Trader veel paremaks - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Trader veel paremaks

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Vaesemal rahval on teatavasti Traderis päevakauplemise piirang. Halb on aga see, et kui päevasiseste tehingute jääk on null, siis ei lase Trader enam uut positsiooni soetada, väites, et sellega tekib potentsiaalne võimalus päevasiseste tehingute limiidi ületamiseks. Hiljuti ostsin omale poest kirve ja keegi ei keeldunud mulle seda müümast põhjusel, et sellega tekib mul võimalus keegi ära koksata. Positsiooni soetamine võiks ju olla lubatud, ainult et samal päeval seda likvideerida ei saaks.
    Teine asi on see, et Trader lisab võimendusse ka nende orderite summa, mis loogiliselt teineteist välistavad. Näiteks pikk pos. soetati 10 juures, pandi stop lim 9.7 juurde ja samale reale veel lühikeseks müük 9.5 juures. Kui võimendust on piisavalt palju juba ära kasutatud, siis viimast orderit panna ei saa, sest Trader arvab, et pikk pos ja lühike pos võivad üheaegselt eksisteerida, vaatamata sellel, et stop lim 9.7 juures välistab selle.
    Selline asi pärsib spekulatiivset initsiatiivi lükkab miljardäriks saamise kaugesse tulevikku. Äkki muudaks need asjad ära:)
  • stop lim 9.7 ei välista kuidagi 9.5 selli
  • Seda küll, väljendus polnd päris täpne. Tahtsin öelda, et üheaegselt ei saaks siis ju olla seda pikka positsiooni, mis soetati 10-ga ja müüdi 9.7-ga ja lühikest positsiooni, mis soetati 9.5-ga, kui need kõik orderid käivad ühe alusvara rea kohta. Trader aga niimoodi asjast aru ei saa.
  • lodu,

    ei jõudnud küll situatsiooni täpsemalt süveneda, kuid mul tekib tunne, et sellise asja lubamine annaks võimaluse süsteemi lollitamiseks stiilis, et paned kaks orderit, mis koos töötades marginit ei sööks ning tühistad siis ühe ära ja saadki nagu margini kontrollist mööda.
  • Eile POWERTRADER ei näidanud ostu-müügi ordereid, täna on üldse otsad andnud. Millal tööle hakkab?
  • Avastasime, et Powertrader ei tööta lhv.delfi.ee aadressil - lahendame probleemi kiiremas korras, kuid seniks soovitame kasutada aadressi www.lhv.ee.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon