materials24.com - Balti puidubörs - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

materials24.com - Balti puidubörs

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Avatud on eestikeelne puidubörs, mis on suunatud Balticumi turule. Materials24.com portaali eesmärgiks on koondada kõik Eesti puidu ostu-müügi pakkumised ühte andmebaasi. Need pakkumised on kättesadavad nii kohalikele, kui ka potentsiaalsetele välismaa partneritele. Firmad Lätist ja Venemaalt on ammu tundud huvi teenuse vastu, mis aitab leida usaldusväärseid partnereid Eestimaalt.

    Portaali sihtgrupiks on firmad ja eraisikud kes soovivad lisada/otsida puidu äripakkumisi.

  • Materials24 meeskonna jaoks iga klient on "tõsine tegija" sõltumata firma suurusest. Portaal on tegutsenud vähem kui nädal aega ja iga päevaga tuleb kliente juurde. Varsti jõuavad ka suurfirmad järele.

    Paralleelselt Eesti firmade registreerimisega, käib ka Venemaa (Balti regiooni) firmade kataloogi koostamine koostöös partneritega Venemaalt. Kataloog hakkab koosnema usaldusväärsetest firmadest, mis on huvitatud Eesti ja Balti turust. Andmebaasis saab näha nende firmade konkreetseid rahvusvahelisi pakkumisi.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon