Börsipäev 4. juuli - USAs Iseseisvuspäev - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 4. juuli - USAs Iseseisvuspäev

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • USA turud on siis tänase Iseseisvuspäeva tähistamise tõttu suletud ning kauplemine hakkab uuesti käima alles esmaspäeval, mil ameeriklased oma grillipidudelt naasevad ja traditsiooniliselt majanduse ning aktsiaturgude teemadel oma mõtted vahetanud.

    Futuurid liiguvad küll ka praegugi, kuid olulisi muutusi ei ole eilse sulgumisega võrreldes praegu veel näha - nafta istub oma tippude juures ja indeksid kõiguvad nulli ümber, pisut miinuses, kuna Euroopa aktsiaturud on pool kuni üks protsent punases.
  • UBSilt oodatakse 2. kvartaliks aktsiapõhist kahjumit 86 USA senti. Aktsia on Euroopa börsidel aga täna usinasti kauplemas ning sõnum ettevõttelt, et kõige hullema stsenaariumi korral teatatakse 2. kvartalis vaid väikesest kahjumist, on UBSi kenasti kergitanud. Tänusõnad sedapuhku maksu soodustustele. Üleeile oli Peter Kurer UBSist väljas ka avaldusega, et suurim Šveitsi pank ei pea rohkem kapitali tõstmisi tegema ehk et ollakse piisavalt likviidsed ka halbade olukordade realiseerumisel. Analüütikud on aga skeptilist meelt ning usuvad, et UBSil tuleb ikkagi tõsta veel kapitali... Saame näha, 5 päeva graafik näitab igaljuhul, et tänane sõnum on aktsiat toetamas.

  • European banks may need to raise between 60 billion euros ($94 billion) and 90 billion euros to keep their financial ratios at current levels amid a decline in credit markets, according to Goldman Sachs Group Inc 

    In a note to investors distributed today a team of London- based analysts cut their recommendations on Carnegie & Co. and Swedbank AB of Sweden to ``sell'' from ``neutral.'' Banco Santander SA, Spain's largest bank, was downgraded to ``neutral'' from ``buy.'' 

  • Veel üks negatiivne signaal Euroopa turgudele:

    German May factory orders down 0.9% on month, consensus 0.8% rise

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon