väärtpaberituru teemalised blogid - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

väärtpaberituru teemalised blogid

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • kas on veel?

    http://turukoll.blogspot.com/
  • http://***/ - naljaninad, Peek ei saa vaikuses olla :)
  • Miks ta üldse peaks vaikuses olema? Minu meelest on Lepiku ja Peeki töölt (olgu või ajutiselt) kõrvaldamine ikka väga kõva põnts LHV usaldusväärsusele.
  • Usaldusväärsusele? Seleta mulle loogiliselt kuidas nad saaksid töötada kui on lahtine case. See oli asjade loogiline käekäik. Loomulikult kõrvaldatakse nad ametist seniks kuni on otsus langetatud.
  • ma ei käsitle asja mitte formaaljuriidilisest poolest (ma tõesti ei tea peast, kas mingi seadus käsib neil antud juhul töösuhte peatada või mitte), vaid sisulisest - sellise (LHV tüüpi) firma moodustavad inimesed, nende teadmised ja oskused formuleerivad firma usaldusväärsuse. Ja kui nüüd lambist 2 inimest lihtsalt oma panust ei anna, siis mulle kui LHV kliendile on väga halvasti. Loodan, et see jama varsti ära lõpeb ja asi endistesse rööbastesse tagasi läheb.
  • Mind küll ei häiri usalduse kadu. Eriti kui inimesed oma raha veel tagasi saavad. Esiteks pole case veel closed, kõik võib juhtuda. Teiseks selliseid asju ikka juhtub. Suurem kaotus on minu silmis pigem erialase kompetentsi kadu. Eesti suhteliselt väike, häid USA turgude kauplejaid pole vist eriti lihtne leida.
  • Seda ma öelda tahtsingi, sry, et sogaselt väljendusin. usalduse kadu ongi kompentsi kao tõttu, pidasin silmas.
  • Vahepeal on teravalt loobitud süüdistusi TA aadresil. TA-le endale ning neile, kes sellega ka tegelevad. Härra Peek ning ta buddyd on selgeks teinud, et TA on sekundaarne nähe investeerimises.

    Tooksin välja kahe inimese blogid, keda olen kuid juba jälginud. Need inimesed kasutavad 95% ulatuses tehnilist analüüsi ja see veenab! Üks neist inimestest teeb iga päeva lõpus ka videoanalüüsi. Ma läheks iga kell sõtta nende tegelastega kui nendega, kes siin viimastel päevadel agaralt selgitustööd teinud TA kahjuks.

    Ja nüüd lingid:
    Brian Shannon ning Alpha Trends: http://alphatrends.blogspot.com/
    Tim Knight: http://tradertim.blogspot.com/

    Milliste tüüpidega läheksite Teie sõtta? Ootaks veel linke
  • See TraderTim on küll klassikaline TA hämaja...medium change in trend...what the fuck should i do with it? go long? short? where? why? how?
  • Ma läheks ilmselt sellesama Revsharkiga sõtta, ainus häda, et tema portfolio hinnaga asju oma portfoliosse osta, on sageli suht keeruline.

    anyway,
    2006 Returns

    Index %Gain/Loss
    Sharkfolio 39.63%
    S&P 500(SPX) 13.62%
    NASDAQ(IXIC) 9.52%
    Russell 2000(RUT) 17.00%

    2005 Returns

    Index %Gain/Loss
    Sharkfolio 30.99%
    S&P 500(SPX) 3.00%
    NASDAQ(IXIC) 1.37%
    Russell 2000(RUT) 3.32%
  • Kas tegemist on Sharkinvesting.com-iga? Üsna magusad teenustasud.

    Street, äkki midagi... tasuta?:)
  • You get what you pay for. Tasuta asjad on kaupleja jaoks enamasti saast.
  • Tradermike erinevate blogide kogum. Vt Stocks/Finance sektsiooni:
    http://www.bloglines.com/public/tradermike
  • Twitteri järgi on tegu ühe keskmise idikga, kes arvatavasti müüb midagi?
  • Kuna autor BB on stocktwits profiili kohaselt "Former prop trader, current hedge fund analyst", siis millegi konkreetse müügiga ta ei tegele. Muude asjade müümisel ta oleks kiirelt former HF analyst, ja aktiivse current HF müügiga ta tegeleda ei saa, sest HF reklaamimine on regulatiivsetel põhjustel avalikkuse ees võimatu. Tüüpiline näide mõne päeva eest, SEC teatab:
    SEC Charges N.Y.-Based Money Manager and Firm for Misleading Advertisements
    The Securities and Exchange Commission today charged a New York-based money manager and his firm with making false claims through Twitter, newsletters, and other communications about the success of their investment advice and a mutual fund they manage.

    An SEC order against Mark A. Grimaldi and Navigator Money Management (NMM) finds that they selectively touted the past performance of the Sector Rotation Fund (NAVFX) and specific securities recommendations they made to clients. They cherry-picked highlights but ignored less favorable recommendations and other data that would have made the facts complete.

    Grimaldi and NMM agreed to settle the SEC’s charges.

    “The securities laws require investment advisers to be honest and fully forthcoming in their advertising to give investors the full picture,” said Sanjay Wadhwa, senior associate director for enforcement in the SEC’s New York Regional Office. “Grimaldi and his firm are being held accountable for using social media and widely disseminated newsletters to cherry-pick information and make misleading claims about their success in an effort to attract more business.

    According to the SEC’s order, Grimaldi is majority owner, president, and chief compliance officer at NMM, which is based in Wappingers Falls, N.Y. Grimaldi particularly used a newsletter called The Money Navigator to solicit clients for NMM and investors for the Sector Rotation Fund. The Money Navigator had more than 60,000 subscribers. In 2008, the SEC conducted an examination of NMM and a fund it managed. SEC exam staff notified NMM that the newsletters could be considered advertisements under Rule 206(4)-1, which generally prohibits false or misleading advertisements by investment advisers. SEC staff also noted that the newsletters could be considered advertisements under Rule 482, which governs advertisements for mutual funds and other investment companies and has specific requirements for ads containing performance data.
    ...
    The SEC’s order finds that NMM violated Sections 17(a) of the Securities Act of 1933, Sections 206(1), 206(2), and 206(4) of the Investment Advisers Act of 1940 and Rules 206(4)-1(a)(2), 206(4)-1(a)(5), 206(4)-7, and 206(4)-8 as well as Section 34(b) of the Investment Company Act of 1940. Grimaldi violated many of the same provisions and aided and abetted and caused NMM’s violations.

    Koodeks on piisavalt karm. Kuna BB on CMT (peaks olema Chartered Market Technician - CFA laadne TA meeste legitimiseerimise vahend), siis sisulislt väärtust tema jälgimisel pole. Ta müüb kaudselt iseennast finantsmaailmas. Nagu USA-s tavaliselt, tehes seda häälekalt ja aktiivselt neile kes on piisavalt naiivsed et CMT staatusest end eksitada lasevad ja kuulama jäävad.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon