LHV Top 10 - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

LHV Top 10

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tore oleks Top 10 aktsiatega tehtud tehingute kohta näiteks LHV Pro all rohkem infi saada.
    Nimelt milline on olnud müügi, ostu ja lühikeseks müügi osakaal iga aktsia puhul 5 päeva jooksul. Algajatemale võiks see mõne hea mõtte anda.

    Näiteks WSTL on olnud tükk aega Top 10-s. Huvitav oleks (olnud enne eilse börsipäeva lõppu) teada, mida LHV-lased sellega viimastel päevadel tegid.
  • Huvitav oleks ka teada, mida tehakse Dendreoni (DNDN) aktsiaga, et see enimkaubeldute hulgas juba nädalaid on? Päevasisesed liikumised on kauplemiseks ju suhteliselt minimaalsed, või siiski? Ning kui aktiivselt kaubeldakse, siis tähendab see ju seda, et aktsiat eriti ei hoita? Aga samas figureerib DNDN ka enimhoitute tipus? Ainus järeldus, mida saab teha, on see, et iga päev ostetakse juurde ja ära ei müüda.
    Selleks, et mitte teha valesid järeldusi (ja eriti LHV Pro all soovitatud aktsiate osas), tulekski tehinguinfot enimkaubeldud, -hoitud aktsiate kohta veidi rohkem jagada.
  • Pole ka ime, et DNDN enimhoitute tipus on. Kui ikka 16-ga ostetud ja mitte kauplemise eesmärgil (siis oleks stop käiku läinud), siis kes see ikka 4-5-6-ga müüb. Kelle raha on, sellel on ka aega oodata.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon