Online kasiinode aktsiad - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Online kasiinode aktsiad

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Milline on soovitus online kasiinode aktsiate osas?
    Kas neid on võimalik osta ka LHV vahendusel?

    Nt.
    PARTYGAMING PLC
    http://finance.yahoo.com/q?s=PYGMF.PK&d=t
    EMPIRE ONLINE (EOL)
    SPORTING BET (SBT)
  • Konsulteerisin üleeelmisel nädalal fondiga, kus mul on osakuid, samuti online kasiinode aktsiate osas. Mulle soovitati kindlasti ja esmajoones GigaMediat (GIGM). Jälgisin seda mõned päevad ja olen kindel tulevases tõusus, sest firmal on üle mitmete aastate juba 5 kvartalit järjest kasumit õnnestusnud toota ja kavas online muusika divisjon müüa. Viimane on ainuke kahjumis osa sellest firmast. Arvan, et selliste arengute juures, kus firma on teinud pöörde kasumisse teeb aktsia 2-3 kordse tõusu.
  • tundub, et kasiinodel läheb hästi...
  • Üks võimalus online gamingust osa saada on FireOne (noteeritud UK -s, ticker seal FPA). Firma tegeleb maksete vahendamisega online mängukohtadele nii krediit- kui deebetkaartide läbi. IPO oli kevadel, sellest ajast saadik on aktsia ca kahekordistunud.

    Ise oman FireOne 'i läbi selle emafirma Optimal Group, mis on noteeritud Nasdaqil (OPMR). OPMR väärtusest moodustabki suurema osa 80% -line osalus FireOne 'is, lisaks veel raha/ekvivalendid ja olematu võlg.

    Online gaming firmadest on Nasdaqil noteeritud veel WPT Enterprices (WPTE) ja Cryptologic (CRYP). Lisaks veel Youbet.com (UBET), mis tegeleb hobuste võidusõitude kihlvedudega.
  • Kas GIGM P/E suhe ei hirmuta? Hetkel ajab teine 30 tuuri, mis mind muudab veidi ettevaatlikuks.
  • Jälgin just CRYPTOLOGIC INC, mille hind on kõvasti langenud ja tundub sobiv hetk sisenemiseks. Vaadates, kus ta vahepeal käinud on, siis tundub atraktiivne...

    http://finance.yahoo.com/q/bc?s=CRYP&t=2y&l=on&z=m&q=l&c=
  • Vastates esimesele küsimusele - kõiki ülaltoodud aktsiaid saab ka LHV vahendusel kaubelda, Londoni tehingute puhul tuleb maakleriga telefonitsi (6 800 420) ühendust võtta.
  • 888.com alandas oma IPO hinnavahemikku kuni 30% allapoole kui vaadata vahemiku alumist osa. Suhtumine on inimestes seni loetu põhjal "ei" ning "ja", vahepealseid eriti nagu pole. Mis siinsed inimesed arvavad sellest IPOst? Kuna Eestist niikuinii osa võtta ei saa, siis 29sept peaks olema võimalik börsilt juba osta.
  • Uus firma Londoni börsile tulemas. Arvamused-teadmised palun!

    http://www.online-gambling-insider.com/online-gambling/ogi-Another-Online-Gambling-Listing-On-The-Cards.html
  • Nagu ma septembris rääkisn, konsulteerisin oma fondiosakute halduriga ja see soovitas osta GIGM. Soetasin seejärel paar tuhat hinnaga 1,86. Veel sel esmaspäeval anti mulle soovitus osta GIGM juurde hinnaga alla 3,00. Kahjuks ma seda ei teinud. Aasta hinnasihiks andis ta 6,50. Nüüd vaatan, et hind nädalaga tõusnud 3,80-le!
    Tuleb välja, et ka Eestis on mõni analüütik, kes oma kliente ei soovi petta. Kõik pole veel kadunud.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon