24/7 Real Media, Inc. (TFSM) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

24/7 Real Media, Inc. (TFSM)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Microsoft ja WPP on mõlemad huvitatud sellest firmast. Kuuldused, et Microsoft pakub selle eest 1 miljardit dollarit on tõstnud selle aktsia kauplemise aktiivsust vääga kõvasti. Ametliku teadet veel pole tulnud, ilmselt oodatakse ära ka tänased 24/7 Real Media, Inc. (TFSM) tulemused. Kuna Microsoft ei taha GOOG'list maha jääda, siis võib 24/7 Real Media, Inc. (TFSM) olla üks kanditaate, kes ülevõetakse suurfirma poolt. GOOGLE ostis ära DoubleClick 3,1 miljardi dollari eest.
  • Kuum sektor ja spekulatsioone (ilmselt ka vähem tõsiseltvõetavaid) päris palju levimas. Stock suhteliselt närviliselt käitunud ka, kuid ilmselt sellele panustamine suht riskantne tegevus. Mis järgmiseks? AQNT?
  • Hmmm. Milles see risk siin on? Minu teada iga aktsiaga kaubeldes on risk :):)
  • Päris naljakas eriti peale TFSMi:

    Microsoft (MSFT) announced it will acquire AQNT for $66.50 per share in an all-cash transaction valued at approximately $6 bln. The acquisition is not expected to have a significant impact on the financial guidance previously issued by MSFT. (AQNT is halted)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon