Ajaloolised andmed - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Ajaloolised andmed

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Loodan väga, et keegi saab aidata.

    Probleem on "historical data"-ga. Ütleme, et ma tahan testida kauplemissüsteemi S&P 500 aktsiatega. Soovitav ajaperiood 10 viimast aastat ning on vaja, et seal ei oleks mitte ainult need aktsiad, mis praegu S&P 500 nimekirjas on vaid ka need, mis vanasti olid. Ma saan need vanad nimekirjad kätte küll.. ja näiteks näen sealt, et 10 aastat tagasi oli AOL üks nendest aktsiatest. Kuid aastal 2000 Time Warner ja AOL ühinesid ning AOL-i enam ei
    eksisteeri.. tänu sellele ei saa ma ka kuskilt AOL-i ajaloolisi andmeid, sest teda enam ei eksisteeri kui avaliku ettevõttena ning ta on Time Warneri üks osa. Kuid mul oleks vaja kauge mineviku AOL ajaloolisi kauplemisandmeid.

    Ühesõnaga, kust ma saaks enam mitte eksisteerivate ettevõtete kunagisi andmeid (daily open, low, high, close, volume), näiteks AOL 1995-2000?

    Probleem seisneb selles, et mitmetes andmebaasides kaob ära võimalus "historical data" tõmbamise jaoks kui ettevõte kaob börsilt, näiteks nagu yahoo finance-st. Kas keegi prooviks enda "data providerit" ja ütleks, et kas sealt on võimalik selliseid andmeid saada? Või kas keegi oskaks pakkuda lahendust?

    Ette tänades

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon