otsin investorit - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

otsin investorit

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Otsin investorit uue hosteli avamiseks. Mul on hetkel pisike hostel ja pole rahalisi võimalusi suurema avamiseks. Kuna aga majutusettevõtted toodavad põhilise kasumi suvega, siis on mõtet avada uus hostel just nüüd. Sain jaatava vastuse ka uute ruumide kohta. On tegemist siis Tallinna vanalinnas asuvate ruumidega, kahel korrusel, hiljuti renoveeritud vanalinnahõngu edasi andvad ruumid. Olen ise igati kursis majutusettevõtlusega, vaid investor puudub. Kui keegi tunneb lähemat huvi asja vastu, siis võiks kontakteeruda ja ma saaksin kõigest juba lähemalt rääkida.

  • Võiks ikka rohkem infot anda,et tekiks ähmanegi ettekujutus,investeeringu suurusjärgu peaks ikka ära mainida.
  • mina olen kuulnud et suurus ei ole oluline
  • Badone,

    Kontakteeru Vahur Kersnaga, ta aitab kindlasti sul Teda otsida!
  • saada priit1976@gmail.com, veidi detailsemalt
  • suuruse võin mainida. Kõige käimalükkamiseks läheks 400 000 vaja, aga ka osaline investeerimine tuleb igati kasuks.
    Majutab hostel 60 inimest, tegemist on siis suhteliselt luksusliku hosteliga. Klientuur nagu hostelitel ikka on enamasti välismaalased. Kõige halvema tsenaariumi puhul võib arvestada kasumiks 70 000 eek/ kuus, millest on juba maha võetud üüri ja kommunaalmaksed ning sealt maha lähevad veel palgad. 3 inimesega majandab seal hostelis kenasti ära.
    Kui vaja veel infot, siis andke aga teada.
  • 4 inimest on vaja, et katta ööpäevaringne valve norm tundidega. See tähendab veel seda, et keegi peab olema puhkuste ja haiguste ajaks. Kui omanikud elavad seal, siis saab kolmekesi hakkama.
  • Hostelites ei ole üldjuhul ööpäevaringset valvet, hiljem saab tulla/minna varem ette teatades.
    Kui on tegemist luksusliku hosteliga (vastuolu?) siis võivad asjad muidugi teisiti olla.
  • Kui suure osa saab investor kes 400 000 sisse paneb kasumist? On sul hostelist pilte üleval? Milleks otseselt see raha läheb?
  • Üks inimene hakkab hostelis elama ja tema on vastuvõtuisikuna kogu aeg olemas. Tema käib oma käimised ära siis, kui mina seal teda asendan ja kolmas isik on koristaja. Siiani on see süsteem toiminud ideaalselt. Ei ole meil sedasorti poliitika, et kellast-kellani ja kindlad töötunnid jne. Teeme seda kõike, sest meile meeldib seda teha ja nii kuidas keegi saab kohal olla, nii oleme. Luksuslik hostel ei tähenda, et see hostelikultuuri hakkaks kuskilt otsast mõjutama, vaid luksuslik on see milline hostel välja näeb.
    Kahjuks pildid jään hetkel võlgu. 400 000 sisaldab endas 3 kuu tagatisraha+1 kuu üür+voodid+madratsid+pesud+tekid+padjad. See on kõik, mida esialgu vaja läheb, et asi käima lükata.
    Investori kasumist räägiks maili teel individuaalselt, sest eks see ikka oleneb, mida investor ka ise tahab saada :)
  • äkki saaksid oma kontaktmeili siia panna? võib-olla oleksin huvitatud (osaliselt) finantseerimisest.
  • Offtopic aga niisama huvi pärast küsin - kust leidsid inimese kes on nõus praktiliselt kogu oma elu hosteli laua taga + letitaguses magamistoas veetma? Kui vana ta on?

    Muidu olemasolev hostel tundub täitsa korralik ja konkurentsivõimelise hinnatasemega väga heas asukohas olev asutus. Kas naabrid ei tõsta kisa kui pidu käib?
  • Inimeste leidmine hostelisse tööle ongi tegelikult väga raske, sest inimene peab nautima oma tööd. Kui inimesele meeldib suhelda erinevast kultuurist pärit inimestega ning ei ole paljunõudlik, siis sobib see talle ideaalselt. Tegelikult on plaanis eraldada üks tuba täiesti selle töötaja valdusesse, siis saan ka mina oma dokumendid ja muu majanduse sinna kupatada. Ma usun, et teeme uude hostelisse küll vastuvõtulaua, aga seda küll ei pea vajalikuks, et seal 24h jutti leti taga peaks passima. Tean seda omast käest, et töötada leti taga ilma et eriti liigutada ja lõõgastudagi saaksid on töö väga stressirikas. Less stress and motivation rises. Töötaja on kohe 24.
    Naabrid pole siinse hosteli peale kisa veel tekitanud, aga ega see on päris pisike meil kah. Uues hostelis kehtestame kindlasti öörahu kellaaja, mis eeldab, et need kes tahavad magama minna, need lähevad ja need kes ei taha magama minna, on rahulikult elutoas või lähevad linnapeale pidusse. Uus koht on asukohaga raekoja platsi taga, seega samuti ideaalne.
  • Max võimsus on 60 inimest. Siit tuleb küsimus, kui suur on kogu pind ja kas need 60 inimest magavad kõik ühes suures ruumis?
    Kuidas välditakse seda, et seal läheb ühisläbuks...
    Kauaks on üürileping tehtud? Kas investeeringud hõlmavad sisustusega ainult vooditega-(ei tahaks uskuda)
  • Raske on seletada inimeste majutamist. Käisime kohapeal ise üle lugemas kohti. Osad ruumid on rohkema rahvaarvu jaoks, aga on ka pisemaid ja privaatsemaid tubasid. Kindlasti ei saa ma väita, et keegi kunagi midagi seal enda ruumis ei korralda või ei tee, aga kindel on see, et kui meie kuuleme liigset lärmi, siis kindlasti teadvustame neile hosteli kodukorda. Üürileping on hetkel sõlmimata veel, seepärast ongi vaja kiirelt tegutseda. Esialgu hõlmavad jah investeeringud vaid vooditeemat, sest kapid on seal sisse ehitatud ning neid tundus seal olevat kohe kõvasti. Mõned muud esemed saab veel ka vanast hostelist sinna viia esialgu, kuni tekib raha nende väljavahetamiseks. Muidugi köögisisustus-tehnika ja vannitoasisustus on ka täiesti olemas.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon