Penny stock - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Penny stock

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Ostsin rumala peaga, juhindudes analüütikute reitingust-1(STRONG BUY), USA farmaatsiafirma
    IMNR-i. Milline võib üldse olla alus nende "analüütikute" ennustusel- average target 5.00.
    Igatahes viimase kuu vältel on hind 0,13$- lt langenud 0,11$-le. 52 nädala kõrgeim oli 0.8.
    Kui palji võib üldse arvestada selle 1-5 reitinguga?
  • Esiteks, ütlen oma kogemuse põhjal, et biotehnoloogias ei maksa analüütikuid küll uskuda. Tuleb endal kodutöö ära teha. Nad räägivad täpselt seda mida vaja on, pennide puhul firmad maksavad enda analüüsimise eest (sisuliselt pole tegemist mitte analüüsi vaid PR'iga) Kuna antud firmas on ravimid alles II staadiumis, siis läheb veel aastaid enne kui üldse midagi turule jõuab. Ei ole aega kliiniliste tulemustega tutvuda, kui paljulubavad need on ja milline on konkurentsissituatsioon. Nende aastate jooksul põletatakse kümneid miljoneid dollareid, aktsiate arv suureneb kordades (arvesta ise kui 10 mil aastas 0,1 USD = 100 mil aktsiat vaja emiteerida selle katmiseks ehk supp läheb kohe ligi 2 korrda lahjemaks).
    Ja hind sellest kallimaks ei lähe, mis tähendab veel suuremat aktsiate arvu kasvu.
    Kui suudad enda arvates objektiivselt välja arvestada, et hoolimata kõigest sellest siiski asi tasub ära ja omad piisavalt kannatust, võib õnneks minna. 90% tõenäosusega ei jõua nedd ravimid kunagi turule. Oled lihtsalt lotomängija.

  • Ei pennystockide kui ka kallimate aktsiate puhul ei tohiks invetseerimisotsust teha ainult ühe analüüsifirma reitingust lähtuvalt, siiski oleks vaja teha rohkem eeltööd (mis firma soovitab, mis analüüsi sisu, kas on teisi analüüse jne). Teades vaid anonüümse analüütiku reitingut ei tohiks investeerimisotsust teha.

    Aktsia liikumine on üsna tüüpiline pennystockile, st suurem enamus sellistest lõpetab null hinna juures.
  • lisaks eelnevale veel pennystockide puhul levinud pump&dump vähegi positiivsemate uudiste juures

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon