Internetipõhine börsimäng -virtuaalsete aktsiatega reaalne raha - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Internetipõhine börsimäng -virtuaalsete aktsiatega reaalne raha

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Internetipõhine aktsiamäng VirtuDAQ.Unikaalne patenteeritud börsimäng.Võimaldab teenida aktsiatelt iganädalased dividendid mis makstakse sinu isiklikule kontole.Neli erinevat fondi ehk firmat võimaldavad ilma maakleritasudeta teenida tõeliselt korraliku sissetuleku.
    Minu isiklik näide:ostes omale 26.06.05 portfelli väärtusega 500Eur-i ühte fondidest DUNE aktsia päeva kursiga 0,38 Eur-i/tükk sain selle eest 1315 aktsiat.Müües 4.07.05. sama koguse aktsiaid maha hinnaga 0,69 Eur-I/tükk teenisin 907 Eur_i.Seega teenisin 407Eur-i kasumit.
    Kuna tegemist on kinnise internetiportaaliga kuhu pääseb vaid läbi liikme soovituse.Börsimängus osalemine eeldab tasulise paketi olemasolu millest suurem osa moodustavad nii virtuaalse börsimängu kui ka firma aktsiad.

    Võrdluseks analoogse börsifirma PartyPoker näide:

    05 Jul 2005 - Forget the London Stock Exchange – VirtuDAQ is where the Party’s at!!
    Last week’s floatation of gaming giant PartyPoker on the London Stock Exchange was the biggest initial public offering in living memory. At a market capitalization of over $10 billion (yes BILLION!!) the company has a paper value higher than that of British Airways!! The float reflects very positively on the industry and opens doors for companies, like ours, who are planning to list in the near future.
    City stock traders were excited because Party shares opened on 116p and climbed as high as 154.7p before closing on 144p on Friday 1 July, a rise of almost 25% in less than a week.
    Imagine if they had traded DUNE shares in VirtuDAQ instead?
    On 26 June 2005 some lucky members picked up DUNE shares for the bargain price of €0.38 per share. Just one week later the shares were selling for €0.69 – an increase of over 80%!
    Add to that, the opportunity for dividends… when a dividend is issued, Members who hold the virtual shares in the company selected share in the brokerage fees collected since the last dividend was issued for that company.
    Remember…
  • Umbes viis aastat tagasi oli meil ka reaalne raha ning aktsiad, mis oleksid pidanudki virtuaalseks jääma ning mitte kunagi reaalseks saama.

    Läks teisiti.
  • Olen seda skeemi juba jupp aega uurinud-tegemist on sama valdkonnaga nagu PartyPoker-megasuur hasartmänguportaal netis,mis alustas sel kevadel ja tahab börsile minna.seal pole aint pokker---kasiino, globelotiloteriid,spordikihlveod,virtudaqi börsimäng.huvitav on see et selle omanik on üks sveitsi pankur,kes tahab ampsata väga suure tüki online kasiinode turust.kui praegu on pool miljonit liiget sellel portaalil,siis mõne aasta pärast on seal miljonid inimesed taga.ja miks sellest kuuldud pole-tegemist on ainult võrkturundusega edasi leviva ettevõttega nagu teatud kosmeetikafirmad,seega avalik reklaam on keelatud,kuna firma on registreeritud maksuvabas tsoonis ja avalikult ei reklaami,ei maksa ta ka makse.kui PartyPokerit ähvardab keelustamine USAs,siis seda firmat ei kõiguta miski-sellel on oma Mani saare pank,mis teenindab poolt miljonit liiget.Vaadates fakte et omanik on juudist pankur mainega suguvõsast,koostööpartnerid-ILLF,Victor Chandler kihlveokontor,Globelot-ei taha uskuda,et sellised rahatuusad hakkavad oma mainet mingi jamaga määrima.Ja mis Virtudaqi puutub,siis on see ehtne juudi rahamasin ja erineb tavabörsist nagu öö ja päev.piisavalt keeruline ka ja viie minutiga selgeks ei tee.Lugesin,et on elav huvi investeerida PartyPokerisse.Mina soovitan uurida ka seda võimalust,kuna see firma läheb niikuinii Londonis börsile hiljemalt aasta lõpus.(vaadates,kes omanik on) Hetkel on üks aktsia 1EUR.
    Lõpuks küsimus kõigile skeptikutele-kui mina tahaks haarata sellises tööstusharus nagu hasartmängud netis endale väga suurt tükki,siis mida ma peaks selleks tegema ja mida mul selleks vaja on?
  • ilmar64,

    kustutasime antud teema ülejäänud LHV foorumite alt ning palume sellist ebasündsat spämmi meenutavat tegevust edaspidi mitte harrastada.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon