Palju toredaid inimesi ehk lisa oma värdjas siin - Investment topic - Forum - LHV financial portal

LHV financial portal

Forum Investment topic

Palju toredaid inimesi ehk lisa oma värdjas siin

Log in or create an account to leave a comment

  • Peab uue teema tegema, sest see on ikka midagi erilist. Järgmine kord, kui tekib uhkustunne, et oled Homo Sapiens Sapiens, vaata seda videot:

    http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fur.wmv

    Täiesti perses ausalt üteldes. No ma olen ka kuulnud karusnahksete loomade julmast kohtlemisest aga siiani olin veendunud et see on "tihedalt asustet" puurid, vilets söök ja nüri kirvega pea maha löömine. Aga näedsa siis, tuleb välja, et mingit väärakad kuskil aasias ja tõenäoliselt ka siis mujal nülgivad elusaid loomi südamerahuga. Kusjuures nagu näha siis reeglina, mitte erandina.

    PS Sellise toreda materjali vaatamine toob ka endas sellised head küljed välja - näiteks tabad end mõttelt, et ma tõmbaks selles videos esinenud kangelastel pikemalt mõtlemata kõri läbi, savi kas tal kodus viis väikest last ja terve pere ülal pidada või mitte. Või siis teeks temaga midagi leidlikumat, et ta oma kunsti võlusid täiel määral nautida saaks.
  • Igaks juhuks dumbuseritele ka klikitav LINK ja tasuks see tõmmata oma arvutisse vasaku hiirenupuga sellel klikkides ja Save Target As vms valides.
  • No tähendab, sleepless nights. Ühesõnaga kui vasak on <-----seal ja parem on seal------> siis ikka parema hiirenupuga.

    Pardon.
  • Võigas, äärmiselt võigas klipp...
  • Õnneks ma ei vaatanud seda ja mul ei ole mingeid tülgastavaid mälestusi sellest ja poleka millegi pärast muretseda.
    Lihtsam on elada kui ei otsi vigu ja jälkust.

    Positiivsust on rohkem koguge endasse parem seda ja Te võite piirduda selle rubriigi pealkirja esimese osaga ja ei mürgita end mingi jamaga.
  • kunagi oli mingi lühivideo afgaani sõjast ja sealt on meelde jäänud kuidas mingid kohalikud geriljad (kui neid nii saab kutsuda) sõduril jalga kaela peal hoidsid ja noaga kõrisõlme läbi lõikasid (mees oli elus) ja hiljem nüsisid vist pea ka otsast ära. (linki kahjuks ei mäleta)

    aga www.rotten.com pakub veel sarnast "meelelahutust"
    kuigi see video tõmbab ka klombi kurku ja mõistuse kaineks.
  • selle kõrilõikamise video leiab siit: LINK
    NB! See on tõeliselt võigas nii, et nõrganärvilised ärge vaadake!! Tegelikult ei soovita kellelgi vaadata!
  • noh suffiks, äkki see throat.wmv ohver oli ka mingi karusnahatööstur :D
    või musthuumor, et tahad analoogset filmi vändata?
  • Pankade abistav käsi on ka sisuliselt sadismist pakatav, mille all inimene end teadlikult või mitte 30-ks aastaks elusalt nülib. Kinnisvara ei ole küll see mille omamise nimel oleks vaja nahast välja pugeda.
  • http://www.hot.ee/troll001/King.wmv
  • marti837, aga elama peab ju kuskil, ei?
  • Sama link oli orkuti foorumis kaks nädalat tagasi. Mulle meeldis samas ühe tyybi kommentaar:

    "Aga muidu - see, et mõned värdjad ei tule selle peale, et loomi enne nülgimist normaalsel kombel maha lüüa, ei tähenda veel, et me kõik korraga päeva pealt taimetoitlasteks peaksime hakkama või ainult nailonit ja puuvilla kandma vms. Kindlasti on ka värdjaid kuskil maailmas, kes oma orjasid peksavad, et need usinamalt meile riisi kasvataksid või jumal teab mida muud. Mis me siis nüüd lõpetame riisi söömise vää?"

    Aga kui küüniline olla, siis ma isiklikult arvan, et maailmas toimub iga päev miljoneid õudsamaid asju kui loomade elusalt nülgimine. Lihtsalt aegajalt sattub meile ette mingi link nagu siinne või Abu Ghraibi vangide piinamine vms. ja siis jääb mõnele tunne, et kui kuskil foorumis neid needa, siis ollakse kuidagi õilsamad ja paremad inimesed? samal ajal kaifib ise kõiki muid jõledustega seonduvaid tsivilisatsioonihüvesid edasi? Südametunnistus ka puhas. Äge, toimiv silmakirjatsemine :P

    Jack London ütles selle kohta hästi "Kreis on ilma südametunnistuseta. Kõigeks valmis. Kui vaja, röövib laibalt surilina. Erinevus tema ja kodanlase vahel on, et tema röövib ilma pettekujutluseta."
  • Mis mõtet on sellist negativismi siin levitada?
  • to: Krahv Kurjam aka Fit

    1) Minu südametunnistus kindlasti puhtaimate hulka ei kuulu.
    2) Täiesti nõus et toimub õudsemaid asju, aga mis siis? Kas see tähendab, et see on pohhui?
    3) Vaatamata sinu suhtelisuse teemalisele verbaalsele defekatsioonile - kui see video sind külmaks jätab, siis pole mul sinust absoluutselt kahju. Tõlgenda kuidas tahad.

    Ainus asi, mis on maailmale hullem kui riq'i sugused ultravasakpoolsed pseudointellektuaalsed idealistidest tasku-Schopenhauerid on sinusugused universaalse laissez faire doktriini jutlustajatest äärmusliberaalsetest hedonistidest patoloogilised moraalsed relativistid, kes dwellivad (sinu näitel väidetavalt suhteliselt edukalt) olemasolevatel kinnistel süsteemidel midagi tõeliselt uut loomata.

    Midagi positiivset:
    Meie kõigi õnneks oled sa inimene, kel ei õnnestu kunagi poliitikas läbi lüüa ehk meie kõigi saatust mõjutama pääseda. Kui ma oleks usklik vunts, ütleks "thank god for that".

    Aitäh!
  • suffiks, miks oled sa selles nii kindel? Fitil peaks olema mõne aja möödudes piisavalt rulli, et ennast suvalises valimisnimekirjas esimeseks osta. Ja siis?
  • Sest ma:
    1) tean milline ta välja näeb;
    2) umbkaudu tean, keda ta ei tunne;
    3) aiman ballpark rulli, mis eelnevat ja isikuomadusi arvestades oleks antud ambitsiooni edukaks executioniks (ehk appearance, presence, image ja networking deficiency tasalülitamiseks) vaja ja seda pole ega saa iial tema tegevusala olemusest tingituna olema, välja arvatud kui tegu pole Stevie või Kenny masti ereda tähega, mis aga eeldaks Eestis superstaari seisusesse tõusmist ja võimalust Enn Panti vaeseks meheks nimetada. See aga jällegi tooks kaasa Eesti üldist sotsiaalset olukorda arvestades "seina ette kerkimise".

    Vaata Luukase, Siffi, Mõisa jt inimeste dilemma. Lots of cash and little charizma only gets u so far.
  • Noh, tähendab, "chariSma" ikkagi.

    Ja tegu pole solvanguga, vaid tasuta personaalse analüüsiga, mille puhul autor annab analüüsi objektile kõik õigused selle uurimuse edaspidiseks tasuta kasutamiseks.
  • Kui keegi tekitab kellelegi nii palju emotsioone, siis teeb ta kindlasti midagi õigesti!
  • oh suffiks on fiti fänn :)
    aga äkki on fitil karismaatilisi sõpru?
    voi mis pohjusel peaks yldse poliitikasse minema. imho pole tal ei tahet ega vajadust.
    las ma lahen ise! eestis on poliitikutel probleemiks ideede puudumine, mitte karisma voi teotahe, voimed jne. miski tasuta internet, lapsetoetused jne ei tee suurt juhti. oeh, appi! edgar!

    samas, aasias kus koeraliha njam njam pekstakse koeri enne keppidega kuni nad vihast hulluvad. ja siis tapetakse vist. ja v6etakse liha. et siis adrenaliin läheb verre ja liha tuleb eriti h6rk. m6elge siis enne kui koeraliha sööte..

    palju toredaid inimesi leidub ka lähemalt! siin üks lausa legendaarne lugu.. järelkaja ka

    ehk siis alati on m*nne kes omakasu 1 yhiku nimel teistel elu 100 yhikut s*taks teevad.
    ise tihti mõtlemata oma tegude üle..
  • Äge, grafomaanist edevusehunnik tituleerib mind juba yheks suuremaks ohuks maailmale, kui tema sentimentaalsele, mehhiko seebi stiilis halale veidi provotseerivalt reageerida.

    Kusjuures ta ei pannud yldse tähele, et mul puudus vähimgi sympaatia nende loomapiinajatest värdjate suhtes, aga olles järjekindlad, miks mitte siis piinata surnuks ka arstid, kes vaeseid loomakesi koledate piinavate haigustega nakatavad? Piin on ehk jubedamgi, kui nülgimisel?
    Ja ära hakka rääkima, et see on nyyd järsku hoopis teine asi ja õigustatud piinamine.

    Kui anonüümsuse taha peituva sõnavahutaja Reio, enese vihjete põhjal hästiinformeeritu "analüüsid" mõnikordki täppi läheks, siis tema lahmimine isegi pakuks mulle huvi, aga praegu...äh.

    Mul tõesti puuduvad plaanid poliitikasse minekuks, tänan väga, loodan et sul ka. kuigi sõnaosavatel lipsustatud ülilojaalsetel nobodydel on poliitikas head lööki, ülikoolipäevilt tean paari selli.

    PS: Tglt ma pole nii julm või südametu, kui sa arvad, c'mon, cant see provoking, when it hits you? Smart guy...:P

    PPS: see "universaalse laissez faire doktriini jutlustajatest äärmusliberaalsetest hedonistidest patoloogilised moraalsed relativistid" oli päris hea, kuigi mitte 100% paikapidav. Äkki iseloomustad mõnda sulle hinge minevat foorumlast veel sama vihaselt? Kaasa arvatud iseennast?
  • nojah, aga mis me jumalaga siis teeme, kes koik need piinad meile välja mõtles ja kaela saatis?
  • Rõve küll, aga nahaga pidi ka olema, et jääb elusalt nülgides parem.
  • to:
    reioinvest

    Sinu toredast lingist on saanud midagi hoopis uut ja rõvedat!!Ma soovtan sul seda uuendada>
  • 1) Ma saan väga hästi aru, kui mind provotseeritakse, aga mul kas puudub enesekontroll või on mus mingi totter itch vaatamata sellele vastata. Kuna mäng "provotseerin, vaatan kas langeb lõksu" sarnaneb mänguga "hirmutan", ehk hirmutamine toimib ainult täpselt senikaua, kuni vastuvõtja kardab, siis eriti ei koti kas tegu on provokatsiooni või tõelise mõtteavaldusega. Flamebait selleks ongi et fleimi tekitada.
    2) Sinu seniste postituste põhjal polnud ei enne ega pole ka pärast sinu viimast postitust põhjust automaatselt eeldada, et tegu on "loominguga". Kuna sinu vaated sellised tunduvad olevatki. Äkki väike lobotoomia sellise maailmapildi raviks?
    3) Mul puudub vähimgi huvi iial poliitikasse minekuks, ma tean (sinu järgi "arvan teadvat", aga w/e) kui räpane maailm see on. Mul õrnalt meenub, et ma olen ka siin foorumites kunagi üksikuid näiteid toonud, arusaadavalt nimesid üldiselt välja jättes (tõenäoliselt sinu arvates seetõttu, et ma blufin või valetan vms, enda arvates seetõttu, et nende inimeste ring, kes antud asjadega konkreetselt kursis on, on võimalik 2-3 inimeseni kokku tõmmata Eesti suurust arvestades). Mul puuduvad poliitikasse minekuks ka vajalikud isiksuseomadused ja võimed.
    4) Edev ma tõenäoliselt olen. Tark või milleski eriliselt andekas aga vist mitte. Kõigile pole kamaluga nii häid geene nagu mõnele siin lihtsalt antud, mis teha.
    5) Mul ei ole kedagi teist siin foorumis võimalik nii "vihaselt" iseloomustada, kuna:
    a) iseennast ei ole võimalik kellelgi adekvaatselt kirjeldada
    b) riq on kirjeldatud nii nagu mina teda näen
    c) palju on uusi "nägusid" kes on kas naljakad (henryhenry) või kes pole oma tõelist mina suutnud veel avaldada, et midagi arvata
    d) Velikij, priitp ja mõned teised veel tunduvad olevat normaalsed inimesed, kelle puhul ei teki muid emotsioone kui positiivseid ja seega puudub urge neid kirjeldada
    6) Ära meelita ennast (või äkki ikka meelita, sest kes see teine ikka seda teeb?), jutt oli sinu inimtüübist mitte sinust konkreetselt. Selleks, et sina maailmale ohuks muutuksid, peaksid:
    a) hankima tipptaseme PR-pauna, kes sinu inimvaenulikud sõnavõtud pädevalt pakendada või ümber konfida suudaks
    b) hankima teadmised
    c) hankima sidemed (NB! mitte segi ajada noorte vihaste just-out-of-college kuttidega, kes oma 9. Caipiroshka taga sulle detailselt räägivad, kui pädevalt nad riiki, supertankerite fleeti või The Coca-Cola Company't juhiksid)
    d) hankima karisma
    e) hankima juhivõimed
    f) ostma kõrge kontsaga kingad
    g) osalema selles Meikõuveri shõus
    VÕI
    a) kõike eelnevat vältides või võimatuks pidades fool every1
    Kui sellega hakkama saad, muutun ma murelikuks.
    7) Ära unusta kordagi edaspidi edasi vigisedes - ja ma vean kihla et, "kui ma veel vähem suffiksi lollist mölast hooliksin, siis kukuks pikali" jutud jätkuvad kindlasti mõõdukate vahedega - et sina alustasid isiklike rünnakutega ja minu mäletamist mööda selle peale, kui ma teatud "elustiili" (su lemmiksõna, eksju?) naeruvääristasin.

    to: riq
    Suffiks on tõepoolest Fiti fänn, täpsemalt tema võime väidetavalt suhteliselt korralikku raha teenida fänn. Kohutavalt kahju, et mõnel mitte väärastunud maailmavaatega inimesel (jutt pole minust, vaid random kolmandast isikust) seda võimet ei ole. Aga las jääda.
  • Hehee,
    see jutt on sama lõbus nagu nn MUNPOLi kodanikega vestlemine.Värskendab vaimu ja teritab meelt.
  • Su viimane fleim oli suht lame "äkki väike lobotoomia"= "pane ennast põlema" ja ennastkordav, nii et jätame tõesti selle teema praegu. Võid enda võiduks lugeda, kui tahad. Mul on see trump, et ei mängi iga hinna eest võidu peale, ei pea kedagi väärastunuks ja võtan seda kui naljakat omalaadset MC-battle't.
    Rebin veidi verbi ja riimi venitan. Kui miski meeldib või häirib, sellel hammast teritan.

    Mul pole probleemi pegasuses sinuga caipirinha teha:) Sul on vist?

    Aga tõsiselt, mis sinu suurte rahadega siis juhtus? aegajalt kurdad et sul pole midagi peale ägedate esivanemate. ajasid ju väidetavalt kena papi kokku haipidega?
  • Kui naine kasukat tahab, siis näitan talle seda klippi. Mõni sekund, et südarit ei saaks
  • Need ei olenud suured rahad, aga siiski Eesti mõistes korralik. Haipidega teenisin, optsioonidega põletasin. Õppetunnid korralikud, iseasi kas see kool nii palju maksma peab. Tagasi vaadates tolle hetke edu põhines märkimisväärselt rohkem juhusel kui mingil võimel, pealegi avastasin, et paljud isiksuseomadused ei kanna 18-tunnist intensiivset spekuleerimist ja seonduvat välja. Vähemalt nii noor psüühika. Nagu öeldakse, those who can't speculate, invest. Aga aitäh küsimast! Midagi positiivset: LHV teenis vist 6-kohalise summa tehingutasudena, seepärast nad vist mul nii palju möliseda lasevadki. Miks nad sul nii palju lasevad, seda ma ei tea :).

    Ei ole kurtnud, et mul "pole midagi peale ägedate esivanemate". Olen konteksti nõudest tulenevalt maininud ausalt, et rahalises plaanis mul isiklikult midagi märkimisväärselt hinge taga pole. Aga perekond, laps, naine on räigelt toredad ja vahel mõtlen, et millega selle ära teeninud.

    Aitäh pakkumast, aga ma ei tarbi eriti alkoholi viimasel ajal.

    C'mon now, no personal achievement rich kid joke, you can do it! We believe in you! (ütelda Rob Schneideri teeseldud Mehhiko aktsendiga)
  • Päriselt on ka tore, kui keegi rahvuse väljasuremist pidurdab,

    Peace. For now:)
  • mul oleks rikast naist vaja. suffix avita!
  • suffiks ja fit, üldse mitte isiksuslik ja vaimne küsimus, pigem oma lihtlabane teadmatus (küsin, sest järsku on kusagil mõni teadmatuses vaevleja veel ja ainus loll küsimus on esitamata jäänud küsimus :) misasi see lobotoomia üldse on? Mis on ta mõte ja kuidas te suudate mõista seda ilma täiendita (õieti küll sihitiseta)?
  • Velikij, ma pole kyll ei fit ei suffiks, aga võiks ju lihtsalt öelda, et tegemist on vaimuhaiguse ravimise võimalusega, kus ajus mingid spets närvid läbi lõigati, et tüüp rahulikumaks muutuks?
    Miks veel siia sihitis?
  • Hmm, spets närvid ajus? Kõlab kuidagi kummaliselt. Pole kuulnud, et mõne kraniaalnärvi läbilõikamine kedagi rahulikumaks muudaks. Vast ikkagi keegi valgustaks täpsemalt? Aitäh!
  • .... He found that cutting the nerves that run from the frontal cortex to the thalamus in psychotic patients who suffered from repetitive thoughts “short-circuited” the problem. Together with his colleague Almeida Lima, he devised a technique involving drilling two small holes on either side of the forehead, inserting a special surgical knife, and severing the prefrontal cortex from the rest of the brain. He called it leukotomy, but it would come to be known as lobotomy.

    Read more

    Kas olen ehk valesti aru saanud?
  • ojaa, koik me teame skisosid vist raviti ka parema ja vasaku aju poolkera eraldamisega. ja siis tekkis voora käe sydnroom.. medicin is da man :D
  • Velikij,

    TO-koosolek = lobotoomia ;) Nüüd peaks ju küll sulle selge olema ;)
  • Täiesti selge! Kohe oleks võinud öelda, mitte jahuda siin mingitest närvidest ja poolkeradest!
  • Ma ei tea kas ma olen ainuke aga kui video ära vaatasin siis olin ikka korralikult rabatud ........... kui kõik kommentaarid olid loetud siis olin ka korralikult naerda saanud.
    Hästi panete mehed!
  • Ma lisan listi ühe pealkirjavärdja.
    Börsiteade: "BIG emiteeris 40 miljoni krooni suuruses mahus võlakirju"
    http://market.ee.omxgroup.com/?pg=news&news_id=200926

    *oskagi teist rohkem kommenteerida
  • Tead, ma praegu ei jaksa kommenteerida. Ma sõin just kõhu palju kõvasti täis.
  • tead ma ka praegu enam hästi rohkem ei saa, just süstisin mõlemasse käevarde:)
  • Ärge seda elusalt nülgimist nii väga tõsiselt ka võtke. Pole üldsegi kindel, kas selline asi ka tegelikult süstemaatiliselt aset leidnud on. Pigem võib olla tegu mingite tüüpide kavala PR üritusega oma kokkukuivanud finantsolukorda parandada. Siinkohal meenub kohe meie oma "loomakaitsjate" soov asuda võitlusse sodoomiaga. Nimelt haistsid need tublid "loomakaitsjad" ilmselt miskit ripakil raha, mida pseudoprobleemi tekitades ja selle lahendamiseks meetmeid rakendades enda taskusse ümber tõsta saaks. Sama moodi ka selle nülgimisega: alati leidub manipuleeritavat karja, kelle hüsteeriline kisa üro- või euroametnikeni jõuab ja seal "poliitiliselt korrektseteks" (rahajagamis)otsusteks vormub. Omalt poolt soovitaksin asuda kompromissitusse võitlusse nende ravimifirmadega, kelle toodetud sooleparasiitide vastased rohud hävitavad terves maailmas igas minutis tuhandeid toredaid solkmeid ja muid kõhuusse, kes hääbuvad hirmsates piinades ja keda reaalselt tabab sama õudne saatus mis hiljuti väidetavalt koraanigi; nimelt WC potist alla laskmine.

  • Isiklikult suffiksile lisaksin veel niipalju, et möödunud sügisel Copperfieldi sagedaste teleesinemiste aegu helistas üks tuttav ja teatas vaimustunud häälel, et TEMA lendab tõesti.
    Hea, et sellised inimesed (praegu veel) vähemuses on. Sest vastasel juhul tabaks kasukategijaid ja -kandjaid sama saatus mis juute 65 aastat tagasi Saksamaal ja tublisid põllumehi möödunud sajandi kahe- ja kolmekümnendatel Venemaal. Vaimusilmas näen suffikseid sütt ahju viskamas või nagaan vöövahel prolehordide eesotsas kala pilgul helgesse nülgimisvabasse tulevikku vaatamas.
  • Kas selle jamaga kuidagi rikkaks või ok teenida kah õnnestub või kaiffite lihtsalt asja asja pärast?

    Võib olla ma eksin aga mulle tundus see LHV portaal olevat seotud kuidagi papi teenimisega.

    Palju toredaid ? .............
  • henryhenry on ainult raha peal väljas :(
  • Ja kui juba papi teenimisest jutt, siis palju pappi see Kõige Aktiivsema Forumisti tiitli võitja siis saama pidigi? Ja millal tulemused selguvad? :)))))
  • Tegin juba väikseid statistilisi arvutusi.
    Polema ühti nii aktiivne.
    Ehk esimese 10 sisse mahun.

Threads list

Cookies

LHV website uses cookies to provide you with the best user experience. By clicking "I accept", you consent to the use of all cookies. Read more about the principles of using cookies.

pirukas_icon