Bryce and Sons - kuidas petuskeeme ära tunda? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Bryce and Sons - kuidas petuskeeme ära tunda?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Lisaks läti päritolu petuskeemile, mille erinevaid ilminguid iseloomustab European Prosperity ...  kaubamärgi kasutamine ja millest saab lugeda siin on Maarjamaa kergeusklike kodanike raha järele näppe sirutamas ka kaugemad külalised.

    Uus üritaja pikas reas on Bryce and Sons, vt. ka www.bryceandsons.com

    Loomulikult ei ole selle USA kontaktaadressiga independent professional investment advisory firm  olemasolu  kohta viidet SEC kodulehel leiduvas vastavat tegevusluba omavate firmade registris. Kasuliku lisainfona on seal ka kirjas, millised registreemisnõuded USAs vastaval tegevusalal on ja lingid osariikide registritele - alla 25M USD klientide vara haldavad firmad ei pea SEC registris olema, piisab osariigi registrist.

    www.sec.gov/investor/brokers.htm

    Samas kiire internetiotsing Bryce and Sons kohta leiab Rootsi finantsinspektsiooni hoiatuse antud firma suhtes, mis kättesaadav siin

    Veel parem on Hollandi Finantsinspektsiooni pikk nimekiri võimalikest petturfirmadest, mis annab mõningase ettekujutuse kui levinud selline tegevus maailma mastaabis on, list ise siin ja Bryce and Sons kõrval seal ka vana tuttav Drexel Asset Management kirjas.

    Bryce and Sons tegelik Aasia päritolu on leidnud kommenteerimist siin

    SEC kodulehel on veel infot selle kohta kuidas peavad USA reeglite järgi käituma telefoni teel ühendust võtvad investeerimisnõustajad ja kuidas "boiler room" tüüpi firmasid ära tunda ning nendega ümber käia.

    www.sec.gov/investor/pubs/coldcall.htm

    www.sec.gov/answers/cold.htm

  • Bryce and Sons kohta veel niipalju, et tegu on siis vana tuttava sissehelistamisskeemina, erinevalt Drexelist, kes pakkus tuntud ja reaalseid aktsiaid, on nende spetsialiteet OTC ja miskid võib-olla olematud aktsiad.
  • Veel ühele küsimusele vastus, mida paraku ikka ette tuleb:

    EI, need e-mailid, mida te saate (OTC) aktsiate kohta EI OLE tõsiseltvõetavad, kasulikud, vajalikud, mõttekad, heatahtlikud, päris analüütikute poolt koostatud vms. Ei ole. Karum6mm paneb purgi mett pandiks, et ei ole. Ma saan aru, et ahnus on pime ja no nii tahaks endale Porsche osta, kuid pean end kordama - there's no such thing as EASY money.

    Karum6mm

    In the business since 1998

    http://en.wikipedia.org/wiki/Boiler_room_%28business%29

    Dang, ma ikka ei oska foorumisse aktiivset linki panna... 

    õnneks oskab Henno seda lingi asja parandada :)

  • Karum6mm, see on lihtsam kui arvatagi oskad. Hea võimalus linkmist proovida --> W3 Schools TryIt Editor
  • Domain name: BRYCEANDSONS.COM

    Administrative Contact:
    Pring, Josephine bryceandsons@yahoo.com

    yahoo.com kontaktaadress. rohkem polegi vaja sellest "firmast" teada, et ta sodi hulka liigitada.
  • badash

    ole kena, kui aega saad viska järgmiste saitide administrative contacts EPCC foorumisse, olen ise kahjuks unustanud kuidas neid otsida sai :(

    www.eapclub.com

    www.eaptrust.com

    www.eapinvest.com

  • See Bryce and Sonsi koduleht on muidugi vinge :-) Seal on olemas isegi client area, kuhu client saaks nagu sisse logida. Ha-ha-haa. Nii kihvti asja pole ammu näinud. Esiteks on login nupp puudu, aga enter muuidugi kärab alati. Seevastu (nüüd teknojuttu), nii username kui password väli on _eraldi_ formides. Ehk mitte, et see client area ei tööta, pole kunagi töötanud, ega hakka ka kunagi tööle....
  • neid EAP domeene on veelgi. kokku hetkel 18.

    1. amepfund.com
    2. eapclub.com
    3. eapfreedom.com
    4. eapinvest.com
    5. eapinvest.net
    6. eapoint.com
    7. eapsave.com
    8. eaptrust.com
    9. eaptrust.net
    10. epc-club.com
    11. forexpoint.net
    12. hipoinvest.com
    13. investco.info
    14. leofinance.net
    15. lookpay.net
    16. prosperity-bank.com
    17. prosperity-card.com
    18. trustcombank.com
    19. trusteap.com

    Administrative Contact:
    Scherbakov, German support@stream-link.net
    StreamLink LLC
    1402 Teaneck Road # 163
    Teaneck, New Jersey 07666
    United States
    (201) 399-4914 Fax -- (201) 399-4914

    ise võib infot ammutada näiteks http://www.domaintools.com
  • kiire Google otsingu põhjal on Streamlink LLC registreerimisaadressile vaatamata Läti internetiteenuste pakkuja
  • Trehvasin juhuslikult mingi tegelasega kokku kes on eaptrusti esindaja eestis, jutt oli igatahes väga ilus, et tema mitu aastat juba tegelenud ja mingeid probleeme pole ja kõik nii kindel värk, et nt kui investeerid 3eks aastaks, sis intress on 36 % aastas jne. Mulli oskas igatahes hästi puhuda aga õnge ma ei läind, andis tutvustuseks veel netiaadressi, et uuri ja mõtle. Ei ole viicind seda teha aga nüüd kus jutuks tuli, oskab keegi öelda et mis konks asja juures on? Tema jutu järgi pidi emafirma juba 200 aastat tegutsema!!!
  • Mulle üritas paar aastat tagasi üks agar Ergo kindlustuse tädi 3ndat sammast müüa väitega et tootlus on 36% aastas. Lähemal uurimisel selgus et 26% saab riigilt tagasi ja 10% on ajalooline tootlus. Nii et sarnaseid pakkumise leiab kahjuks ka korralike firmade juurest.
  • See XX% Maksuametilt tagasi on lausa müügiargumendiks muutunud. Vaatab kaua MTA seda kannatab.
  • :) see 26% jutt on muidugi naljakas. Tegelikult kui 10% on ajalooline tootlus ja selle baasil tulevikku ennustada, siis võib rääkida tootlusest 13,5% p.a., sest, saades tulumaksu tagasi pead sa tegelikult investeerima reaalselt 74%, mitte 100%, seega tootlus on 10/0,74.

    Tänase tulumaksu juures siis 13% 10% asemel. Lisaks saad sa kolmanda samba puhul näiteks ka kasumi välja võtta tulumaksuvabalt kui annuiteeti kasutad, seega pika investeeringu puhul on see ka tavalise fondiga võrreldes eeliseks. Saad annuiteedi asemel 55. aastaseks saades ka kõik korraga 10% tulumaksuga välja võtta.

    Aga jah, kui ma Ergo tädi oleksin siis ütleksin, et LHV Täiendava Pensionifondi tootlus on 60% aastas (36% eelmisel aastal + tulumaks) :))

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon