Drugstore "Sell" - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Drugstore "Sell"

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • LHV palju kiidetud DSCM tõmbas endale vee peale. lugege http://biz.yahoo.com/e/051207/dscm8-k.html
  • Selge on see, et ega LHV mehedki selgeltnägijad ei ole... Kõiki kõikumisi ei oska ju ette näha...

    Aga tulles nüüd selle 10 miljonilise müügi juurde tagasi - nagu aru sain, siis üks institutsionaalne investor soovib oma osast lahti saada(parandage, kui eksin?) ning tehakse "public offering"

    Ja aktsia on viimastel kuudel ikka paras peksupoiss olnud....ainult allamäge.

    Kuna endal on ka paras ports DSCM-i käes, siis paratamatult on peas uitmõtteid, et kas peaks positsiooni likvideerima või...? Pikaajaliselt sai ta küll võetud ning juba päris korralikud miinused sellega hetkel, aga kahjuks ei paista praegu just kuigi palju valgust mäe tagant...

    Kui keegi oskaks veidikene lähemalt kommenteerida, siis igati teretulnud!
  • PRO-s ju segelt kirjas, et tegu on riskantse asjaga. Tegu on omamoodi "patsiendi infolehega", kus kõik võimalikud kõrvaltoimed peavad kirjas olema. Ju siis miski seadus näeb nii ette. Võta ntx mingi suvaline käsimüügiravim ja loe sealt kõrvaltoimeid. Saad teada, et halvimal juhul võib tulemuseks olla surm. Nii ka 8-K puhul. Halvimal juhul saab positsiooni väärtus võrdseks nulliga. Et kõik võimalikud ostjad oleksid hoiatatud ja pärast miskit rahulolematust poleks.

    Ega sellel aastatuhandel DSCM üle nelja enam lähe...
  • Idee tuli valja hinnaga$2.61.ja kais$4.78 peal ara.Ei tasu ahneks minna.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon