KES TAHAKS OMADA 50% PLANEET MARSIST? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

KES TAHAKS OMADA 50% PLANEET MARSIST?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Idee väga lihtne, tuleks ehitada kosmoselaev (mingi 10 MRD USD ) ja siis lennata kohale. Oledki OMANIK kuna teisi (ilmselt) seal pole. Seal tuleks asustada oma pisi koloonia ning ongi olemas. Raha tuleks toorainete müügist MAAle mida meil varsti nappima hakkab. Kusjuures üle kosmose transport suht odav, kasutada inertsi jm ning asjad jõuaks ise maa atmosfääril ähedale. Pakun välja, et vähemalt Virgini omanik on midagi sarnast mõelnud. Ega ta muidu sinna kosmosesse ei roniks.

    Tootlust tuleks ilmselt julmalt. Rahavoog oleks garanteeritud vähemalt 10000ndeks aastaks.
  • minuteada müüakse juba Marsi krunte? või olid need Kuu maatükid?
  • Need olid kuu. Ja probleem on selles, et neid müüa saaks officially ainult USA valitsus, kuna ta on nö. kohalemineku võimeline. Marsi idee on parem, kuna seal pole keegi käinud = pole ka kellegi oma. Veel!!!
  • olen n6us 10 eekiga projekti toetama,juhul kui saan p2rast marsil kaitseministri koha.mul on m6ningaid hulle ideid kuidas seda planeeti sissetungiate eest kaitsta.
  • Kuni kosmoselaev valmis saab (nii aastakest kümme), soovitavad eksperdid harjutamise mõttes elada Antarktikas Dome A-l (ilma välisilmaga läbi käimata, v.a. aeglane internetiühendus). Kliima on oluliselt meeldivam (ainult närused -90C), õhk on by default hingatav ja ümbrus palju huvitavam (virmalised vist ja kusagil 1000 km kaugusel pingviinid). Maavarasid peaks ka olema nii et tapab, ja nende kaevandamine + asustatud maailma toimetamine üliodav Marsiga võrreldes ;-)
  • marsil on robotid kainud.

    ostke elevant ära!
  • Jaapanlased ostsid Kuule hauaplatse juba aastakümneid tagasi. Siiani pole kuulnud, et keegi oleks juba sinna ka maetud. Järelikult, kõik kuuomanikud, mitte maaomanikud on ikka veel elus :))
  • Jalgpallur David Beckham tunnistab, et unistab kosmonaudiks hakkamisest.

    Ta tahaks hea meelega avakosmosesse reisida, teatab Contactmusic.com
    „See oleks vägev, kui saaks minna Kuule, kui ma pensionile jään. See oleks tõeline kogemus. Paljud mängijad hakkavad treeneriteks, mind see ei huvita,” rääkis Becks.
  • ... vaatas internetist saadud piraatkoopiast järjekordsest Lucase kosmosefilmist?

    Mina arvan, et
    * transpordikulud ning protektsionistliud tollid teevad Marsilt sissetoodava tooraine hinna potentsiaalsetele tarbijatele prohibitiivselt kalliks;
    * Marsil tuleb toorainete pärast sõda;
    * Marsil pole kinnistusraamatut;
    * ka MAAl on palju teostamata äriideid.

    Suht ulmeks kisub see LHV.
  • kui inimene marsile jouab, on maailmakord juba uus.
  • Maavarade toomine teistelt Maavälistelt kehadelt on juba vana teema, antud valdkonda kuuluvad ka ookeani sügavikes leiduvad mineraalid jms. See on aastaid tagasi olnud ka arutusel G8 kohtumisel. Põhiprobleem, mis kerkib on see, et näiteks ookeani sügavikes (sh ka teistel Maavälistel kehahel) leiduvad maavarad on peremehetud ja seega kuuluvad nö kõigile. Aga reaalsus näitab seda, et antud maavarade kättesaamine on võimalik ainult rikastele riikidele ning vaesemad riigid on kategooriliselt selle vastu. Antud teema on tuntud rahvusvahelises õiguses.

    Lisaks on investeering väga suur (uuringud, maavarade transport jne). Igatahes selle teema arendus on vanadel jälgedel ja välja pole tuldud sugugi millegi uudse teemaga.
  • Lennutame Päikesele mingi mõtetu ja odava rauakolaka ja kuulutame Päikese enda omaks.
    Järgmise sammuna hakkame kõikidelt maailma riikidelt valgusemaksu nõudma ja olemegi päevaga rikkad ;)

    Ei, see ei ole tegelikult üldse normaalne, kuidas inmesed kui mingi ülemliik arvavad, et kõik kuulub neile aga ega ise ka mõnest kenast planeedist ära ei ütleks..
  • heh,tuli kohe yks vana anekdoot meelde.
    Breznev kutsus kosmanaudid enda juurde ja ytles ,et n2ete j2nkid lendasid kuule.Meie siin ,parteiga, otsustasime ,et lendate p2ikesele.Kosmonaudid selle peale ,et aga seltsimees Breznev,me p6leme ju 2ra.
    Pole midagi,partei on k6igele m6elnud.Lendate 88sel.
  • ei saa aru mida see 88sel lendamine tähendab aga teises variandis ytleb Breznev, et lendate öösel.

    Sellega seoses tuleb endalgi yks anekdoot meelde: USA kosmosekeskuse bossile tuleb teade, et venelased saatsid oma mehed kuud yle värvima. Punaseks muidugi. Ameeriklane ei näe selles probleemi ja lausub: "Mehed, pange valge värv valmis - lähme maailme sinna Coca-Cola"
  • to kristock

    kui täpiktähed numbriteks lüüa siis 88 = öö ja 88sel = öösel
    ;))

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon