Otsime investoreid netimängu turustamiseks - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Otsime investoreid netimängu turustamiseks

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere, investorid!

    Meie meeskond on juba ligi 6,5 aastat arendanud ja täiustanud tuntud eesti netimängu http://www.crime.ee.

    Viimane aasta oleme kõvasti vaeva näinud, et turustada seda mängu ka välismaal. Seni oleme juba käivitanud või käivitamas mängu viies keeles ning varsti on valmimas veel neli uut keelt.

    Kuna oma jõuga suudame üsna aeglaselt oma plaane ellu viia, otsime investorit või investoreid, kes aitaksid meil kiiremini uutesse keeltesse tõlkimise- ning turustamisega.

    Tegu on mitmeaastase investeeringuga, kuna äriplaan näeb ette kasumi teenimist alles peale 24ndat kuud.
    Oleme huvitatud investeeringutest alates 250 000 EEK.

    Täpsema info saamiseks palun võtta minuga ühendust.

    Parimat
    Tarmo Kutsar

    www: http://www.crime.ee
    E-post: tarmo@crime.ee
    MSN: L6vi@hotmail.com
    Skype: EstL6vi
  • Miks ise punnitada?

    Võib ju teha koostööd mõne levitajaga. http://www.unitedgames.com/ näiteks.
  • Minul tuli näiteks crime.ee arvutis üksvahe keelatud lehtede ja räige parooli alla paigutada - alles pärast seda võis kindel olla, et poiss ei teesklenud pidevalt haiget ja koolitükid tehtud said kui kedagi suuremat kodus polnud. Õppeedukuses saime ainult niimoodi kroonilisest kahemehestaatusest lahti. Õnneks on nüüdseks välja kasvanud. Aga jah - peavalu tegi küll.
  • Mängu tutvustus:
    Sina pead oma tegelaskujuga kuritegelikul teel raha teenima ja oma oskuseid arendades kuulsust koguma. Näiteks päeva saad veeta oma kõrtsi ja haiglat juhtides, öösel saad käia suvilates vargil, valmistada ning müüa narkot ja relvi, võidelda rentslis kollidega ja äritseda varastatud esemetega. Kui nendest tegevustest aega üle jääb, võid ka oma kamba territooriumi eest võidelda. Vaba aja võid mööda saata kasiinos, osaleda kaklusturniiridel ja teistel võistlustel. Et erinevatel võistlustel tasemel olla, pead treeningsaalis oma füüsilist vormi arendama.

    päeval saab haiglat juhtida ja öösal suvilates vargil käia ... cool .... ja siis võidelda rentslis kollidega

    :)))))))))
  • kas seda teemat juba ei olnud kuskil?
  • to marct:
    Ühest küljest lapsevanemana ma mõistan su muret. Aga kui vaatad asja investori seisukohalt... ehk polegi tegu nii halva veebikeskkonnaga?

    to surfnet:
    Jah, see oli vaba teema all, aga kuna seal puudus igasugune vastukaja, tegin kuu hiljem teise alamfoorumisse teema uuesti. Nagu näha, nüüd on vähemalt mingi vastukaja olemas.
  • L6vi
    Einoh, kelle jaoks mure, kelle jaoks mitte. Tõin lihtsalt välja tillukese võimaluse, et selle asja juures pole silmas peetud sihtgrupi sõltuvuse võimalusi. Ja juhul kui tekkib sõltuvus juba paljudel ning asi suure kella külge läheb, on kööga ja liiga hilja. Ma ei usu, et tigedaks muutunud lapsevanemad ühinedes jätavad lehekülje sulgemata. Seetõttu lihtsalt tuleks vähekene rohkem riskidesse süüvida. Minul on see asi seljataga - riskide seisukohalt võttes minu risk hajus. Võimalik, et võisin olla ka viimne mohikaanlane oma seisukohtadega, kuid selle riski juures tuleks arvestada kindlasti sellesama varjatud osaga - ma arvan, et ma poleks iialgi läinud tarnija (crime.ee tootja ja levitaja) juurde vinguma ja protesteerima - minu jõudemonstratsioon lõppes meie pere piirides. Crime.ee poleks iial sellest teada saanud kui ma poleks öelnud. Sama võib olla ka kogu turuga - juhul kui oma kontseptsiooni üle ei vaadata võib lehekülg sattuda rate.ee-ga sarnasesse poolpõlu all olevasse mülkasse ning tegijad poleks iialgi mõistnud, et mis kurat see on, et mitte keegi seda enam ei vaata.
    Muidu on aga küll kõik OK. Arvestades aga, et mul liiga palju aega sellest möödas pole, siis põhimõtteliselt ei pane raha.
  • marct, suure kella külge minemine pole oht vaid võimalus investori seisukohast. rohkem tähelepanu, rohkem külastajaid, rohkem väärt sait vähema reklaamiraha eest. tigedaks muutunud lapsevanematel pole sisuliselt mingit võimalust lehekülge sulgeda, ühinegu nad mil viisil iganes või jätku ühinemata.
  • ipsum
    Minu meelest on nii mõnigi äri p*ersse lennanud sellega, et on alahinnanud mingit müstiliselt olematut riski.
  • "Rate.ee" peale on terve plejaad vanemaid tulivihased, ometigi see sait elab suurepäraselt, isegi EMT ostis hiljuti poole ära.
  • ttrust
    Eks ja, see fenomen hetkel küll toimib kuid kui mingid vennad arvavad, et see "pisike" risk ei realiseeru, kuid erand kinnitab reeglit - lihtsalt - egas advokaadid ei maga, nagu öeldakse. Umbes samamoodi irvitati alguses ka nende naljameeste üle, kes kasiinovastast lärmi tõstsid. Nood vennad pole siiamaani tõsiseltvõetavad, kuid ..... ma võibolla mäletan valesti kuid investorid reageerisid sellele OEG aktsiahinna langusega 2007 veebruaris. Asjad pole küll oluliselt edasi liikunud, kuid sellegipoolest on mõningaid sulgemisi-ümberkorraldusi olnud.
    Teine näide on SMS-laenuandjad - esimesed neist teenisid kuid eks veel näha ole, mis jäljendajatest saab. Sattub väheke rohkem vasakpoolne valitsus pukki ja saavad kõik munepidi :)
    Ma ei ütle, et crime.ee-ga nüüd midagi kohe juhtuma peaks hakkama kuid - väike stressianalüüs ei tee ju paha. Või mis?
  • Proovisin ka mängida. Möllasin 5 minutit ja asi päädis sellega, et valmistasin viimaks ühe õunamahla vajutades nupule "Valmista mahl". Hommikul esimese asjana kindlasti jätkan. Teen siis pudru, nupuga "Valmista puder". Loodan, et leian siis vastava nupu. Kui ei leia, jääb investeering kohe kindlasti ära.

    marct, võtan oma teismelisel regulaarselt internetti ära. Ruuteris vaja üks liigutus teha ja elu jälle rööpas.
  • Marct, 2007a veebruaris kukkus, peale suurt tõusu, esimese aktsiana OEG. Teised aktsiad hakkasid kukkuma järgmine päev. Aga see kukkumine kasiinovastastega vist polnud üldse seotud, pigem mingi hansapanga (vist?) investeerimiskonverents oli, millele järgneval päeval OEG alla kukkus.
  • Kodanik Kutsar- ole palun hea inimene ja pane kogu see krempel kinni ja otsi endale täiskasvanud inimesele kohane töö. See, millega sa tegeled, on totaalne pas*. Ma ei kujuta ette, kelle huvides veel peale sinu enda, oleks see, et te oma plaane oluliselt kiiremini suudaksite ellu viia.
    Võimas äriplaan- leida võimalikult palju noori inimesi, keda naelutada kuvarite ette sellega, et nad saavad müüa narkot, käia suvilates vargil ja osta SMSi abil endale uusi relvi.
    Per*e, kas olen ma tõesti nii vanaks jäänud juba nii noorelt või on maailm tõesti päris ära keeranud ja täis idioote. Lapsed saavad enne selgeks, kuda narkot müüa kui selle, kust otsast lehm piima lüpsab. Igasugu Korobeinikud ja Kutsarid on minu taluvusläve juba ammu ületanud. Peale kasvab terve põlvkond nõdrameelseid, kelle päevad on täidetud Viru Keskuses jõlkumisega ja rate.ee-s kurat teab millega tegeledes.
    Peale esmast sisselogimist on sul kohe varustuses 10g mahutav narkovöö.
    Osta narkot- hinnadki kenasti juures.
    Osta steroide, et vastupidavust treenida jne.jne.
    Kuule, kas te olete päris lollakad peast seal või?
  • Kas selle 250000 krooni eest saab 51% või 100%
    Võibolla peaks tõesti enne jõule tegema mingi korjanduse et see sulgeda.

  • puhkjapojad1,marct jt.
    Ärge noorte pärast muretsege!
    Kel vähegi mõistust peas lõpetab aastakese pärast selle mängu ära mitmel põhjusel.
    Esiteks mäng on tasuline ja kui (minu poiste infol) ta on 3 korda "pankrotti läinud" st kusutatakase sinu seisud, võidud jne siis lapsed teevad oma valiku.
    Ka "klikid" pidavat kallid olema ehk millegi saavutamiseks peab uima aega ja klikke raiskama.
    Leitakse paremad mängud.
  • Muide, minu arust enamus siia foorumisse pöörduvaid investoriotsijatest ei otsigi siit investeeringut, pigem tehakse siin reklaami ja korjatakse taustinfot rahva arvamuse ja tasuta nõuannete kohta.
  • Mnjah, minu teismelise puhul oli vähemalt see hea, et raha muretses ta mängimiseks ise. Kuulsin teiste temasuguste käest, et minu oma olevat selle mängus suht kõva käpp olnud ja tegi raha eest paljudele mõned kohad ära. Mängimise piiramine oli põhimõtteliselt ka natuke sellest tingitud, et tahtsin ära hoida teiste lapsevanemate peatset viha "väljapetja" jälgedelejõudmist.
  • Tea kas see nüüd just eriti asjalik mäng on vms, aga ma kardan et peale idaeuroopa eriti sellel turgu vast ei ole.
  • :)
    see mäng õpetab ju suurepäraselt raha leidma mängu jaoks.
    Suvilavargused, narkokaubandus ja muud säärased ärid toovad ju piisavalt sisse, et vajadusel mängimist rahastada.
    Väga õpetlik mäng, kui on kavas oma elu kuritegelikult elada ja kiiresti vanglasse kolida.
  • oot, ongi nüüd siis foorum pöördunud tädi Mallelikuks manitsemiseks ja sõrmevibutamiseks?
    Ja kui see mäng ka ainult ida-euroopas leviks oleks täiesti ok saavutus tegelikult.

    PS. kas Doom2 mängimine on teid Uzidega mõrtsukateks teinud? GTA, Max Payne?
  • Paar päeva tagasi avastasin, et isegi 25.- crime investeeritud. Ilmnes, et 8 .a. õe poeg oli minu teadmata tellinud sms'i kaudu omale lisa boonuseid. Tegin õe pojale pisikese loengu ja selgitasin, et antud mängu puhul pole tegemist, millegi muuga kui virtuaalse rahavahetus punktiga ja kulutatud raha eest mingeid materiaalseid huvesi ei saa nt poest jäätist. Kuna tegemist oli siiski õe poja poolse usalduse kuritarvitamisega, siis karistuseks kuu aega abistab ta õde majapidamis töödes, peseb nõusi, koorib kartult jne, pluss arvuti kasutust piiratakse. Lisaks ruuteri poolelt keelasin ajutiselt crime ip ligipääsu. Siiralt loodan, et õe poeg teeb sellest positiivsed järeldused.
    Mängu idee isenesest on hea, arvestades tänast ühiskonda. Antud mängu puhul pole muud kui järjekordne virtuaalne keskkond kus mängijal on võimalus vara, võimu kasvatada läbi teiste kannatuste ja algne idee on laenatud maailmas kõvasti laineid löönud arvuti mängust GTA 'ga. Isegi õhtuti igavuse peletamiseks sai mängitud ... Nii, et turgu on, kuid turu kasvades suureneb ka riskide hulk vihaste lapsevanemate osas - nt Rate SOL'de ostmine.
  • PS. kas Doom2 mängimine on teid Uzidega mõrtsukateks teinud? GTA, Max Payne?
    ... aga kas keegi võib öelda, et tv ja arvutimängud (eriti vägivaldsed) pole meie ühiskonda mõjutanud. Ei mäleta nagu oma kooliajast nugade käikulaskmist (oli rohkem nagu auasi poistel), kasside põletamist ja muul viisil piinamisi, omavahelist mittesallivust õpilaste ja noorte hulgas, absoluutset ükskõiksust millegi huvitava vastu mis maailmas toimub (va sms, alko, narko, sitakeeramine jne)... ja ise ka mitte kukupai ei olnud- oli hindeid 1-5 ja käitumist mitterahuldavast veerandiks kuni eeskujulikuni.
  • Ei mäleta nagu oma kooliajast nugade käikulaskmist (oli rohkem nagu auasi poistel),
    Põhikooli lõpupoole enne iseseisvumist olid mul nuga ja pisargaas taskutes olemas. Kuigi kasutamist ette ei tulnud.

    kasside põletamist ja muul viisil piinamisi,
    Seda juhtus ka õndsal vene ajal (loomapiinamine on üks psühhopaadi tunnus)

    omavahelist mittesallivust õpilaste ja noorte hulgas,
    Sõltub täiesti vanusest ja koolist.

    absoluutset ükskõiksust millegi huvitava vastu mis maailmas toimub (va sms, alko, narko, sitakeeramine jne)...
    Narkot oli omal ajal vähem, see vahe on olemas.
  • Oh mis te nüüd mu daamid ja härrad. Muid tulistamismänge on ju kah ja maailm kah muutub. Las olla, get used to it. Vähemalt ei ole lapsed ulapeal. Tulevad peale kooli koju ja teevad väheke steroidi, narko ja sissemurdmismängu, vähemalt ei hulgu tänaval.
  • Ooooh, nyyd tuli hea mõte. Peaks tegema miski sellise erootikamängu lastele, kus saaks omasooliste vastu huvi ülesse näidata. Seks müüb igal juhul ja muutuv maailm, lets get used to it. Tänapäeval on miskid 12-13 aastased juba asjaga vägagi kursis. Rektaalkanalites surkimine tänapäeval ju igati pro tegevus.
    Otsin investorit, eelarve lahtine, tasuvusaeg kst.
  • puhkjapojad1, sa ise vist ei mängi või ei ole kunagi mänginud?
  • puhkjapojad, kas just lastele, aga come to think of it, sel ideel oleks ärilises mõttes täitsa jumet.
  • et siis läheb lasteporno tegemiseks? :D
  • Tarantel- kuigi selline mängimine on minu jaoks suht koht mahavisatud aeg, siis lapsele on see äärmiselt huvitav ja tore isaga koos veedetud aeg ja seetõttu teen ma seda päris tihit. Mänge on ka pisut teistsuguseid, kui see, millele siin kapitali püütakse kaasata. Jalkat taguda või vormel ühte ringi ajada, ma leian, et see on täiesti reaalselt olemasolev alternatiiv sellele pasale, millest siin eespool juttu tehti.
  • Ma pidasin pigem arvutimänge kui selliseid üldiselt. Nende kahjulikkusest on kõige varmamalt rääkimas tavaliselt inimesed, kes pole ise kunagi (vähegi tõsisemalt) mänginud. Enamasti paneb see mind muigama, mõnikord tõmbab kulmu kipra. Aga ma alles jaurasin sellel teemal, ei hakka uuesti. Põhiline point oli selles, et laste pätistumine on ikkagi vanemate, mitte mängude süü.
  • Mis väikestele lastele hea on ???? Raha. 8-aastased mardisandid olid kõige õnnelikumad rahatähtede, mitte neile antava kommi ega õunte üle.
  • Tarantel- 100% nõus, et vanemad peavad oma laste eest hoolt kandma ja mitte süüdistama ümbritsevat keskkonda. Lihtsalt seda asjade seletamist tekib nii palju kogu aeg juurde, et sellised retarded IT mehed nagu kogu see krempel siin, millest eespool juttu oli, ajab s'ita juba keema . Pärast oled veel ise halb isa, et ei luba, teised ju kõik võivad jne.
  • annelix 17/11/08 12:19
    Minu teada nõukogude-aegses Pirita Kesskoolis (vene-eesti eksperimentaalne segakool) tapsid õpilased omavahelistes kaklustes ära vähemalt 1 kui mitte 2 õpilast, ajavahemikus 1970'date lõpuaastad kuni 1980'date lõpuaastad. Rääkimata kuuldused pidevatest vene-eesti kampade kaklustest, mis olid nõukogude ajal väga levinud, aga nõukogude ajakirjandusse kuidagi ei jõudnud. Siis ei tulnud telekatest mingit vägivalda (ka Soome TV-st mitte) , arvutimängudest polnud keegi kuulnudki.
  • praegu mõtlesin välja : võiks ju olla "Börsihai" laadne keskkond lastele - õpiksid midagi kasulikku.
  • Need, kes väidavad siin, et keskkond lapsi ei mõjuta ja vanemad on A&O, pole ise vist ühtegi (mõistlikku) last (veel) üles kasvatanud. Sa võid olla lapsele, kuitahes hea lapsevanem, aga koolist-ühiskonnast teda ju täielikult isoleerida (heasse-arendavasse jne seltskonda) ei saaks ega tahakski.
    Kui aga lapse klassikaaslased hindavad ainult sarnaseid keskkondi, on neid vältides lapsel üsna kerge jääda tõrjutuks.
    Ühiskondlik surve on tugev, änx ja cool peab ju olema. Vahetada kooli, klassi? Kaua nii edasi?
    Krt, tehke siis vähemalt mingeid spordi-, seiklus- või strateegiamänge, aga ärge heroiseerige narkoärika valikuid.
    Kui mõni ülemänginud kutt pärast mängudeprekat Teie lapsele pärissüstla nalja pärast tagumikku torkab, on küll nutt taevani.
    Ise kultiveerime ju seda jampsi, "küll on äge mäng" ja "ägedad kujud", lapsed võtavad ju eeskuju. Riigikord on ilmselt liiga liberaalne, seepärast lodevus levibki.

  • puhkjapojad1 kahjuks idee jua teostatud, rate nimeks.

    Kuna ma ise olen väga paadunud arvutimängur, ning enamuse vabast ajast sisustan igasugu strateegiaid ja muud sodi mängides, vahel ka malet jne.

    Samasugune sõltuvus nigu iga teinegi, vahel saab isegi terved nädalavaehtused joomisi vahele jäetud ja, paljudel on kool poolelei jäänud ja tyybid on töölt ära tulnud et paremini mängida saaks jne. Tibid tunnevad arvutis kõige suuremat konkurenti at all jne.

    Tüübid kihutavad rohkem arvutimänguga kui autoga ja üldine vägivallatase on tunduvalt langenud, kuna tegelased saavad oma adreka laksu ja muud vajalikud kemikaalid mängudest kätte. Narkomaania on siiski seltskonna teema mis levib viirusena pigem mitte arvutimängurite seas vaid inimeste seas kes on hedonistlike maailmavaadetega ja kergesti mõjutatavad.

    Igasugu koolitulistamised ja muu selline going postal, on siiski sotsiaalse ignorantsuse ja kergelt kättesaadavate relvade probleem. Kui välja jätta cased, sa samesidesid mind ära ning nüüd anna sulle selle eest peksa, siis arvutimängud ikkagi vähendavd räigelt kuritegevust, või virtualiseerivad seda.

    Tavakoanikud kiunuvad pigem suurest egoismist, ning soovist propageerida oma maailmavaadet elule, ning kui kellegil on teistmoodi mailmavaade millest aru ei saada siis on mingi ilge kiunumine ja virin lahti, a la maailm on hukas jne. Ja ongi hukas, sest nende kandev ideoloogia ei ole enam varsti halligi väärt, sellepärast on kiunumine, mitte üksikindiviidide saatuse pärast, nendest on neil pohui.

    If there is an action, there is always a reaction. Human mind is reason driven.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon