Lühiajaline investeering firmale - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Lühiajaline investeering firmale

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kuna siin on palju finatsgurusid siis kuulaks teie ettepanekuid.

    Teema siis järgmine, et firmal tekib iga nädal võimalus hoida 2-3 päeva arvel summasid suurusjärgus 700k kuni 2milj. Kuna see raha niikunii puhkab meie kontol need päevad siis otsisks riskivaba võimalust selle pealt väikest tulu teenida .

    Swed-i üleöö deposiit on suht mõtetu sest 200.-kr pole võimlemist väärt.

    Mida teeksite teie? Kuhu paigutaksite raha nii, et kuu lõpus oleks kasvõi 10-15k teenitud ja kontroll investeeringu üle säilib?

  • Milleks üldse riskida nii lühikese rahaga!
  • ma soovitan investeerida reaalmajandusse ning jagada investeering riski maandamiseks osadeks:
    - raja videobaar (selline koht kus sissepääsu eest maksad 20 krooni, vaatad filme ja pärast ostad baarist viina mehukattiga),
    - suhkruvatimasin, vatti müü ABC tüüpi kaupluste ees
    - metallikaubandus Venemaaga
    - asuta saetööstus, pank või ajaleht
    ja müü kõik 3 aasta pärast P/E suhtega 12 maha, EBITDA kordajaga on +/- aga ega need hinnad enam odavaks lähe. ju on mis maale tõmbab.
    normaalne.
  • Pole riski, pole ka tootlust. Reaalselt soovid sa paigutada raha riskivabasse investeeringusse, mis toodab aasta baasile viiduna keskeltläbi 50% kasumit. Ilmselt on sellise instrumendi leidmine võimatu.
  • Kuna tegu ei ole otseselt firma enda rahaga vaid tehingud annavad sellise delay siis olekski uurinud midagi üleöö deposiidi sarnaseid võimalusi.
  • to: kuusemaa. Mõtle nüüd, mida see asutus, kes Su 700K .... 2milj vastu võtab ja 2..3 päeva pärast Sulle tagasi peab maksma, saaks ise selle rahaga pihta hakata? Suurt midagi, sellest ka see 200 krooni pakkumine.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon