ratsa rikkaks- on see mõeldav? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

ratsa rikkaks- on see mõeldav?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere!

    tutvustati mulle hiljuti sellist huvitavat süsteemi nagu Amway. Tore tarbimispõrgu. Et muudkui liidad sõpru-tuttavaid enda alla ja kõik tarbivad ja siis ühel päeval kunagi 2-5 aasta pärast oledki rikas. Kui oled. Sest kui kõik muudkui liidavad, siis paratamatult keti viimased ei saa iialgi rikkaks.

    Mulle ei meeldi tarbida. Ja nii kaua (2-5 aastat) ma ka oodata ei taha.

    Mis te arvate, kui teeks jänkidele tünga?! Koguks kokku 130 peret või 2-liikmelist tiimi, liidaks need üheks pikaks ketiks (260 lüli; asetus: esimese kaaslane viimaseks, teise kaaslane eelviimaseks jne. kuni 130-nda kaaslane 131-seks) ning siis annaks stardipaugu ühekuiseks tarbimiseks 2100 EEKu eest per nägu.

    Tulemus: esimesed 130 saavad tasemele, kus nad lõigatakse ketist ära ning neile jääb igakuine stabiilne sissetulek 2000 EURi. Seega iga perekond/tiim saab kohe oma raha tasa ja peale ka veel.

    Palju oleks huvilisi?

    Kui mul on arvutustes või süsteemist arusaamisel mingi viga, siis palun parandage.
  • Stardipaugu ajal räägid kroonidest, pärast eurodest.
  • luuzerdis, sellest Amweist on juba üks teema. Otsi!
  • luuzerdis! Hea idee, kuid võibolla Sa selgitaksid seda süsteemi lähemalt. Praegu tundub see mulle üsna "Black Box"-na. Kas tegemist on mingi Ponzi skeemi modifikatsiooni vms? Ja kuidas on lugu ikkagi selle seaduslikkusega. Minu arvates sellised skeemid pole eetilised ja samas ka võivad minna vastuollu seadusega. Kommenteerige seda palun. Tänan
  • Julgen ennustada, et sinu postituse peale ja teades neid võrkturustuse/võrkturunduse skeeme ka varasemast ajast, on huviliste arv üsnagi väike. On endale ka seda tutvustatud ning üldiselt ma arvan, et see on nagu ikka - kui sa pead ennast tugevate veenmisoskustega ja müügioskustega inimeseks, oled nõus ise tarbima oma seniste igapäevaasjade asemel just neid tarbekaupu, mida selle süsteemi kaudu saab ning sul on mitmeid sõpru-tuttavaid, keda sa suudada kaasata - siis ei ole välistatud, et see süsteem täiesti töötab. Amway puhul on erinev see, et ei pea ise midagi sõna otseses mõttes müüma vaid lihtsalt soovitad ja räägid, kust ja kuidas saab. Trikk on loomulikult selles, et asi eeldab just nende esmatarbekaupade, mida selle süsteemi kaudu saab, jätkuvat ja pidevat tarbimist nii sinu kui ka sinu all-liini poolt. Ja seda on üpris raske saavutada, eriti aastate lõikes.. need tooted võivad ju isegi kvaliteetsed olla, aga paljud kipuvad siiski jääma ikkagi reklaamidest nähtud ja ülespromotud brändide juurde, olgugi et nad pole võib-olla sugugi paremad ning on kindlasti tunduvalt kallimad - aga bränd tekitab usaldusväärsust, tekitab turvatunnet, eriti kui oled juba kord hakanud kasutama. Enda puhul näide, et stabiilselt kasutan Gillette'i habemeajamisgeeli juba aastaid ning ei ole mõtteski vahetada mõne teise vastu - lihtsalt on kinnistunud asi. Ja nüüd, kui sealt amway süsteemist oleks võimalik ca 20-30% odavamalt osta väidetavalt sama head habemeajamisgeeli, siis ma ei teagi miks, aga ilmselt ma ei kipuks seda siiski ostma.

    Nii et asi taandub tarbimispsühholoogiale ja edu on tegelikult raskem saavutada, kui esmapilgul võiks tunduda. Lihtsamaks teeb asja see küll, et ei pea ukselt-uksele käima ega asju müüma või siis ise mingit sissemaksu/kuumaksu maksma (v.a. kaupade ostmine, mida ise tarbid). Eks seal ole ka hunnik mingeid miinimumpiiranguid ja tingimusi, millega ma täpselt kursis pole. Kokkuvõtlikult - kui sa selle asja tõesti ette võtad ja korralikult vaeva näed (ning kannatust jätkub), siis risk on minimaalne, võimalus aga üpriski hea. Paljude võrkturustussüsteemide puhul eeldused nii head pole, kui antud juhul, nii et ise arvan küll, et kui on aega ja tahtmist - miks mitte. Aga ütleme nii et - see ei saa olema eriti kergem, kui mõnel teisel viisil (a la oma ettevõtmise püstipanemine, aktsiaturgudel kauplemine) üritada nn. passiivset teenistust saavutada.
  • https://www.lhv.ee/forums/index.cfm?id=87090

    Selles foorumis on Amway teema juba käsitlemist leidnud. Enne uue teema alustamist võiks katsetada otsinguga kas samateemalist foorumit juba ei eksisteeri. Vastav otsingumootor on avalehel olemas.

  • to 0808:
    ongi nii. tarbima peaks igaüks 100 punkti eest. amways 1punkt = 1,3 EUR
    130 EURi= ca 2000 krooni

    kui saavutatakse 12000 punkti tase kuus, siis saab stabiilselt 2000 EUR.


    to MSM:
    sellepärast ma selle teema siia paningi, kuna neti otsing mu LhV foorumisse mingile varasemale võrkturunduse teemale juhatas

    to silver84:
    ma ise ka alles tutvun selle süsteemiga. presentatsioonilt jäi mulje, et selline trikk peaks olema teostatav, kuigi amwaykad ise sellist asja ei promonud.
    endal hakkas mõte liikuma, kuidas kiirelt 2000EURine sissetulek tekitada. algne idee oli lihtsalt 130 inimest otsida, ära liita ning hiljem neile 10 kuu jooksul kulutatud raha tagasi maksta- nad saaks siis minu aitamise eest vähemalt tasuta tooteid. edasi tuli juba idee 2-liikmelistest tiimidest, mis igale tiimile ühe 2000 EURise sissetuleku garanteeeriks.
  • to RistoX:

    palun loe mu postitus mõttega läbi!!!
    ma ei otsi pikaajalist tarbijat/diilerit. ma küsisin, kas oleks mõeldav, et see trikk tehakse ära 1. kuu jooksul ning siis tegeleb juba igaüks taas oma asjadega. aga igal tiimil on stabiilne 2000 EURine kuusissetulek, kuigi nad enam ei tarbi.
  • RistoX, mis potensiaali sa seal näed? Kui suur peaks pere olema, et neid kaupu tarbida umbes 2000 krooni eest kuus? Üks nõudepesuvahend või hambapasta kestab ikka hästi kaua. :-) Ma tean, et ka näiteks makarone saab sealt osta.

    luuzerdis, sinu skeem on liiga keeruline, aga võibla töötab. Tuleb vist enne paar korda ka Poolas käia ja ...usalduse küsimus. Pead selle äri on tuttavatega tegema.
  • kas siis pidevalt ei peagi tarbima, et seda sissetulekut saada? tundub kahtlane. mille eest nad siis maksavad?
  • mina ka ei tea, mille eest nad maksavad.
    tutvustusel väideti, et kui teatud taseme saavutad, siis ühendatakse sind lahti ning saad igakuise sissetuleku 2000 EUR.
    küsisin, et mis siis saab, kui teised tarbimise lõpetavad? kas mulle siis makstakse endiselt 2000 EURi kuus? vastati, et ole rahulik, nad tarbivad edasi.

    mina ka ei usu, et Eestis leiduks selliseid tarbimishulle, kes iga kuu 2000 EEKu eest majapidamistarbeid ostavad.
    kui niisama liita, siis arvatavasti platseeruks kuskil 6 - 9% (600 - 1200 punkti)tasemele. aga see mind ei köida.
  • Amway Idee iseenest on hea, kui mina ei viitsi neid mõttetuid kaupu tarbida, ole nagu mingi vang, kellele topitakse igasuguseid mõttetusi. Need kaubad seal on täielik pask, kuigi asjaosalised seda hullult kiidavad. Mõttetu värk, ei soovita kellelegi. Selles Amwais ei ole sa sina ise vaid mingi jobu, kes jookseb kaasa...
  • Isegi kui sa leiad ming süsteemi,milllega beatida,siis see Anyway süsteem võib su rahad konfiskeerida või mingid piirangud peale panna.Ise põjendavad nad sellise väljendiga "system abuser".Selge on see,et tasuta lõunaid pole olemas ja Anyway teab oma nõrku külgi ja kasutab vastavaid meetmeid.
    Ma tahan lihtsalt hoiatada vatsavate tagajärgede eest.See Anyway teenib samuti lollide pealt ja kui keegi wannabe,üritab mingid skeemi aretada siis...

  • Just nimelt teenib see lollide pealt, kes arvavad, et ohohh - saabki rikkaks ja nii lihtsalt. Krt ei taha enam midagi sellest kuulda.
  • Rikkaks, väga rikkaks võib ka lihtsamalt saada. Tuleb osta Euromillions loterii pilet. Igal nädalal loositakse välja vähemalt 10 mio eurot. Homsel loosimisel jackpot 55 miljonit eurot. See teeb 860 miljonit EEKu. Siis naerad nagu Ain või muheled nagu Aadu. Üks mänguväli maksab 2 eurot. Palju õnne!
  • jeps karinalr, võidad näiteks paarsada euri, või tonni, siis pead ikka belgiasse minema raha tooma. Palju õnne. 55 mio pealt oleks küll vaba minek belgiasse, aga paarisaja EUR eest oleks üsna nagla.

    Quote from Emio homepage:
    You can collect your winnings in any sales point in Belgium; you must, of course, take your ticket with you. The amounts payable in sales points are, however, limited as follows.......
  • Luuzerdis, mõte huvitav aga ma kardan et ei tööta. Kõigepealt ei öeldud sulle ju selgelt välja et kui teised tarbimise lõpetavad, siis saad ikka 2000 edasi? Ma kardan et seal ilmselt on ikkagi mingi reegel mille järgi mingil hetkel sa seda 2000 enam ikkagi ei saa. Süsteem on väidetavalt juba aastaid päris paljudes maades juba töötanud ja ma kardan et piisavalt täiuslikuks lihvitud et mingeid omanikele tünga tegemise võimalusi sees võiks olla.
    Teine asi et 130 inimest kooskõlastatult toimima saada niimoodi pole ilmselt üldse kerge.
    Kolmas asi et minu mäletamist mööda seal teises foorumis võttis sõna ka mingi Amway esindaja lõpuks. Nii et ka see foorum ei pruugi talle märkamatuks jääda ja juhul kui tõesti võimalik niimoodi süsteemile külma teha, võtab ta midagi ka selle takistamiseks ette.
    Või võetakse seda ette sel hetkel kui sa tõesti asja toimima saad - alati on võimalik reegleid muuta.
  • juudilt küsiti - 'kust raha said?'
    juut vastas - 'kapist võtsin'
    - 'kust raha kappi sai?'
    - 'naine pani'
    - ' kust naine sai?'
    - 'mina andsin'

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon