Vahendaja turustaja leidmine? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Vahendaja turustaja leidmine?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Mure siis järgmine!
    Teen eraisikuna puidust laste mänguasju ja mänge. Kuna majanduslikud ressursid hetkel firma loomist ei võimalda, kuid elada tahaks ja teenida ka! Siis küsimus oleks järgmine? Kas minul, kui eraisikul oleks võimalik leida kedagi kes turustaks või vahendaks minu tooteid? Kas on olemas äkki selline koht kust ma võiksin leida selliseid inimesi? Või on see lootusetu ettevõtmine ja eelkõige oleks vaja omada ettevõtet?
  • Kirjuta korra, äkki saab aidata: veiko.kaar@mail.ee
  • Võid siia ka oma mõtteid jätta rofenn@gmail.com võibolla leiab miskit võimalust
  • tee oma toodetest pildid ja pane eBay-sse müüki. Selline leht nagu http://www.estbay.ee/ väidetavalt vahendab saksa eBayd. Ehk on abiks. Pole uurinud seda lehte ja väga ei oska sellest midagi arvata. Ise aga olen küll ja küll eBay.de-st toote leidnud, küll muidugi juriidiliselt isikult, toote hinna 3-5ga korrutanud ja Eestis maha müünud :)
  • nn netipoe mootori peaks saama isegi 30-40 tuh eegu eest
    see softimüüa võiks selle sulle võlgu myya, käibe kasvades maksad, kui ei maksa, keerab softimyyja kraani kinni
    simple
    igasugune vahendaja keerab hinna lakke ja blokib kõige väärtuslikuma info - mida su klient sinult tahab?
  • Võid kirjutada aivo33@hotmail.com, ehk leiame mingi võimaluse veebipoe jaoks.
  • Tooted on tal ilusti netis olemas.
    Veebipood ise ennast ei müü.
  • võid ka siia panna hinand ja toote pildid rainer@palmers.ee
  • Kui leidsin õige kodulehe, siis au ja kiitus nende mänguasjade valmistajale!
  • Pange palun siia see link, kus neid asju näha saab, kui on asjalikud tooted, siis võtan müüki.
    Ainult weebileht ei müü, on vaja kliendipaasi ja veel ziljon pisiasja.
  • Link kodulehele http://manguasjad.onepagefree.com
    Tänan teid kõiki kes on proovinud aidata!
  • Pane link perekooli leheküljele. Liivakast on minu meelest parim toode neist.
  • Mulle ka väga meeldivad need tooted. Tahaks kiita valmistajat. Euroopas on need kindlasti tippkvaliteet, küsimus on ainult turustamises - soovitan kindlasti leida professionaalse turustaja!
  • kõiksugu asjadele on olemas spetsialiseerunud distribuutorid/hulgimüüjad/turustajad kes tarnivad ja pakuvad jaevõrku kaupu.
    Pole ettekujutust mis mahus te neid jaksate toota, kuid võimalikest mahtudest olenevalt võite jala saada uksevahele näit. turistiträni, reklaamkingituse või mänguasja kaubanduses, neil kõigil oma jaotuskanalid ja messid mida vbl. tasuks külastada, selleks saab ka toetust küsida.
  • soovin ka edu ja nõustun Blondiega, ka minu meelest parim toode liivakast mhhh polegi sellist asja kuskil müügis näinud kui aus olla ...
  • Liivakaste müüakse muide K-rauta ja muudes ehituspoodides, kaanega ja ilma, erinevad suurused, hinnad küll jah, veidi kallimad. Toodetel iseenesest pole viga, küll aga on minu meelest liiga kõva kasumiosa sinna otsa keevitatud. Kas praegustel rasketel aegadel ikka keegi on nõus 200 eegu eest puuklotse ostma, olgugi et naturaalne kraam.

    Mis õigupoolest on siis puittoodete kvaliteet? korralik puit, korralik lihv ja korralik lakk seal peal! Selle saavutamine ei nõua kallist tehnoloogiat ja suuri kulutusi.
  • CharlieF, kui kursis sa selle turusegmendiga oled? Mina olen end pidanud kurssi viima, sest nõudlus sarnaste toodete järgi kasvab mul kodus üsna hoogsalt :) Ja minu hinnangul on Algaja huvilise pakutav kraam üsna atraktiivselt hinnatud võrreldes muu sarnase toodanguga.
  • käsitöö puhul on kõige suurem kulu ajakulu
  • Küsimus ei olegi selles, kui palju praegu turul küsitakse, vaid selles, mis on õiglane hind selle kraami eest. Niikaua, kui ollakse nõus küsitud hinda maksma, püsib ka bisnis. Nagu näha, kutil väga hästi ei lähe. Kle, siukese liivakasti tegemiseks kulub tund aega ja max 70 eegu eest materjali. Lisaks on isetegemise rõõm. Mina isiklikult poleks nõus 500 selle eest plekkima.

    Aga võib-olla pole ma ka see tüüpiline inimene, kellele selliseid tooteid müüakse. Sest mul on olemas kõik vahendid ja võimalused selliseid asju ise teha. Ja teen ka, vajadusel isegi mööblit.
  • minule tundus küll 500 eek liivakasti eest hea diil. Selle eest saad mingi sauruse või legojupi.
  • CharlieF, minul oli tööõpetus kogu aeg 3- ja seetõttu kulub mul liivakasti tegemiseks kolm korda rohkem aega (olen ühe teinud) pluss ma ei tunne sellest eriti suurt naudingut, ehkki kõik vahendid ja võimalused on samuti olemas. Seega kaalun oma töötunni hinda, võimalikke verevalumeid jms ning olen iga kell valmis 500 krooni maksma. Inimesed on erinevad.
    Küll aga olen sinuga nõus, et üldiselt on mänguasjade. lasteriiete jms kasvava põlvkonna träna sektor kõvasti ülehinnatud, eriti veel arvestades asjade kasutusaegu. Juhtisingi tähelepanu sellele, et Algaja huvilise pakutav nii ülehinnatud pole.
    Üldiselt loodan, et majanduslangus lasteriiete ja -vankrite müüjaid maa peale laskuma sunnib. Oleks ammu aeg.
  • beebibiznõsis küsitakse vankri eest 15k nii, et silm ka ei pilgu :)
  • Kaldub teise foorumi teemasse, aga lapsevanker ja auto, millesse nähakse seda tõstmas, peaks olema üsna tugevas korrelatsioonis. Mis saab kasvada lapsest, keda veetakse mingis odavas vankris?

    Samas, miks heita kellelegi ette, et ta suudab maha müüa lapsevankri 15k eest. Tehtagu ainult järele, soovituslikult müüdagu enamik välismaale. (Eestis minu teada lapsevankreid ei toodeta, aga olles üht vankit olude sunnil veidi tuuninud, siis pole seal keerulist midagi)
  • Olen ka teinud ühe liivakasti ja päris 70.- hakkama ei saanud. Ikka mõni sada kulus ja oma paar tundi. 500 kr leian, et pole väga kallis.
  • Ebay peaks hea koht küll olema. Samas võid proovida ka alibaba.com
  • wtf... "Mis saab kasvada lapsest, keda veetakse mingis odavas vankris?"
    kui kallites vankrites sa oma lapsi vedanud oled, rainer?
  • kõik, kes on üle 20 aasta vanad on seega värdjad? sest nõuka ajal veeti lapsi standartselt odavates vankrites...
  • Mitte ainult odavates, vaid ka ilma suppordita, tänapäeva vanker pole mitte lapse, vaid selle viie tonni nänni kaasalohistamiseks. Endal ka imelik, vaatan peeglisse, täitsa homo sapiens, ei tea küll kuidas ilma sain....
  • Gomes,
    ma mõtlesin seda, et kui ka materjal osta normaalse hinnaga, mitte buumiaegse õhumulli eest. Kui ostad ainult ühe liivakasti jagu kraami, siis jah, kulud lähevad tõepoolest igal juhul suureks. Aga aitab siis sellest, meil pole siin mingi "teeme ise liivakasti" foorum. ;)

    teema algatajale: ka Osta.ee kaudu müüakse mõnikord sellist kaupa, ei tea, kui efektiivselt see müük toimub, aga kuna selle kaudu müümise kulud on suht madalad, siis tasub igal juhul proovida. Mina soovitaksin siiski küsida praegu nii madalat hinda, millega müümine vähegi ära tasub, mitte keevitada väga suurt kasumit juurde ja siis oodata, et keegi kauplema tuleb. Olen siin seal ringi vaadanud ja müügimehe esimene jutt on tavaliselt, et "hinda saab ikka allapoole ka kaubelda..." No pangegi siis kohe madalam hind, mina igatahes küll kirvehinnaga kaubale tähelepanu ei viitsi pöörata, pealegi eestlane pole väga usin kaupleja. Väike kauplemisruum tasub muidugi jätta.

  • Kas küsimus ei ole peale hinna ka veel selles kui suurte partiidena suudetakse neid tooteid toota. Potentsiaalsed kliendid võiksid olla näiteks kataloogikaubamajad. Kui vaja masstoodangut siis aasia usinnäpud toodavad neid puuklotse 1 sent tükk. Tooted mulle meeldivad - hind tundub nagu natuke kallis.
  • Lõin googlisse sisse huvi pärast madeinestonia. Sain ühe .ee lõpuga võlgnevuse tõttu suletud lehe ja .org lõpuga tegemisel oleva lehe. Lootsin leida mingit lehte eesti asjadest, mida ekspordiks pakutakse. Madeinestonia.com on vaba, keegi pangu kamp kokku, tehke leht kus pakutakse made in estonia stuffi ning väike reklaam välismaale. Koos on odavam ja äkki idaneb välja meie oma Nokia (mõnest tootest). Näidiseks: madeinchina.com
  • madeinestonia.ee tuleb välja et ongi online käsitöökaubamaja... võlgnevuse tõttu suletud

    seega halb mõte!
  • Essti kui selline ei ole kaubamärk mis müüb. Kui keegi üldse Eestist midagi teab siis seda, et tegemist mingi majanduskrahhis vaevleva endise NSVL riigikesega.
  • Vaatan ja imestan siin, et kui odavalt liivakaste tehakse. Hinnaks kujunes siis teil 150eeki kast.
    Telliks kohe 30 liivakasti, kevad ju tulemas. Õhtul hea ju peale tööd nokitseda teil.
    Et isu tekitada tegijatele lisan veel boonuseks 150.-eeki kasti pealt, see ju suisa 100% kasumit.
    Ehk siis 30 liivaksti 300eeki kast, kas on huvilisi tegijaid.
  • Special, ma ei tahtnud ju ometi seda, et hakkan nüüd ise liivakaste tegema ja müüma :)
    Väitsin, et 500 eeku on kallivõitu. Võimalik, et vahendajale müüb ta suuremas koguses ka odavamalt, sellest polnud juttu. Ma usun, et teema algataja oleks sulle suuteline selle 300 kroonise hinnaga need 30 kasti müüma ka. Ja kui ei ole, siis on tootmine ikka suht ebaefektiivne, kasutab kallist materjali ja kallist tööjõudu.

    tegin siin kalkulli ja 300 eeku kast müügiks oleks (minule koheselt kättesaadavate vahendite puhul) suhteliselt OK isegi siis, kui ei viitsiks odavamat materjali otsida. (arvestasin materjali buumiaegseid hindu) Aga ma ei tegele sellega ja ei kavatse ka hakata.
    Peace!
  • Korra veel lisaks
    Hetkel odavalt saadud kasti materjal+kinnitused ilma TÖÖRAHATA:
    180.-eeki hööveldamata laud, pinnud tuleb käsitsi ise ära lihvida.
    250.- eeki hööveldatud materjal juba.
    Võimalik teha veel õhemast materjalist, annaks hinnavõitu, kuid pole mõtekas, laguneb pundi lastega kiiresti.
  • Kui põõnareikasid mitte arvestada, kulub lauamaterjalile ca 50 eeku kui osta saekaatrist täitsa tavalist 100-st lauda 800 eek/tm. Lisandub transport töökojani jne. Lauamaterjali kulu ca 0,06 tm.
  • Arvestus käis liivakasti kohta niisiis.
  • tänan marct selle märkuse eest, ma just mõtlesin, et mis hööveldatud laudadest kastidega siin kaubeldakse :)
  • Teemaalgatajal soovitan aga liivakasti mõõtmed suurendada 2x2 meetrini. Omast kogemusest tean - tegin ise kunagi oma lapse jaoks 150x150 cm kasti ning paraku kolmeaastasena nad oma sõbraga sinna enam ära ei mahtunud. Hilisem 2mx2m oli hoopis teine tubakas. Ja materjali kulu tuleb lisaks kõigest 0,01 tm kuid atraktiivsus suureneb sellest tunduvalt rohkem. Sel juhul oleks see jaehind 500.- raudselt õigustatud.
  • Jah, 800 kroonine materjal, tõesti isetehes sellest liivakasti, siis aianurka see sobiks, kus võõrad ei näe.
    Kuid müügiks, kas selline kõlbab?
    Ja ma loodan, et kõik hinnad siin on ikka koos käibemaksuga, ei saa ju riiki petta, tal isegi raske, kui on must müük ja ost, siis kindlasti teavitan maksuametit, jätke see meelde :)
  • Hehehh - sellele mängumajale, mis on ka pildil, soovitan teha kahte sorti põhjasid. Auguga ja ilma auguta. Ilma auguta niisiis mängumajaks, ja auguga põhjad kemmerguks. Pilte vaadates mul laps, kes kõrval vaatas, ütles, et oi kui ilus vetsumaja :)
  • Kes puiduga tegeleb, teab, et 800 eegu eest saab nii kõntsa kui head materjali. Järelikult ostavad nad ikka head materjali. Kunagi sai ise selles äris sees oldud ja tean, et kõntsapakkuja juurest ei võeta saalungilaudu ka kui hädasti vaja pole.
  • Proovi ühendust võtta sellise lehega nagu lastekas.ee. See võiks olla turustamiseks kanal küll.
  • Võib-olla tasuks toota mingeid reklaamkingitusi?

    Juriidilisest isikust klient ei ole nii hinnatundlik + korraga võetakse rohkem.
    Ega see majanduslangus nii üleüldine ka ei ole, nagu esmapilgul paista võib. :)
  • kui kirjutasin enne "Mis saab kasvada lapsest, keda veetakse mingis odavas vankris?" siis unustasin toksida sisse ja märgid. ilmselt on süüdi omaaegne amortide puudumine ...

    White Nigga - kuna ise sai palju metsas kimatud, siis oli mingi 3tonnine Saksa (?) vanker, tugevate torude ja suurte kummidega. andis isegi tuunida nii, et suurem ja väikesem mahtusid korraga peale.
    Heavy user'ina jäi aega selliste asjade peale mõelda, kui näed kallist autot ja "tavalist" vankrit.
    Mõni aeg tagasi, asja õigel serveerimisel oleks meie turul kindlasti läinud ka tammelaudadest liivakastid.
  • ... unustasin toksida sisse (irony on) ja (irony off) märgid ....
  • Tammelaudadest oleks ikka liiga odav olnud. Ameerika tamm, aafrika punane puu, sekvoia, kuuba sigaripuu:) oleksid need materjalid, millest tehtud liivakastid oleksid naabritele-sõpradele muljet avaldanud :)
  • Kui tooted näevad reaalelus sama head välja kui pildi peal, siis investeerin mõned tuhanded ostjana. Kolmas poiss sündimas :)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon