ATAR, reverse split -- mida arvata? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

ATAR, reverse split -- mida arvata?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Atarit ootab varsti teiste saneerimissammude hulgas ka reverse split. Mida sellest arvata? On kellelgi reverse splitiga kogemusi -- kas selle järgselt on oodata suuri hinnakorrektsioone, suurt likviidsust vms? Või vastupidi?
  • Arvatavasti samasugust allatrendi. Põhjus vist potentsiaalses delistimises?
  • Hmm. Delistimist, nagu ma aru olen saanud, püütakse vältidagi selle reverse splitiga. Samas on juba kuu-paar 0.48 ja 0.52 vahel jõlkunud aktsia tõusnud saneerimisuudiste peale nädalaga 0.54-0.55 peale. Ma mõtlen siis, et mille peale see hind 5-6 senti nädalaga kerkinud on? Oodatakse korralikku videomängude jõulumüüki, seda küll, aga kas aktsiate arvu vähenemisega turul 10 x võib kaasneda samamoodi tõus, nagu tihti tavasplittidega tuleb?
  • kehvasid uudiseid on tulnud järjest. 180 päeva alla 1 USD kauplemist on täis ning nasdaq oma märkuse selle kohta saatnud. delistimine iseenesest on juba halb uudis. väheneb etevõtte läbipaistvus (õigemini nõuded sellele). ainult revers splitt delistimse vastu ei aita. paljudel juhtudel kaasneb sellega likiidsuse vähenemine, seega huvi vähenemine....
  • Jah, too little, too late, nagu üks kutt Yahoo foorumeis kommenteeris. Atari on vist liiga kaua põhjas olnud, et paljut päästa annaks. Olen viimastel päevadel jälginud, 0.55 peal ujuvad suured pakid vastu, nii et üle selle vist ei tõuse, kukub kogu aeg tagasi. Fondid likvideerivad oma positsioone ilmselt. Ehkki viimaste päevade uudised on ostjaid juurde meelitanud ja käive on kõva olnud, jäävad seda aktsiat lõpuks hoidma vaid mingid Atari fännid.
    Lihtsalt mõtlesin et kas hinnasiht 1 on utoopia? St pärast rev splitti 10? Ilmselt on, aga otsisin oma mõtetele kinnitust. Võtsin pisikese positsiooni seal 0.49 peal -- põhjenduseks sobiks vist "pulli pärast" :P -- aga tundub, et tuleb vist siiski välja ronida. Jõulumüügi tulemused ootan siiski ära :)
  • Üks põhjusi mängutootjate viimase aja tõusuks on vast see, et lõpuks on Nintendo ja Sony uued konsoolid väljas, s.t. vähenes määramatus tuleviku suhtes. Sony pani neile kõigile päris paraja põõna oma PS3 edasilükkamise ja nüüd siis pea olematu launchiga (100 000 Jaapanis ja < 400 000 USA-s, Euroopa alles kevadel). Microsoft ka nüüd ärkas ja alustas totaalset reklaamikamaaniat, et PS3 defitsiitsust ära kasutada Xbox360 müügiks. Igal juhul peaks III põlvkonna konsoolide arv hakkama nüüd kiiremas tempos kasvama ja koos sellega ka tarkvaramüük.
    Kas sellest piisab, et Infogrames'it ja Atarit vee peale aidata, ei oska küll öelda.
  • Ahjaa, mul endal on näpuotsaga Infogrames'it, mis on põhimõtteliselt seesama asi.
    Atari probleemid ilmselt ei ole lahutatavad emafirma omadest ja see, kas ja kuidas asjad paremusele pöörduvad, otsustatakse suuremas osas Prantsusmaal. Praegu igal juhul tundub, et igasugune lahendus toob kaasa olemasoleva aktsiakapitali dilutioni - mis iseenesest oleks ju talutav, kui peale seda firma suudaks kasumisse jõuda ning agressiivselt kasvama hakata. Paraku ei ole ma päris kindel, kas Bruno Bonnell on õige mees seda tegema.
  • Nii, Infogrames on jõudsalt ülespoole sõudnud ja ka Atari kauples täna üle pika aja esimest korda täna üle 0.55 tasemel (0.56-0.59).
    Lauris71, kas sa tead, millal see Infogramesi reverse split tuleb? Neil on vist paberid juba sees, Ataril veel mitte.
  • Nii, täna tehti reverse splitt teoks, eks näis, kuidas ja millal see mu kontol kajastub :)

    Igaljuhul oli Nasdaq saatnud veel vanal aastal Atarile teate, et kui too suudab 10 päeva pärast rev splitti aktsiat üle dollari hoida, võetakse delistimine tagasi. See on ülilihtne target, sest kui aktsia nüüd üle 5 dollari maksma hakkab, siis vaevalt ta nii kiiresti kukub... Eriti veel jõulumüügi ja sellele järgnenud aastavahetuse ale tulemuste ootuses... Et siis kokkuvõttes Atari jätkab Nasdaqil, hea uudis seegi ;)
  • Aga kurb uudis on see, et aktsiad enamasti kukuvad reverse spliti järgse(te)l päeva(de)l.
    Ja ma olen üsna kindel, et ATAR teeb sedasama. Short interest 0,20% floatist (Yahoo! andmetel) ei paista küll olevat tingitud suurepärastest majandustulemustest ja tugevast bilansist, vaid pigem maaklerite soovimatusest nii madala hinnaga aktsiaid laenata.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon