Intel Developer Forum ja INTC optsioonid - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Intel Developer Forum ja INTC optsioonid

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Veidi taustinfot: Intel (INTC) on maailma suurim arvuti protsessorite tootja. Talle astub valusalt kandadele AMD (AMD). Inteli käes on ca. 75% maailma PC protsessorite müügist aga hetkel on AMD-l paremad tooted aga jääb puudu tootmisvõimsustest ja seega ta ei saa väga kiirelt turuosa kasvatada. Inteli aktsia on hetkel langenud 20 dollari kanti, aga jaanuari algul oli veel 27. Seevastu AMD aktsia on tõusnud 27 dollari kandist 40 ligi.

    Pealkirjas viidatud Intel Developer Forum avati 7. märtsil ja peaks kestma nädala. Seal teavitatakse avalikkust uutest toodetest, mis on samasse klassi või isegi paremad kui tema väiksema konkurendi AMD omad. Tooted peaks müüki jõudma suve lõpus. Seega võiks nende ametlik teatamine ehk veidi hinda tõsta? Üldjoontes on nendest uuendustest kirjutatud välismaistel riistvara lehtedel juba mõnda aega tagasi, aga seda ei saa pidada alati puhtaks tõeks.

    hetkel on NQCD.X optsioon saada 45 usa sendi eest strikele 20. Ehk siis peaks hind tõusma ca. 21 dollarini (5%), et saada ca. 2x kasumit.

    .... on kellelgi kommentaare sellele mõttekõigule?:)
  • zone

    täpselt nii, aga see INTC tõus 21 USD juurde peaks juhtuma enne järgmist reedet (17. märts), mil NQCD optsioon lõppeb ja optsioonireede eel võib täheldada ka aktsia sümpaatiat strike - ei taha teine mitte selle lähedusest lahkuda ...
  • (leidsin, kust kasutajanime muuta, seega edaspidi tk007)

    ja parandaks, et IDF kestab 3 päeva siiski, 7-9. märts ja 8-15 märts kestab CeBIT saksamaal, kus ka Intel väljas on ja promo teeb (nagu ka AMD ja teised). Seega on lootus olemas, et selline tõus saab toimuma. Ja kui mitte, siis jääb see üheks õpetlikuks teemaks siin foorumis.
  • eks lootus sureb viimasena :)
    Isiklikult seda ei usu...intel ei tule nii kiiresti enam tagasi... sihid on ka madalamale toodud.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon