BlackBerry Ltd (BB)
Log in or create an account to leave a comment
-
ostsin eelmisel nädalal 68 pealt aga nüüd on selline langus ,et kas oleks mõistlik uuesti müüa kuna ikka vajub.
-
Mis põhjustel sa ostsid ja kui kaua on plaanis hoida?
-
vaatasin graafikut ja siis tuli hea uudis,et pankadele tuleb toetus ja kui kõik roheliseks läks siis arvasin,et olen õigel teel.
-
Jälle mingi naljamees. Ühest Kaidokesest on küllalt.
-
to cuubik sa rohkem pomised nina alla aga midagi asjalikku nagu ei tulegi?
-
keegi ei saa siin sulle midagi asjalikku ja konkreetset ytelda, elementaarne viisakus ei luba lihtsalt...
-
teada värk
-
tom100, praegu on väga halb aeg müügiks. Kui tegemist on järgmise kuu söögirahaga, siis pead muidugi oma RIMM positsiooni maha müüma, kuid kui kannatab oodata, siis säilita rahu, uuri firma viimast majandusaruannet, tutvu kodulehega, uuri sektori arengutrende - siis peaks saama mingi esmase pildi, mis lähiaastatel toimuma hakkab. Pane siia foorumisse mõned numbrid ka, mis sulle muljet avaldasid, siis on, mille üle edasi diskuteerida.
Mina näiteks pole sugugi kindel, et RIMM 3 või 5 aasta pärast veelgi madalamal tasemel on. -
tänu sulle ouna ants ega ma ei tahakski praegu müüa just seda mõtlesingi,et kui vajub veelgi sügavamale sohu siis oleks müünud aga jälle madalamalt tasemelt uuesti üles ostnud.
-
ma ise ei usu, et saab veel väga palju langeda, kuid ma võin sügavalt eksida. Vaatame pikemat perspektiivi!
tom100, kui sul rahaga kiiret ei ole, siis uuri esmalt firmat ja sektorit, siis on aega otsustada.
yahoo näitab PEG Ratio (5 yr expected): 0.44
PEG alla 1 näitab, et aktsia on allahinnatud (loomulikult tuleb arvestada, et kasv ei pruugi jätkuda samas rütmis, mis eelmisel viiel aastal). -
ma arvan, et müü ära ja kui läheb 68ni jälle siis osta.
ja korda oma teguviisi 5x, ehk lõpuks saad aru, et tippe ei osteta ja põhju ei müüda
ja keda huvitab mingi faking uudis? -
aga selline varjant ,et osta praegu juurde ?
-
Kui sa ostsid, siis sa kindlasti mõtlesid eelnevalt välja, miks sa seda tegid ja kuidas su edasised plaanid positsiooniga on. Vastavalt nendele plaanidele ka tegutse.
-
palju tänu vastuste eest need olid abiks .
-
Crameri 2009. aasta üheks ostuks on RIMM. Ma ei usu, et tehnoloogiasektori aktsiatega tulevikus midagi kaootilist juhtuks, minu arust on nad praegu lihtsalt alahinnatud ja neid saab odavalt kätte. Aga see vaid minu arvamus...
-
Asi vist ikka konkurentsis. Kui iPhone ja Nokia , eriti esimene, selles segmendis kõvasti varvastel talluvad, siis on ikka valus küll.
-
ma lugesin mingist ingl.k MSM-st arvamust "iphone on poosetajatele, blackberry on äritegijatele". Põmst vist loeb ka see mingil määral, et paljud suured firmad on ostnud RIM-i käest kohe alguses selle serverilahenduse millega push e-mail alguse sai ja päris klaviatuuriga harjunud nö. vanakooli inimesed ehk eelistavad harjunud UI-ga aparaate. Kui arvestada, et blacberryd lähevad samuti väiksemaks ja stiilsemaks siis ehk polegi see iphone ja nokia risk nii suur.
-
mnjah ei leia vist seda posöör vs. user juttu kuid leidsin selle:
RIM the biggest winner for Q2 smart phone market share -
No Iphone, G-phone, Blacberry, Nokia more to come, kõik tahavad saada samalt turult ampsu.
Probleem ei ole mitte selles et nad üksteiselt turuosalisi ära tõmavad vaid nad tõmbavad hinnad ja proffitid alla. -
tom100,
Osta 50,00 pealt juurde ja müü põrge maha 60,00 pealt.Olen 100% kindel ,et tulevad uued madalamad peale seda.
edu! -
Research in Motion avalikustas oma uue tahvelarvuti PlayBook’i, mis hakkab kiirelt kasvaval turul konkureerima Apple iPadiga. Seitsmetollise puuteekraaniga arvuti üks tugevamaid eeliseid iPadi ees on ettevõtte sõnul Flashi toetus, mis muudab netis surfamise mugavamaks. Esimesed tooted peaksid ärikliendid ja tarkvaraarendajad kätte saama oktoobris ning laiemale tarbijaskonnale peaks PlayBook kättesaadav olema 2011. aasta algusest. PlayBooki hinda RIM ei avaldanud.
-
RIMM-i jaoks paistab, et on positiivne uudis. Uus CEO.
Research in Motion Ltd Co
-CEOs have resigned; Lazaridis to become vice Chairman, Balsillie to remain a director;
Names Thorsten Heins new CEO effective immediately
- Barbara Stymiest named Independent Board Chairman.
- Mr. Heins said he believes that RIM has tremendous potential. He joined RIM from Siemens Communications Group in December 2007 as Senior Vice President for Hardware Engineering and became Chief Operating Officer for Product and Sales in August 2011. -
Goldman Sachs tõstab täna RIMMi aktsiasoovituse "neutraalse" pealt "osta" peale. Hinnasiht liigub $9 pealt $16 peale.
-
Samal ajal. "Nokia has asked courts in the US, UK and Canada to block sales of rival Blackberry smartphones."
http://www.bbc.co.uk/news/technology-20523377 -
BBRY = $3B
Snapchat = < $4B
Kummaline on pehmelt öeldud, arvestades, et BBRY ostes saab Snapchati laadse jura kauba peale ja $2B Capist on sula kontol.
Disclamer: olen vaikselt BBRY akumuleerinud. -
Ehud Gelblum paneb nad $4 peale.
-
Ehk siis $2B, makes sense, eriti peale Nokia hiljutist müüki.
-
Ei meeldinud see tõus ega põhjus, väljusin hetkel ära.
-
Kas tehniline pilt hakkab kehvemaks muutuma (lühiajaliselt)? Istun 8.31 pealt sees, tegin kogu ameerika mäe alla-üles kaasa, aga nüüd nagu hakkab action ära kaduma. Tundub, et kui $10 joonest läbi ei saa, võib hakata uuesti kukkuma. Nagunii kogu värk meeleolu peal püsti.
-
Eilne tõus üle 10% tänu taaskord levivale kuuldusele, et Lenovo on nad valmis 15$ aktsia ära ostma. Mina olen veidi skeptiline.
-
Aastaid oli Blackberry jälgimine nagu vaataks värvi kuivamist ja täna siis selline pauk: (Bloomberg) -- BlackBerry Ltd. surged the most ever after the wireless company signed a multiyear agreement with Amazon Web Services to develop and market its “Intelligent Vehicle Data Platform,” called IVY.
Aktsia +60%
(Kes viitsib võiks teema pealkirja ka ära muuta enne kui mõni vahtraleht tuleb ja uue teema teeb) -
Mis te arvate kas praegune BB ralli saab juba läbi või on see alles algus? Ise oman eelmisest reedest $10.34 pealt, eile oli sulgemishind $14.04.
-
Nojah, siis peaks küll muretsema. Eile õhtul andis SEC teada, et shortselleritelt tulnud kaebused on põhjendatud, kuna osade aktsiate liikumised on olnud manipuleeritud ning ilma põhjuseta.
Erakorraline koosoleks on homme ja sealt võib tulla otsus, kus need firmad jäävad haldituks, kuni firma ei avalda põhjust, miks nende aktsia üles läks.
Kui seda ei tehta, siis jäävad need kuni tulemusteni haldituks.
Blackberry on seal listis. Ta on ka Kanadas kauplev, aga arvatavasti kukub seal USA riski tõttu oma tõusueelsele tasemele kiirelt.
Siin LINK -
Hetkel on BB koos GME ja AMCga Redditi wallstreetbetsi huviorbiidis, seega võib aktsia olla väärtusest ette jooksnud aga pole võimatu, et nad kordades edasi ajavad neid, ma ei julgeks short ega long olla.
-
Hoidsin BB positsiooni paar aastat tagasi, kui see aktsia jäi mulle silma seoses Cylance ostmisega, kuigi tollel hetkel ei saanud sellest strateegilisest käigust väga aru. Aga igatahes tundus, et enam pole tegu mobiilifirmaga, vaid millegi paremaga ja potentsiaali võiks olla küll. Paraku aga tiksus hind vaikselt ainult allapoole ja väljusin väikese kahjumiga. Võrreldes tollasega paistab pilt aga palju parem:
* toodavad mobiilide asemel autode (jmt seadmete) operatsioonisüsteemi ning siin tuleb mängu ka Cylance, sest autode OS peab olema maksimaalselt kaitstud. Kusjuures kui ostsin mõned aastad tagasi auto, millel oli Apple CarPlay tugi, siis lisaks Apple CarPlay'le ning Android Autole, oli olemas tugi ka mingile BB asjale. Ei saanud, aru et mille jaoks seda veel vaja, aga nüüd tean, et kui auto on CarPlay toega, siis on see suure tõenäosusega just BB OS'i peal.
* müüsid olulised mobiilipatendid Huaweile (kellel oli neid vaja, et vältida kaklusi Google/Applega), mis kinnitab veelkord, et tegu pole enam mobiilifirmaga kui nad nendest patentidest loobuvad
* partnerlus Amazoniga seoses autode IoT'ga
* Üle väga pika aja lõpuks mingi muutus hinnas, mis toob loodetavasti ettevõte jälle laiema üldsuse huviorbiiti. Praeguseks on BB graafik olnud juba ligi 7 aastat lihtsalt üks nukker, kergelt paremale alla kalduv sirgjoon.
* Tegu on tõesti meemiga, aga see on vähemalt momendil pigem positiivne, kuna annab juurde uusi huvilisi