Tõnis Kasemets - Champ Car World Series - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Tõnis Kasemets - Champ Car World Series

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kui kellelgi on investeerimise, kauplemise ja muul viisil raha kokku ajamise tuhinas tähelepanemata jäänud et peagi on järjekordselt Suur Päev Eesti autospordis siis siin on Teile meeldetuletus --- 18 juuni astub Tõnis Kasemets suurele lavale. Champ Cari kodukal oleva info põhjal jõuab pilt meie kamarale Eurospordi, Motors TV ja AFN vahendusel.

    Pöidlad pihku ja edu Tõnisele!!!



  • Kas tõesti Päevateema!? Sport on tore ("Oo sport Sa oled rahu!"), kuid .....
  • Ma võhikuna täpselt ei teadnud kus ja kunas sõidab, seepärast vaatasin Eurosporti ja mõtlesin, et äkki juba...

    aivo33, ära pahanda, siin on palju jamasid teemasid. Näiteks minul on ükskõik, kes jalka maailmameistriks tuleb - eestlased ju ei osale.
    Sellest on varem juttu olnud, et võiks olla üks eraldi kohvikuteemade blokk.
  • MSM, väga hea mõte - näiteks RAHVAJUTUD või minugi poolest KOHVIKUTEEMAD:) Iseasi, kas teostatav ja haldajate arust vajalik...
  • Alustasin antud teema kuna analoogne teema Markko Märtini osas oli olemas ja meie mehe Champ Cari jõudmine on sama kõva sõna kui Märtin WRCs, seega sorry kui arvate et läbustan - lihtsalt see tunne oli ikka mõnus kui oli ralli nädalavahetus ja Märtinil hästi läks või siis kasvõi sel talvel Kiku ja Andruse esituste järel. Loomulikult ei oota et Kasemets Portlandis kohe šampust pritsima hakkab.

    Nael kummi!
  • Tähelepanu, kõik naised! Käesolev ohtrate õpetussõnadega vürtsitatud lugu võib päästa teie suhte, teie abielu, teie mehe terve mõistuse ning miks mitte ka teie lemmiklooma elu. Toome teieni elutähtsate reeglite loetelu, mis on abiks kõikidele õrnema soo esindajatele, kel au koos elada tõelise jalgpallihulluga.
    Kogu maailma mehed, keda erutab lähimate nädalate jooksul vaid ja ainult jalgpall, on kirja pannud asjad, mida sel elutähtsal perioodil kodus teha tohib ja mida mitte. Nimekiri on soovitatav välja printida ning kinnitada mõne nähtava koha peale.

    1. Alates 9.juunist kuni 9.juulini pead sa lugema läbi kõik spordirubriigi uudised, et teaksid, mis MM-il toimub ning oleksid võimeline vestlustes osalema.

    Kui sa seda ei tee, siis on oodata kurja pilguga vaatamist või siis ignoreeritakse sind täielikult. Ära proovigi kaevata tähelepanupuuduse üle.

    2. Jalgpalli MM-i ajal on minul ehk mehel eesõigus televiisorile, eranditult.

    3. Ma ei pane pahaks, kui sa mängu ajal teleka eest läbi lähed — seni, kuni sa teed seda roomates ja ilma mind segamata.

    Kui sul on plaanis lahtiriietatult teleka ette seista, siis veendu, et rõivad käeulatuses oleksid, sest mul ei ole tõesti aega sinuga pärast arsti juurde minna või sind põetama hakata.

    4. Mängude ajal olen ma pime, kurt ja tumm — välja arvatud juhtudel, kui ma palun tuua endale lisajooki või sööki. Kui sa arvad, et ma sel ajal olen suuteline sind kuulama, ust avama, telefonile vastama või last rahustama, siis sa eksid ja rängalt.

    5. Oleks päris hea mõte hoida külmikus tagavaraks vähemalt kaks kuuspakki õlut pluss hulganisti head-paremat söögikraami.

    6. Palun mitte teha naljakaid grimasse, kui mulle sõbrad külla tulevad, et koos mängu vaadata. Tasuks selle eest on sul lubatud kasutada televiisorit öösel kella 12 hommikul kella 6-ni.

    7. Palun sind kogu südamest: kui sa näed mind ahastamas, kuna minu meeskond on kaotamas — ära ütle kunagi „saa sellest üle, see on ju vaid mäng” või „pole hullu, küll nad teinekord võidavad jälle”. Sellised asjad muudavad mind veelgi vihasemaks.

    8. Sa oled teretulnud vaatama mänge minuga koos, kuid rääkida on sul võimalik minuga vaid siis, kui mängus on vaheaeg ja reklaam jookseb või kui ma skooriga rahul olen.

    9. Ütle oma sõpradele edasi, et nad ei sätiks oma lapse sündi, ristseid, sünnipäevasid või muid lastega seotud üritusi, mis minu tähelepanu nõuavad, MM-i ajale, sest:
    a) ma ei lähe sinna;
    b) ma ei lähe sinna ja
    c) ma ei lähe sinna.

    10. Igaõhtused spordiuudiste kokkuvõtted on sama olulised kui mäng ise. Ära proovigi mulle öelda, et „sa juba nägid päeval seda mängu, miks me ei võiks nüüd mõnda teist kanalit vaadata..”.


    11. Jäta ütlemata hüüdlaused stiilis: “Jumal tänatud, et MM on vaid korra iga nelja aasta tagant!” vmt.

    Täname tähelepanu eest,



    Lugupidamisega,
    Maailma mehed

  • Kuidas siis läks?
    Jäin peale 1/2 tundi magama. Võistluse jälgimine on nii ebaülevaatlik ja igav võrreldes F1-ga. Kommentaator muudkui mölises, ja pilt muudkui hüples. Ühtegi üldplaani ei tulnud. Kui tahtsid mingeid andmeid ülalt äärest vaadata, siis ei saanud samal ajal pilti vaadata.
    Mitu esimest seal üldse punkte saavad?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon