USA fondidest liigub raha välja! - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

USA fondidest liigub raha välja!

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • According TrimTabs forecast we could have outflows of -$3 billion for January. This would be the second time in 15 years that January cash flowed out. That other year was 2003 and investors stayed on the sidelines while waiting for the Iraq invasion to begin. In January 2004 there were inflows of +44 billion. The -$3B was for all funds and the number is worse for those funds that only invest in the U.S. Those funds are on track for a -$6.8B outflow for the month.

    Minu küsimus oleks selline - kuskohakst peaks tekkima turule see BID, mis edasisest langusest päästab? Pigem on nii, et kui täna pärast optsioonireedet langusse pööratakse, on fondid taas müügipoolel ja lühikese possu poistel hurraa!
  • Mõmm, 6 miljardit dollarit 1 kuu lõikes USA turult lahkuvat raha pole mingi tõsine probleem. Vat, kui see 600 miljardit narkoraha, mis seal on, lahkuma peaks, siis oleks loof nigelad.
  • Karumõmm

    Mis outflow täpsemalt on see -6,8B ainult USAs investeerivatest fondidest?

    Kas nende fondide aktsiapositsiooni vähenemine või fondide mahu vähenemine? St. kas fondid on selle raha aktsiaturult välja tõmmanud või investorid fondidest? Viimasel puhul võiks eeldada, et fondidel ikka osa varast rahas ka ja ei ole vaja müüa aktsiaid ilmtingimata.

    Ja mastaapidest rääkides: Nasdaq päevakäive täna 1,8B, NYSE 1,2B. Kas see -6,8B kuus on siis suur raha USA aktsiaturu jaoks ikka?
  • raha pole suur aga fakt iseeneset negatiivne.ja aktsiaturg sellisest fenomenist teatavasti koosnebki.
  • 6.8 mld - väljavool USAsse investeerivatest fondidest (cash). 3 mld - väljavool kõigist USAs registreeritud fondidest. Seega osa rahast on ümber paigutatud ilmselt muudele turgudele investeerivatesse fondidesse ja/või muudesse instrumentidesse.

    Numbrid kusjuures ei oleks eriti koledad, kui ei oleks konteksti. Jaanuaris tavaliselt tehnilistel põhjustel liigub turule metsik kogus pensionifondide raha. Selle aasta jaanuariks oli prognoos +40 mld. Arvestades, et oodati +40 ja saadi -3... Mina igatahes olen rahamasside teooriat hakanud tõsiselt võtma.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon