palju maksab sinu keskmine aktsiatehing? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

palju maksab sinu keskmine aktsiatehing?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • 100 aktsiat maksab hetkel 1-1,5 taala ja 500 aktsiat 1-3 taala, sõltuvalt sellest, kas lisan likviidsust või sõidan kellegile sisse.St 3$ on ülim maksimum koos karistuspunktidega.Kui kasutaks teist kauplemisprogrammi, saaks hinna 1/3 odavamaks, kuid seal on hetkel mõned agad, mida kaalun.
    Nali on selles, et kõik, kes minu alamaccountidel kauplevad, saavad ka selliseid hindu kasutada, sõltumata nende tehingute arvust.Muidugi on võimalik valida ka fix tasu 2.75$ per treid + ecn fee ja siis osta kasvõi 1 000 000 aktsiat.Eeldusel, et lisatakse likviidsust turule tuleb 2$ per 1000 aktsiat tagasi ja eemaldades likviidsust 3 $ lahkub.

    Lihsalt huvitav oleks teada kui palju keegi ennast pügada laseb.
  • Kas sa LHV hinnakirja oled viimasel ajal vaadanud:-(
  • ei ole vaadanud aga tekkis tunne, et olulislt odavamad hinnad neil kui olen endale sebinud,
    peaks vist kinnisilmi brokerit vahetama.
    Tavaliselt ma Eesti hindu kunagi ei vaata, kus või mis iganes, need lihtsalt tapavad.
  • rams, sinu jutt on nagu üks ristsõnamõistatus.
  • ma ei saa lhv lehel teisi firmasi promoda.

    Ma ise teenust ei paku ja klinte ei jahi, lihtsalt mõned tuttavad ja sõbrad proovivad kätt.
    Kuid nende põhi probleem on ikka see, et muidu jäkks nagu plussi aga teenused viivad lõppkokkuvõtteks nmiinusesse.Ja seda 3$ tasude juures!!
    Ma isegi läksin per aktsia versioonile üle kuna 3$ tundub liiga kallis olevat kui 100-1000 kogustega kaubelda.

    huvipärast võite jälgida elitetraderis kasutajanime "nysekiller" käekäiku, mees, 21, kes veel kuu algul teenis 100-400 taala päevas, teeb nüüd $40-200k plusspäevi ja seda stabiilselt kui üldse saab mingeid foorumi numbreid uskuda.Lihtsalt paneb kukalt sügama, mingi 1,5 taalane koonerdamine tehingi kohta minu puhul.Võibolla pole treidimine nende jaoks, kesllele juba teenustasud liiga palju tähendavad.
  • mis summapealt ta neid plusspäevi teeb?
  • 3küsimust: Kus ja kuidas on võimalik 1 $ .. 3 $ tehingutasuga 100 aktsiat osta ja kui suur % on teenustasu aktsia kohta? Mis asi on alamaccount? Mis riigis sa elad, ilmselt mitte Eestis?
  • Ma ju räägin, et mehel on vist päikesepiste. Jutt nii segane. :-)
  • Huvitusin äsja, palju LHV Traderis tehing maksab? Saan ma õigesti aru, et mida odavam aktsia seda suhteliselt suuremad tehingukulud? Näiteks 5 USD-iste aktsiatega tehingutsükkel röövib ümmarguselt 0,04 sent?! On nii? Ühesõnaga soositakse kallimaid aktsiaid

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon