Tuhat taala päevas - nadi või väga nadi? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Tuhat taala päevas - nadi või väga nadi?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kas usa turul $1k keskmiselt päevas teenida, kasutades korraga max. $50k-$100k, on kogenud treideri jaoks normaalne või vähe?
  • See oleks ülikõva saavutus, eriti arvestades väikest accounti suurust. Kas ühe treidi alla pandaks max 100K või on kogu account max 100K ?

    Ja kas see 1K päevas on dream või reality?
  • sõltub muidugi aktsiast, aga kergem on teenida jupikaupa mitme erineva aktsiaga ja pidevalt, kui kõik 100k ühe aktisa alla panna, lõpeb lugu ükskord väga kurvalt.
    Kas 1k on siis tõesti dream?
  • korraga 100k, pidasin silmas, et kui raha arvel pidevalt 100k peal hoitakse.Kui aastaga 250k juurde lisanduks, pole suhe enam sama hea.Seega treidimiseks jääks arvele pidealt 100k, ülejäänu läheb ikka kesklinna kinnisvarasse, seal ju tootlus niivõrd hea, et varsti pole treidida enam tarviski.Nali.
  • Ma küsisin, kas sa teenid hetkel 1K päevas või alles plaanid teenida?
  • Ikka alla 1k.Tahtsin huvipärast teada, kas selline 1k tase, siin ,kellegile üldse eriline probleem olla saab.

  • Unistada tuleb ikka, muidu pärast ei teagi mis teha. Ise küsimus on kuidas see alg account saavutada.

    Üks varustaja ütles kord koosolekul, et nende poltidega on korras, neid ei saagi!

    Rahaga on kah sedasi, seda lihtsalt ei ole, investimiseks tuleb peale palgapäeva kohe kõrvale panna muidu on kuu lõpuks niikuinii kõik otsas.

    Sellise algajate piskuga nagu 100k EEK ja hajutatud kujul on päris punnitamine, et kuhugi areneda, keskmisel algajal jääb 100k dol veel kauaks best dream`iks.
  • Henry võtab juba enamvähem igas teemas sõna ja annab kasulikke näpunäiteid :)
  • Julge pealehakkamine ju pool võitu:)

    B.
  • Ma arvan, taseme $1k/päevas saavutamiseks läheb ikka päris mitu aega. Nii aastake-kaks. Ja rikkaks see ka nagu ei tee.

    sB
  • Ma mäletan kuskilt, et see sama GaryBSmith, kelle charte siin iga päev avaldatakse, vihjas paar aastat tagasi, et tema teenistus jäi üks aasta mingi 100K$ kanti. see on siis alla 0,5K$ päevas.
  • oot, kas ma saan õigesti sinust aru Bettie - $50-$100k pealt aastas $240k teenimine on aasta-paari harjutamise küsimus?

    B.
  • yea. Ei väida muidugi, et igaüks sellega hakkama saab. Lots of dedication needed.

    sB
  • Pead sa silmas ikka deitreidimist või midagi muud?.Paari-kolmepäevased ja pikemad positsioonid oleks nagu muu treidimisalaliik.
  • no kuulge mehed, selliste numbrite juures tundub kinnisvaraga hangeldamine lausa kullaauk!
  • mõned algaja daytraderi mõtted:
    -futtide daytrademisega stabiilselt teenida eeldab ikka väga kindlat strateegiat ja distsipliini ka sellest strateegiast kinni pidada. Karmilt igav ikka terve päeva strateegiale vastavat ostu/müügihetke oodata. Magad hetke maha ja päev ongi mokas. nn päeva päästmise aktsioonid lõpevad reeglina suht s....i.
    -määra endale kindlad exitid, millistega ei ole lihtsalt ühe tradega võimalik palju kaotada ja pikas perspektiivis ei tohiks kehvasti minna. suht kindlalt läheb asi peeti siis kui lased exiti mööda ja jääd lootma, et ehk läheb hästi. ei lähe! kontrollitud.
    -ja muidugi stopid
    -papertarding- suht mõttetu tegevus, tahad strateegiat katsetada, lase papp käiku, minimaalsete summadega siis muidugi... jõuab paremini kohale mis on money management.

    ja tonn päevas teenida ei tohiks probleem olla, 10 Russeli futiga kaubeldes tuleb iga päev püüda 1-te punkti (atr 6-10 p), tagatiseks läheks siis päevasiseselt 20 k




  • f..k kommenti kirjutamise ajal oli sisenemise koht 1,5 punkti
  • klo,
    Tuhat taala paevas - ja kusid veel, kas nadi voi vaga nadi!
    On Sul aga ettekujutus! Palju Eestis on tradereid, kes 22-25K kuus teenivad, isegi palju suuremate summadega opereerides? Oleksid supermees, kui selle summa pealt 250K aastas teeniksid.
    Proovi, ja Sa naed, et see pole kerge too.

    Millegiparast tekkis niisuguse kusimuse puhul minus kahtlus, et tegemist on veel laenurahaga...tore oleks, kui Sa mu oletuse umber lukkaksid.
  • hea treideri kauplemisstrateegia on vist tehniliselt väga viimistletud ja töötab nagu kellavärk.
    Treider lihtsalt ootab ära tema valitud aktsiate teatud tehnilised mustrid, kui just uudist pole, ja kui kägu kukub, siis ta ostab ja kui jälle kukub, kukub ta müüma.Seega, edukus seisneb heal tehnilisel
    distsipliinil.See peaks olema kogu kunst vast.
    Huvitav, mis võiks olla mingi kunstitunni(koolituse) turuhind, kui õpetaja sellega 1k või 5k päevas teenib.Kui mingi õpetaja korraldaks kursuse neile, kes soovivad 3 milli eeki aastas teenida( 3milli, ehk 250k taala on siis selle õpetaja kvalifikatsioon), milline peaks olema selle kursuse hind?Või, milline 10 millise eeldatava tehnilise strateegia õpetamise korral.Kui palju oleks keegi valmis pudi pritsima teades, et suure tõenäosusega teenib ta tänu koolitusele 3milli aastas.
    Või on kõik kinni ainult iga treideri kõhutundes ja reageerimiskiiruses, kui oled 0.1 sekki aeglasem, unusta 500 keskmist lisa taala päevas.Ja mingi kõrvaline mula ega tarkus ei suuda kedagi aidata, peale isiklike, valusate õppetundide.
  • klo, miks sa seda kqike kysid? Tahad julgustust oma unistustele? Milleks tahta, et teised Sind reaalsusest kaugemale sikutaksid? Tegelikult Sa tead, et elu on karm ja Sa kas teenid oma tuhat taala päevas või mitte. Teadmine, kas see on nadi või mitte, ei muuda midagi. See on sama hea, kui töökohta vahetades hakkad võrdlema Neivelti ja enda lahkumishüvitist. Ühesõnaga puudub kontekst.
  • tehvlon võttis asja väga hästi kokku.
  • asjad ei ole seda pidi, kuda paistavad

    jutt jutuks, aga ma ei saanud ikka teada - et kui ma sõbra ema õpetan 250k taala aastas teenima, kas see on ainult aitähhi väärt või üks odav lõuna?
  • Kas tohib järjekorda võtta.
    Palun õpeta mind kah.
    Ma lepin esialgu $240K kah.
  • see on tõesti haige küssa inimeselt, kes treidimisega x miljonit taala teeninud.
    Kahju on ainult kõike enda teada jätta.Selles haiges turumajanduses müüakse igat paska kullahinnaga.Ja kui keegi müüb oma oskusi, mis ka tegelt sisse toovad, siis kohalikud lambad ainult kraaksuvad, et see ei ole võimalk! Kui meie ei suuda, siis keegi ei suuda.

    eriti koomiline on sarkasm mehelt, kes ütleb:
    "Istun 9000 dollari osas siis mõnuga edasi. Tänks."

    Selline tühikargaja peaks hyperhäppi olema kui 100k aastas suudaks saada.Võiksin garanteerida 90% igale sägale $100k aastas, alustades $50-100k-ga.Kes seda ei suudaks , see oleks lihtsalt saamatust saamatum.
    Iga naga, kes minusuguset pooletoobisest targem, suudaks kordi rohkemgi veel.


    Panen juba ette kõrvad-silmad kinni, et luuservareste kraaksumist mitte kuulda.

  • Hehe,kuradi naljavennad siin.$100k aastas pole mingi probleem teha.Raha vedeleb lausa turul.Vaja lihtsalt ahne käsi ulatuda ja raha tuleb.
  • ok. kui kõrgelt oma oskusi siis hindada? õpiks hea meelega 100% aastas tegema :)

    munaosakonnaylem@hot.ee
  • klo-olk kle,

    Sind saab mingi (perekondliku)ürituse raames esinema ka kutsuda? :)

  • küsimus veel et kas see on päevasisene või siis "swing-trading", nimelt 1K on sellest 100K protsent, päevakauplejad sihivad punkte, sellega peaks isegi võimalik olema, kuna käive läheb päevasiseselt vahest isegi kordi suuremaks kui portfell ise, short term swingimisega peaks aga keskmine tootlus olema protsent päevas, seega kui kõik kauplemispäevad kokku panna aasta peale tuleb pea 230 aktiivset päeva (usas on pühasi ju ka), ning umbes kuu aastas puhkad. alles 200 päeva ja 200% aasta kohta ei ole ju paha?

    kuid sB väitel sellest cashikuhjast 240K tegemine on 140% aastatootlust. tõsise tegija jaoks ei tohiks olla ületamatu mägi, optsioonidega on see ju võimalik (ka aktsiatega puht hüpoteesi mõttes) ja kas optsioonid pole mitte need millega kogenud treiderid algajate raha enda bank accountile kannavad ?
  • Kõik on võimalik.Nt üks Usa trader rääkis,et ta tegi 2k$ aastaga 200k$.Portfelle polnud(kasutas ühte aktsiat maksimaalse võimendusega).Kuid siis tuli pauk ja 200k$ jäi järele 3k$(maakler lõpetas tehingu).
  • No vot. Ja selliseid vendi on maailm täis. Hoida stabiilselt ülalpool mainitud tootlust tähendab olla kas väga õnnelik või väga pädev ja väga raudsete närvidega. Iga loll oskab ajutiselt raha teenida. 15 minutes of fame teema. Vähesed oskavad stabiilselt ja hästi seda teha.
  • suht puss tootlus jah. dan zangeri väidetavalt tõestatud rekord on $11k to $42000000 kolme aastaga... sama hooga tuli mees vist alla kah pärast mulli lõhkemist.
  • Mida need rekordid näitavad? Ainult seda, et tegu on sisuliselt lotopileti ostmisega.
  • no kui 11K-->42M ja kolme aastaga siis excuse me aga tüübil pidi ikka idiootsust jätkuma kui ta selle papi kaotada suutis. eeldatavalt ei olnud tal pikki positsioone (ja pennydega vaevalt), seega kui raha hakkab juba sellist kõrgust saavutama, et kuhjade sees enam hingamisruumi ei ole, tuleks mõelda riskivaba investeerimise peale, ntx panna pool kuhugi 30y fondidesse mis elulõpuni sisse vaikselt tooks, et hästi ära elada ja teine pool kuhugi kinnisvarasse (aga mitte kesklinna korteritesse).

    aga eks see jää igaühe enda otsustada.
    suht pointless minuarust kümnete miljonite otsast aktiivselt ringi karata.
  • http://www.tradersnation.com/zanger.shtml
  • kas sul on kymneid miljoneid, et tead, mis on pointless, kui sul need on?
  • mul ei ole kümneid miljoneid, aga kui mul oleks, ei kaupleks ma nii aktiivselt et mul oleks risk neid kaotada. kui mul oleks kümneid miljoneid ei kaupleks üldse. pigem investeeriks.

    kui sul oleks kümneid miljoneid $, mida sa ise teeks? ma ei usu, et sa selle kaotaks.
  • mingi miljonäride teema jälle :)
    mul oleks hea meel kui 100 taala päevas teenikski
  • kui mul oleks kymneid miljoneid dollareid, siis ma palkaks some really smart people ja tooks turule supersofti.. minu jaoks oli suur yllatus, et investimisega nii vähe teenida saab. sada taala päevas on 25keeki kuus, see on normaalne kuupalk, risk-free.
  • Ehh, Riq, selle 25K-kuus-normaalne-kuupalk-risk-free jutuga Sa ikka Kinksi valja ei vaheta:)
    Olles varasematest foorumitest lugenud, et tahad hirmsasti poliitikasse minna, oli mul juba hea meel, et Vasakpartei saab omale uue ja tubli esimehe, aga vota napust, nuud selline "poliitiliselt mittekorrektne" avaldus.

    Nuud pead poliitikule kohaselt utlema, et "tegin nalja"...voi otsima uue partei, sest Vasakpartei kommunistidel ajavad sellised numbrid kaela punaseks, koosolekul hakkavad kummikud lendama ja ordeni noel tooli sees on kindlustatud:)


  • Ehh, riq, Sa ikka tead, palju Eesti keskmine kuupalk on ja kui mitu protsenti (või isegi promilli) eesti elanikkonnast teenib 25 keek kuus? Ma arvan, vähe, et mitte öelda väga vähe!
  • jutt jõuabki sinnamaani, et tuhat taala päevas, see on haige küsimus. Eriti veel foorumis küsimuseks.
  • See on ikka vähe ja väga nadi tulemus. Komm-unnist riqi jaokski nagu mõistad.
    Mina üldse häbeneks ega küsiks selliseid küsimusi. Või aitaks vanainimesi.
  • tahan öelda, et sellise pyhendumisega millega saavutad selle 100$ päevas pidevalt,
    void saavutada 25k palga kah. kasvoi soomes torulukksepp olles.. voi hansapangas analyytik olles.. ma siiski väidaks et 25k kuus saab eestis rohkem töötajaid kui spekulante.

    see on muidugi erootiline, et tundun vasakpoolsena..
    unustage stambid, moelge mis on eesmärk.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon