Alcar Chemicals Group ACMG.PK - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Alcar Chemicals Group ACMG.PK

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • http://www.alcarchemicalsgroup.com
    On keegi sellel firmal ka silma peal hoidnud? Vähemalt äriplaani ja muude uudiste valguses paistab suht isuäratav kuigi hetkel jääb kategooriasse "pennystock". Väidetavalt peaks hakkama käivet ja kasumit tootma suve lõpul. Hetkel müüb tehnoloogia litsentse aasiasse ja euroopasse. Biokütus ja jäätmete ümbertöötlemine tundub olevat kuum teema lähitulevikus. Kuu aega tagasi investeeris firmasse Taiwani investorite konsortsium 282M dollarit saades 55% osaluse mis teeb hinnanguliselt aktsia väärtuseks 2 dollarit. Hetkel toimub kauplemine 5 sendi peal. Aktsia on ka tugevalt naked short rünnaku all. Firma CEO'l on ette näidata suht palju kogemust ja edukaid patente minevikust keemiavallas. Samas teeb ettevaatlikuks et väga vähe kui mitte öelda mitte midagi ei ole teada Taiwani investorite kohta. Samuti tegi MN1 (finantsnetiraadio) firma suht maatasa kui CEO ei tulnud lubatud intervjuule. Samuti ei olnud võimalik tabada kedagi firma kontorist. CEO vabandavas meilis selgitas ta et see tuleneb firma ümberstruktureerimisest mis hetkel käib. Mine võta nüüd kinni kas tegu on reaalse või riiulifirmaga.
  • ise ka usud seda, mida kirjutad siia.Mine arene veel veidi.
  • Ma kirjutasin siia avalikult teadaolevaid fakte. Mis sinu põhjendus on?
  • On mingi liik inimesi , kes iga ideed hakkavad kohe maha tegema! Ega selle DNDN ka pikka pidu ei ole, insiderid juba müüvad. Mõned jäävad oma kasumist ilma , kuna ei oska õigel ajal rongilt maha hüpanud. Ma arvan, et see DNDN hullus lõpeb varsti ära ja saab jälle asjalikumaid ideid lugeda.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon