TONE - Põhjus paanikaks? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

TONE - Põhjus paanikaks?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere,
    Lisasin õnnetult 2 nädalat tagasi oma portfelli 1.60 ga. Kolmapäeval kukkus pea 50%, reedel veel 15%. Siis tuli reedel selline statement http://biz.yahoo.com/e/091113/tone8-k.html
    Ennem pole selliste "uudistega" kokku puutunud. On see märk millest?
    Küsimus ongi nüüd, kas vajutada paanika nupule ja päästa mis annab, või vahtida tuimalt ja oodata pangadus sektori üldist tõusu?
    Sell?Hold?..
  • Nasdaq st börs teatas ettevõttele, et ta ei ole enam vastavuses noteerimise tingimustega. Otseselt ajakohase Q-10 edastamisega. Seda raportit pole edastatud.

    Tavaliselt on see mäk probleemist. 11 Jaanaur on viimane päev milleni ettevõte on aega saata Nasdaqile plaan kuidas olla taas noteerimiskõlbulik.

    Üldiselt hoida ei ole vist mõtet. Näha on, et ettevõte on probleemides. Ei päästa mingi finantssektori tõus seda ettevõtet. Positiivne katalüst võib tulla mingist uudisest, aga ma ei tea midagi ettevõttest ja ei oska uudiseid oodata.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon