Lapsesuu ei valeta! - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Lapsesuu ei valeta!

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Teeksin ettepaneku koguda käesoleva topicu alla hariduslik-meelelahutuslikel eesmärkidel "parimad" investeerimisteemalised tsitaadid. Allikas pole oluline.

    Teen otsa lahti kommentaariga tänase ÄP Online hommikusele börsiülevaatele. Vean kihla, et tegemist on ühe kolmapäeviti ilmuva ajalehe tellijaga ;-)

    heh:
    03.05.2005 11:34

    ma ütleks selle börsi, libisevate keskmiste ja investeerimismängude kohta - lasteaed täielik. või haigus, umbes nagu kasiinosõltuvus. aga kahjuks puudutab see otseselt päris paljusid inimesi, kelle pensionirahaga paljud suured poisid nüüd börsidel mängivad. raske on leida teist ala, kus lapsikused oleks sel määral seadustatud.
  • Aga paar päeva vana EPL kirjutas: "Kinnisvaraturule tuleb tuua oma vabad vahendid turutsükli kõrghetkel"

    ja mina olen kogu aeg mõelnud, et kinnisvaraga peab kasumit teenima, ostad odavalt, müüd kallilt...
  • äkki pidas vabade vahendite all silmas oma hunnikut tühjana seisvaid lasnamäe kortereid. siis ju kõik õige;)

    B.
  • lause kontekstist siiski tundub, et raha soovitatakse turule tuua. Ehk siis osta kallilt.
  • _____ja mina olen kogu aeg mõelnud, et kinnisvaraga peab kasumit teenima, ostad odavalt, müüd kallilt...______

    keegi peab ju selle kalli kinnisvara ka ära ostma,muidu pole nagu motet ju
  • Lehed kirjutavad ka seda mille eest makstakse, küll kinnisvaraarendajad selle väikse raha ikka leiavad, et mõne meediaväljaande teksti näol turuolukorda ilustada.
  • üks jänkist kaupleja väitis selle kallilt ostmise kohta seda, et kallilt tulebki osta, aga müüa tuleb veel kallimalt.
  • Vabandan juba ette, et tegu pole just investeerimisalase tsitaadiga, kuid patuasi oleks see vaid enda teada jätta - tänases (3.mai 2005) Eesti Päevalehes selline tore pealkiri Helen Eelrand`i artiklil:

    Infotelefoni tülis süüdistusideevarguses
  • Jällegi offtopic pisut, aga 1 huvitav lõik tänasest Postimehe artiklis Sinatra uus biograafia kinnitab tema maffiasidemeid

    «Ta oli nõus vabatahtlikult käskjalaks hakkama ning pidi kohvri 3,5 miljoni dollariga (42 miljoni krooni) New Yorgi tollist läbi toimetama, toll avas küll kohvri, kuid kuna tegemist oli kuulsa lauljaga, siis ei hakatud teda läbi otsima», kirjeldab Lewis.

    Intsident juhtus kohe pärast Lucky Luciano väljaandmist Itaaliale 1946. aastal.

  • eek pold 1946 olemas, aga 3.5 milj dollarit oleks 2003a soltuvalt mõõtmisviisist väärt 25-170 milj dollarit , ehk miski 400milj-3miljardit eeki? seda põnevam, et 1946 kaotati suuremad kui 100$

    http://eh.net/hmit/
    http://eh.net/hmit/compare/
  • aga nüüd võtame ette kunagi bruvuurikalt alustanud EPL-i lisa Ärileht... mhmm, kohati lausa sama tasemega nagu SL Õhtuleht? nii stiililt kui faktilipõhiselt.
    leidsin mina siis järgmise mõttetera

    ---
    Sensost saab Eesti suurim restoran, mis lisaks 255-kohalisele restoraniosale liidab endaga kaht uut banketisaali (kokku 200 kohta). Uude restorani investeeriti 36 miljoni krooni.
    ---

    36 miljonit krooni? palju see ruutmeetri hinnaks teeb? teate, kurb on see, et see pole tõenäoliselt sugugi trükiviga vaid see ongi meie ajakirjanikke üldine tase. nii tihti kuulen ma uudistest kuidas miljardid ja miljonid omavahel segi aetakse. kusjuures ei ole ju midagi rasket selles, kui kasutada tsutt-tsutt loogikat.
    ma üleüldse ei imesta miks kinnisvarahinnad üles ronivad. stsenaarium. üks võhik lisab ruutmeetri hinnale 20 000 krooni ühe nulli juurde ja saab hinnaks 200 000. teine võhik mõtleb kui loll ikka mõni on... 200 000 cmon. ja kirjutab 100 000. kolmas võhik ostab 50 000-nde eest ja mõtleb sellest kui hea diili sai. ok, loomulikult pole see kõige parem näide. kuid nii palju kui mina olen tähele pannud, siis iga mulli taga on tavaliselt amatöörid.

    ps. ja kui olümpia tõesti 36 miljonit sinna restorani paigutas, siis...
  • ...jääb vaid üle oodata praadide hindu...ja hordides turiste, kes ainult kilode kaupa ööbikukeelepasteeti ja musta beluugat keresse keeravad. 36 miot ANNAB ikka restoraniäriga tagasi teenida. Hehehehehe...

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon