Valuuta spread LHVs - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Valuuta spread LHVs

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Ehk peaks see postitus minema LHV foorumi teemasse, aga arvan et pakub teistele ka huvi. Nimelt tahaks teada, miks on valuutade spread LHVs nii suur? Näit usd oli hommikul 12.04/12.49. Kui võimendust ei kasuta, siis tuleb erinevatel turgudel orderite välja panemiseks ikka konverteerimist ette (ja sageli jääb tehing tegelikult tegemata). Pole kokku löönud, palju raha on sellesse magama pandud aga tundub, et kõvasti.

    Teiseks oleks äge, kui LHV pakuks ka mingit mugavat võimalust deposiidiks (kas töö pangaks saamise nimel endiselt käib?). Paarikümnetuhandeste summadega on ebamugav seda raha LHVst sisse-välja liigutada, mida muidu hoiaks 1 kuulises depos ntx.
  • jah, siinkohal oleks ettepanek: kui tehing jääb tegemata, siis konverteerimist ei teostata, ehk raha jääb arvele selles valuutas, milles ta enne oli. Tõsiselt haige on vaadata, kuidas order jääb täitmata ja sinu raha ikkagi konverteeritud ja tasud makstud selle eest, või kui täpne olla, siis mitte millegi eest.

    ka muus osas myygiguru-ga ühel meelel.
  • Ühinen CharlieF-ga. Kui tehing jääb reaalselt tegemata siis miks peaks toimuma ka valuuta konverteermine ?.
  • miks te konverteerite?
    võtke linnuke kasti eest ära ja sisestage tehingukorraldus krediiti
    kui tehingut ei toimu siis ei võta te laenu ega konverteeri
    kui tehing toimub konverteerite pärast laenu ulatuses järgi
  • LHV tundub yldjuhul kasutavat Hansa kursse. Nende kurssidega on aga nii, et päevasel ajal on spread suhteliselt normaalne, aga tööpäevavälisel ajal läheb suureks.
    Mõistlik workaround on äkki selline, et teha endale võimenduse leping, tehingut tehes mitte lubada konverteerimist ja lasta USD miinusesse ning konverteerimine teha järgmisel tööpäeval juba soodsama spreadiga?
  • Vastuseks myygiguru küsimusele pangaks saamise kohta, siis töö selle kalla jätkuvalt käib ning tulevikus on plaanis võimalikult mugavaid lahendusi pakkuda ka nn vabalt seisva raha hoiustamiseks.
  • Aga miks ma pean võlgu võtma, et mitte persest saada? Sry, saan aru, et põhimõttelist vahet pole, aga miks on vaja teha igasugusein nippe ja nõkse, selle asemel, et maakler lihtsalt mulle parimaid variante pakub? Noh, tehingutasudest ma siinjuures parem ei viitsigi möliseda. Pole üldse mõistlik tehinguid teha selliste hindadega, see valuuta konverteerimine on suht kökimöki tegelikult.
  • CharlieF, aga me pakumegi võimenduse kaudu parimaid võimalusi konverteerimise käsitlemiseks. Päeva sees võid kaubelda edasi tagasi erinevates valuutades nii nagu soovid ning kui intressi maksta ei taha, siis pead lihtsalt päeva lõpuks miinuses saldod ära likvideerima. Või kui planeerid positsiooni hoida ainult mõned päevad ning intressikulu on väiksem kui konverteerimise kulu, siis ei konverteerigi. Äärmiselt lihtne ning mitte mingit trikitamist.
  • Lisaks juurde, et broneeritud summa pealt ei tiksu ka intress, ehk isegi kui tehing seisab reaalselt üleval kuu aega, siis intressi tasuda ei tule. Tegelikult pole ise proovinud, aga klienditugi kunagi väitis sedamoodi.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon