Milleks Sulle raha, kui tervist enam ei ole (naiste eri) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Milleks Sulle raha, kui tervist enam ei ole (naiste eri)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Sellise pealkirjaga teema oli pikka aega foorumis päevateemana üleval. Ja sai endale kadestamisväärse lõpu - mehed said kokku kossumeeskonna (loodame, et asi hakkab treeningutele jõudmise näol ka tegelikkuses toimima:)). Sain selle foorumi jälgimisest idee-äkki oleks ka naisi, kes oleksid huvitatud teiste investeerimisega tegelevatega suhtlemisest, ühiste ürituste (s.h. ka sportlike) koos korraldamisest? LHV seminaridel olen näinud, et naiste osakaal ei olegi väga väike.
    NB! Loodan väga, et foorumis enamuses olevad mehed nüüd meid kohe ära ei lintśi. Varasemaid foorumeid lugenuna tahan ka rõhutada, et ma ei ole Kinks ja lähenevate valimistega ei ole sellel teemal kah miskit pistmist:)

  • Teatan ametlikult, et seoses lähenevate valimistega enam nina toast välja ei pista ja foorumites ei kirjuta. Üldse - poliitik pole ju inimene, pangu ennast põlema!
  • vaatan, et iseenesest hea teema peaaegu polegi vastukaja saanud. ega naised üldiselt kipu üksteist toetama.. enne kui mehed naisi lintšima jõuavad, on harilikult teised naised nad juba maatasa teinud. koostöö võiks parem olla:)
  • mida nimelt võiks ette võtta?
    ja poliitik võiks ka ikka põletusmatusteta läbi ajada...
  • Hakkame tasapisi Talibani võimuletulekuks valmistuma, et naised ja mehed eraldi isegi foorumites? Minu tähelepanek on küll selline, et tervis tuleb ikka ennekõike ühistegevusest:)
  • to Lodu:
    mitte ainuüksi tervis - ka elu! :D
  • Uhh, tänan kittya ja hgh:)
    Mida ette võtta? Minu arvates on huvitav, et meie seas on palju erinevate erialade inimesi, keda seob juba üks huvi. Ei eita, et kõigil meil on omad sõbrad/tuttavad/pere ja jube kiire. Aga ikkagi. Mõte oleks kokku saada, kogemusi vahetada-aga mitte ainult. Asjal võiks mitmekülgne lõõgastumise külg kah olla.
    Mul on mõned mõtted, kui kampa lööjad/ideede generaatorid endast rohkem märku annaksid, läheks konkreetsemalt edasi. Klubi???
    Lodu, vabandasin juba foorumi pealkirjas ette meeste ees, teen seda siinkohal veelkord:)Eelmine foorum oli juba liiga pikk ja teiseks pühendus lõpus vaid organisatoorse poole vormistamise üksiasjadele, mitte asja tuumale. Eeldasin, et regulaarne kossutrenn tervislikuks ühistegevuseks ei sobi - eelkõige (aga mitte ainult - siinkohal võid ise ette kujutada, mismoodi võinuks meeste sportik kirg palliplatsil kahjustatud saada, kui naised neil jalus kepsutanuks) asjaolu tõttu, et üldteadaolev on fakt, et naised jäävad tavapäraselt pikkuses meestele alla:) Peace?
  • Kui üldse spordist juttu teha, siis küll ei meenunud ühtegi segamees/naiskonnaga spordiala.. aga klubi osas- mingi liigutamise osa võiks ikkagi olla. kas just mees- ups naiskonnamäng? kindlasti mõnel juba kogemusi selliste asjade organisserimisel, nii et tuleb tõesti oodata suuremat hulka huvilisi kui 3.
  • Bowlingumängimisest meeldivas ja vaieldamatult intelligentses seltskonnas oleks vägagi huvitatud
  • Bowling on jah rohkem seltskondlikum ja võimaldab rohkem suhelda kõrvalistest asjadest, kui ainult bowling... sanas mingit erilist tervist see küll ei too isegi, kui õlut või siidrit ei libista ;))

    Seega bowling on hea arutamiseks aga pallimängud head tervisetoonuse saamiseks. Nagu ikka plussid-miinused igas asjas !
  • bowlingut saab teha kui sporti. Kui on üks rada kahe mängija peale ja tempos mängida on 1,5 tundi tõsiseks treeninguks.
  • Jess, hakkab tulema!

    Seis on selline, et nüüd peaks abi paluma LHV IT mehelt ja foorumi pealkirja sulgudes osa kohendama alljärgnevas vormis : "( aga seekord nii meestele kui naistele)". Nõustuge - eelmine selleteemaline foorum muutus ju ilmselgelt meestekeskseks:)

    hgh kirja peale tuli minulgi esimeseks mõtteks bowling. Aga tegelikult on võimalusi palju rohkem, tuleb vaid veits mõelda. Meil ju lisaks muudele pingetele ka veel investeerimisriskist tulenev.

    Peaasi, et ei piirdutaks eestlaslikult vaid foorumis sõnavõtmistega, vaid jõutaks ikka tegudeni kah!

    Bowling on tegelikult hea mõte, toob tervist kah a´la liikumine versus mitteliikumine ja lisaks, kui asja tekitada võistlusmoment toodab adrenaliini. Lõõgastav nii õlle ja siidriga, kui ilma.

    Pealkirja muutmise järgseltki lubab foorum endiselt jätkata ka naiste n.n. "padajaklubi" ideega.Leian, et võiks kord kuus kokku saada ja et iga kord oleks huvitav ja erinev, siis organiseeriksime seda kordamööda. 3-st muidugi ei piisa, olen Sinuga selles osas nõus hgh. 10 oleks alustamiseks OK.
  • Kui kellelegi naistest keegel veidi liiga rahulik tundub, siis tean et naiste jäähokitiim HC Dreamland (http://www.hot.ee/queens/) kutub endale otsib mängijaid.
    Kohe ette ka kaks levinud valearvamust:
    - jäähoki ei ole ohtlik männ, kuna a) harrastajate tasemel pole lubatud jõumäng ja b) absoiluutselt kõik õrnad kohad kehal on kaitsmetega kaitstud.
    - Queens pakub esialgu proovimise mõttes ka varustuse välja. Kellele meeldima hakkab, see ostab ise pärat oma varustuse. Ja varustus ei ole üle mõistuse kallis
  • to: escape

    Eeldasin, et regulaarne kossutrenn tervislikuks ühistegevuseks ei sobi...

    Meestel on ülimalt keeruline naistega korvpalli mängida. Kogu aeg tunned end süüdi - nii kaitses kui ründes.
  • Ühisüritusena pakuks välja kardisõidu. Tean et ei kõla kindlasti naiste jaoks kõige paremini, aga varasematest kogemustest olen täheldanud, et naistele on ka kardisõit päris meeltmööda ja kusjuures naised on tihti päris head sellel alal. Saurixis saaks korraldada päris korraliku ürituse koos õlle, pizza, sauna ja vajadusel ka konverentsiruumiga. Kui huvi oleks võin uurida, mis selline üritus maksma läheks. Mul on seal mõned tuttavad ehk saab minigt hinnaalandust.
  • Aga võrkpall? Seda saaks isegi koos meestega mängida.
  • Tegelt võiks teha uue investeerimispanga (sobiks nii naistele kui meestele). Nimeks paneks NMV - Naised, Mehed & Viisemann (muidugi, kui viimane huvitatud on). Leiaks kõigile rakendust ja nädalavahetusel korraldaks piknikke. Väga tervislik :-)
  • võrkpall on pallimängudest (peale kuulimängude) tõesti sobivaim võistkonnamäng (nii naised kui mehed). Igal juhul võrgu puhul oleks kohe tulija.
  • Lissabon, idee on super. Kardan vaid, et Lõhmus ja Haavel tunnevad end vägagi puudutatuna, kui Viisemann´i nimi jääb uue investeerimispanga nimes kõlama, nemad aga koos teiste meestega peavad ühise nimetaja M (s.t. mehed ) alla jääma:)))

    Mina küll eelarvamusega kardisõitu ei suhtu - vinge ju! Mulle muide tuli hiljaaegu Wris reisibüroost meil (linki lisada ei oska aga see on: www.wris.ee). Neil on hetkel mingi pakkumine, mis sisaldab nii sõitu kui ka sauna. Kui keegi oskaks seda siia üles panna või reioinvest saaks oma kontakte kasutades boonusvõimalusi uurida, võiksime kohe tibusid lugema hakata. Võrguidee kah tervitatav nähtus.

    NB!Ja sugu, rass, rahvus, vanus, positsioon ühiskonnas, investeerimiskogemus, investeeritavate summade suurus või mõte "kuidas-ma üksinda", jne ei ole asja juuresenese ja teiste arvustamise kriteeriumiteks. Väike võdin võõrastega kokku saades on ju loomulik ja üleminev nähtus.

    Kardisõidu ajaks pakuks egoistlikult 08-09 või 14-15 oktoobrit. Tahaks ise kah kardiga sõita aga ennem seda kulutan sooja päikese all osa nendest võidukestest, mis tulnud tänu tükikesi ettevõtteist odavamalt ostes ja kallimalt müües:)

  • rahvastepalli minge mängima. mehed naiste vastu.
  • väike klubiõhtu ohtra viinaga, parsjagu bla-blaad
    bla-blaad ja väike öine teadagi mis....
  • Tere, mina pakuks välja väljasõidu loodusesse ja ilma viinata.

    Või õhtusöögi VonKrahli uues tervisetoidu restoranis, kui see lõpuks avatud saab (kuupäeva ei oska vist küll Peeter Jalakas ise ka veel öelda)

    Veel tahaks aga sisse tuua hoopis uue teema, mis küll ka vägagi tervisega haakub - 26.oktoobril kell 17.30 korraldan SAS Radissonis loengu tervislikust toitumisest, olete kõik oodatud. :)
  • Paintball. Naised meeste vastu. Väga virgutav.
  • meestel fantaasiaid küllalt nagu näha. mis küll saab, kui mõni seltsimees kardisõidus pähe saab:)))))
  • Üsna tõenäoliselt saabki, sest kardispordis hobikartidega on kehakaal küllaltki määrav.
  • bowling ja kardisõit on mõlemad väga head mõtted, mida võiks daamed ja härrased koos teha. eks seltsis ikka segasem:)
  • Ideed edasiarendades võiks tulevikus lisada ka piljardi ja/või pentanque. Kuni näiteks mitmevõistluse sarjani välja.
  • Curling mäng jääl, Mängu põhimõte on iseenesest väga lihtne. Vastamisi on kaks neljaliikmelist võistkonda. Eesmärk on heita oma võistkonna kivid ”Kodu” (House) keskpunktile lähemale kui vastase omad. Pärast igat ”Geimi” (End) saab punkte vaid üks võistkond. Võistkond saab nii mitu punkti, kui palju on tal ”Kodu” keskpunktile lähemal olevaid kive vastase kõige täpsemini heidetud kivist. Mäng kestab üldjuhul eelneva kokkuleppe alusel 6-10 Geimi. Viigilise tulemuse korral mängitakse lisa Geim(id).

    umbes nagu petanque.
    aravamused?

  • ega selleks ei pea ilmtingimata ülekaaluline olema:)
  • irw @ teivashüpe. Mõista kuidas tahad.

  • Huh, naiste eri teeb millegipärast just meestel suud vesiseks?

    escape, õnnestuks vist lugeda põhiliselt kuketibusid...
  • Virgutavaid mõtteid on siin tõesti rokem kui neid teostada jõuaks. Leidkem ühine keel ja asume tegudele. Kardisõit jäi siin teivashüppe ees juhtpositsioonile. Aga ma ei kujuta ette kuidas mahub näiteks Saurix'i sauna umbes 30 inimest. Aine mõtlemiseks, ma arvutan ...
  • Vahvaid mõtteid on siin tõesti palju ja nende teostamiseks võiks luua mingi kondikava.Näiteks võiks võtta perioodiks aasta ja siis iga kuu võiks teha mingi sportliku ürtuse,korra kuus.Näiteks oktoobris võiks hüpata teivast, sest keha on sale ja kaal ka kerge, jaanuaris, peale püha söömaaega võiks teha sumot jne.
  • Teeks foorumi teema sünnitanud "emana":) lühikokkuvõtte pakutud ja segaüritusena arvestatavatest ideedest:
    1. keegel;
    2. kart;
    3. curling;
    4 .piljard;
    5. pentanqe;
    6. paintball;
    7. võrkpall. Siinkohal tahaksin suffiksit tänada imemeheliku kommentaari eest, mis puudutas küll korvpalli:);
    8. jäähoki (alternatiiv oleks uisutamine);
    9. maraton (alternatiiv oleks jooksmine);
    10. teivashüpe - sellele alternatiivi ei leidnud, sest teivas jääb teibaks ja hüpe hüppeks, teivas ja hüpe aga koos ikka teivashüppeks. Idee autor lissaboni ülesandeks jääb, meie kõigi ühisel palvel, kinkida meile üks ilus teivashüppe päev. Loodame, et vajalik hoovõturada, kõrgusatribuutika ja silutud liivakast on juba valmis sätitud ja igaühe pikkusele sobivad teibad kah:) Anna aga lissabon ainult teada aeg ja koht, tuleme ja hüppame nii, et liiv kastist väljas ja teibad pilbasteks:)

    Alustuseks päris palju. Humare väljasõit loodusesse on minu arvates kah vahva idee. On olemas matku, ekstreemradasid, talve tulekul on peale traditsiooniliste talvealade lahe kelgutada. Eelmisel aastal kelgutasin vist lausa 4 kelku katki. Õhtusöök tervisetoidu restoranis (kui see kunagi valmis saab) on kah kindlasti tervitatav nähtus. Ennem aga peaks mingi tegevusega ürituse ära tegema - võõrad vaid laua ümber ei pruugi esimese kohtumisena toimida. Muideks humare, saada mingi link infoga selle loengu kohta, palun.

    No nii, kes esimese orgunni ära teeb, sellele on aasta lõpuni kõik tehingud LHV-s ilma teenustasudeta:)))) (Uups, selle volitusteta lubaduse järgselt pean küll vaatama, kas mu investeerimiskontol on väärtpaberid alles või on need koheselt konfiskeeritud:) Ok parandus - esimene organiseerija saab naiste eri diplomi ja usun, et LHV omalt poolt kingib nännina näiteks pastaka?:)

  • Üldiselt oligi saal välja valitud ja kõik olemas, aga siis juhtusin taas foorumit lugema ja oleksin äärepealt minestanud. Puha enesetapjad! Kokkuvõte: teivashüpe jääb ära, kuna mina ei ole 5m kõrguselt nõus liivakasti kukkuma. Sellest johtuvalt pakuks välja teivashüppe kombineeritud langevarjuhüppega (siis võiks ka liivakasti kukkuda, nii et "liiv kastist väljas").

    Aga tegelikult: loll jutt suhu tagasi ja luban ilkumise lõpetada, sest teema on hea ja tegutseda tahaks.
  • ... vabandust. Osad ideed jäid eelmises kokkuvõttes kajastamata, vabandan autorite ees
    *rahvaste pall;
    *ohtra viinaga blaa- blaa-blaa ja ...
  • alternatiiv teivashüppele - pühapäevane väljasõit Karksi-Nuia'sse. ("Karksi Nuia" = "Hüppan teivast" võrukeeles)
  • hirnu herneks! reioinvest, tuju läks heaks kohe su jutu peale
  • reioinvest, palun ära hiili oma setu keele oskuse varjus kõrvale lubadusest uurida kardisõidu kohta:)Ootame infi.

    Arusaadav, et lissabonil läks tuju heaks, mees käis varem ennetlikult idee välja arvamusega, et see vastukaja ei leia. Ok, lissabon, ma ei torgi hella kohta aga reioinvest päästis sind hetkel ohtlikes 5 meetristes kõrgustes teibaga mässamisest ja liiva silma minemisest.Loodame, et juba tänase õhtu veedad "Hüppan teivast" lõõgastumisvõimalusi uurides ja ehk lähiaegadel loeme Sinu sulest juba asiselt ettevalmistatud teivashüppe/Karksi-Nuia väljasõidu plaani:)
  • püüan anda kardisõidu kohta lähemat infot hiljemalt esmaspäeva õhtuks
  • Milleks sulle tervis kui raha enam pole?
  • TNT, foorumist kumab et raha sul nagu raba. Kas peale ürituse viinaga ja teadagi millega veel mõni Tervislik mõte tuleb.
  • kuhu jääb kepikõnd!
    edgar ka kaasa ja..

    teeks ettepaneku minna metsa jahile, v6tta kast viina kaasa. pyssid jätame koju!
    voi siis sitta visata natuke kuskil suure pollu peal.. sinistes botikutes.
    pärast saun ja teadagi mis!!!
  • mis mis, ikka neli kasti viina ja püssid jätame koju.. koerad jätame koju jne :D

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon