zecco.com - $0 Stock Trade Commissions & No Hidden Fees - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

zecco.com - $0 Stock Trade Commissions & No Hidden Fees

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Hakkas silma, et olemas tasuta maakler http://www.zecco.com mis pakub ühes kuus kuni 40 tasuta tehingut, millest päevas võib olla kuni 10 tasuta tehingut. Samuti puuduvad halduskulud:

    https://www.zecco.com/trading/Signin.aspx?ReturnUrl=/accounts/signin.aspx
    $0 Stock Trade Commissions & No Hidden Fees
    $12.95, $9.99, $4.95… Why waste money on needless commissions? With Zecco Trading, ALL of your hard earned cash works for you. Anyone but daytraders is going to have a hard time finding a better deal on stock and options trades. Daytraders, you’re in luck, too. You can make up to 10 trades in any one day up to a total of 40 trades a month at no cost, and after that you only have to pay a paltry $3.50 per stock trade.

    Ainsad tasud on sellised: http://www.zecco.com/trading/FreeTrading.aspx?tab=WhatsNotFree

    Kas keegi on selle teenusega kokku puutunud ja omab kogemust, mida võiks teistega jagada ? Ise plaanin sinna konto avamist, sest see on tõesti nõnda kuluefektiivne.
  • minuarust on suht kahtlane et esileht on paksult reklaami täis :S ...loogiline oleks et nad peaks kliente endale püüda võitma mitte mujale saatma.... ja siis see asi ka et kui nad suudavad nii odavat teenust pakkuda kas nad on siis ikka suutlikud vastu pidama kauem kui ntx aasta.
  • Ei lugenud väljas kas nad ka realtime hindasid aktsiatele pakuvad.
  • Inimesed, kes avavad kauplemiskontosid, peaksid olema teadlikud asjaolust, et tasuta lõunaid ei ole olemas, kui midagi antakse tasuta, siis võetakse see mujalt tagasi ...

    Please acquaint yourself with the only fees you’ll ever encounter at Zecco Trading. Our prices are not introductory, nor are there any hidden fees after your account is established. By the way, Zecco Trading will credit an interest rate of 1% annually (1% APR) on cash balances held in all accounts. 1% APR paid monthly based on average monthly cash balance.

    Ehk siis, Zecco maksab 1% aastas intressi kontojäägilt, samas kui enamus maaklereid ikka üle 5%. 25 000 USD konto suuruse päevakaupleja konto juures teeb see aastas 1000 USD vahet. Zecco annab tasuta 40 tehingut kuus ehk siis 480 tehingut aastas, mis ei pruugi sugugi kompenseerida mujal selle 1000 USD eest võimaliku tehingute arvu ... lisaks ei ole Zecco optsioonide tehingutasu 3.50 + 0.60 lepingu kohta konkurentsivõimeline nagu ka 40 tasuta tehingu piiri ületamisel võetav 3.50 aktsiatehingute puhul.
  • Kohalikele tegelastele kipub ikka väga meeldima, kui miski kuskil on imeodav või suisa "tasuta." Mina isiklikult oleks nõus 5% per side ka maksma, kui näiteks maakleri/advisori research seda tõesti väärt oleks... Ei tohiks liigset tähelepanu pöörata sellele, kust mida tasuta saab, vaid sellele, kust kõige rohkem oma raha eest tagasi saab. Hea koht alustada oleks www.zacks.com Olen lähedal juures olnud, kui tulemuste perioodil seda saiti kasutades ilus tootlus tuleb ;-)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon