Motley Fool - Million Dollar Portfolio - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Motley Fool - Million Dollar Portfolio

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kaks aastat tagasi hakkasid vennad Gardnerid promoma miljoni-dollari-portfelli, kus nad plaanivad 50 aastaga teha miljardi. See selleks, aga nad pakuvad "võimalust" (500 dollari eest aastas) kaasa teha nii, et igal kliendil on võimalus osta aktsiaid varem kui nemad seda teevad. Huvitav oleks teada erinevaid arvamusi, et miks nad nii teevad, kuidas nad raha teenivad ning mis võiks olla nende eesmärk jne. Mis te arvate sellest?

    Lisan siia veel mõned lõigud reklaamist:
    *You WON'T have to read another balance sheet. You WON'T have to ask the hard questions of senior management. You WON'T have to evaluate a company's competitive advantages, either. Or the sustainability of its market.
    *You see, while it is true that you will always know exactly what stocks we're buying... and exactly how much we're going to buy of each... you will be alerted BEFORE WE MAKE OUR MOVE.
  • Veel paari aasta pärast maetakse mõte maha ja elatakse lõbusat elu nende lollikeste rahast, kes aktsiaid ostsid. S.t. ostavad salaja ise või sõprade abil enne, või müüvad ühel hetkel maha ja vsjoo.. saab ajada majanduskriisi kaela. Jääb kuidagi kaudselt püramidiiskeemi mulje.
  • Ma arvan, et Motley Fool spetsialistid teenivad eelkõige oma newsletterite müügilt, nagu näiteks ka Kiyosaki oma raamatute müügilt. Investeerimine ei ole nende peamine tugevus. Selles mõttes ETTEVAATUST reaalse rahaga nende afäärides osalemisel!
    Aga muidu on mõned nende kirjatükid päris huvitav lugemine ja olen avastanud sealt mitmeid-mitmeid põnevaid firmasid, mille edaspidisest uurimisest on sündinud reaalseid investeerimisotsuseid ja tekkinud reaalset kasumit.
    Nii et lugeda tasub, kui on soovi ja võimekust ise edasi mõelda ja oma peaga otsustada. Aga pimesi jälgida nende ideid ei soovita, nagu ka raha eest nende analüüside ostmist.
  • Motley Fooli üheks avalikuks eesmärgiks on lugejaid lõbustada & nende meelt lahutada (loe nende esilehelt) ja selles on nad tõesti kõvad käpad.
  • Ja kui nende soovituste järgi peaks valesti minema, kas siis kaebad kohtusse firma, mille nimes on sõna Fool ... ;)
    Nutikad mehed, igas mõttes.
    Sealt võib leida päris head taustainfot, mis ei ole kindlasti piisav kuid kindlasti mitte tavaline, harilik.
    Hulk aega tehti seda lehte ilmselt omast heast tahtest, kes registreerus, sai päris korraliku tule peale, et miks ja kas ja mis meeldib jne.. näib, et neid tõesti huvitas, kes registreerusid.
    viimasel ajal on ilmselt õnnestunud suurem newsletteri-rahamasin käima saada.
  • Palju peaks p.a. tootlus olema, et teha 1MUSD-st 50.aastaga 1 mrd USD?
  • Mulle tundub exceli abil see näitaja olema 15% aastas
  • 15% on 14,8155% teisendus Excelis kui komakohti ei lubata :)
  • e. täpsema terminiga ümardamine ;)

  • Kaks "tõhusat" nippi, mida sarnased investeerimis-newsletter'ite pakkujad nagu Motley Fool huviliste lollitamiseks hästi ära kasutavad :))

    Registreerimise kiirendamiseks ja tõhustamiseks ning mõtlemisaja vähendamiseks saadetakse välja kiri pealkirjaga: "Urgent announcement: Closing early due to high response and surprising demand..." ja järelnoppimise mõttes saadetakse peale ametliku registreerimistähtaja möödumist teade, et seoses tehniliste probleemide esinemisega registreerimisel antakse vähestele väljavalitutele eksklusiivne võimalus registreerida peale esmase väljakuulutatud tähtaja möödumist.

    Arvan, et Eestis sellised trikid läbi ei läheks, kuna potentsiaalsed investeerimishuvilised ei ole nii rumalad, et õnge minna. Arvan seda, kuid pole kindel...

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon