LHV veebikeskkond uues kuues - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

LHV veebikeskkond uues kuues

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • LHV veeb on uuenenud, kommentaarid, arvamused ja muudatussoovid on teretulnud.
    Värske ilme on saanud nii LHV Panga veebileht www.lhv.ee , internetipank kui ka finantsportaal, mis asub uuel aadressil fp.lhv.ee
  • Tundub päris kena, jõudu ja jaksu (y)

    P.S. Kas sisselogimise lingi saaks ka viimase postituse alla?
  • Esmamulje väga kena, uus asi nõuab kindlasti harjumist.
    Meeldiv on näha, et ka foorumil on kõik need vidinad küljes, millest ammu-ammu paljud unistanud on.
  • Esmamulje on väga hea!
    Alole paar palvet ka: palun pange artiklite juurde "print" nupp tagasi või siis vidin, mis genereeriks tekstist pdf-i. Kas artiklite lehele oleks võimalik RSS-feed saada?
  • Esmapilgul tundub igati nägus ja praktiline "ülikond" olevat, eks materjaliga saab tutvuda juba igapäevaselt jooksvalt.
    Kiitus kõigile tegijatele ning rahulikku und neile, kes viimased 48 h magada ei saanud.
  • Kiirviidete all võiks olla valikus ka Powertrader.
  • Oleks hea, kui postitusi saaks nt 10 min korrigeerida.

    Ei leia kuskilt infot, palju on see kuu kukkunud mul võimenduse eest intressi.
  • Suurepärane. Õpie harjuma, algul tundub OK, paar nüanssi olen avastanud, aga nendest hiljem, kui olen kinnituse saanud. Sisliselt pisiasjad.

    Küll aga sellised asjad:
    1) LHV uus foorumi kood vastab millisele standardile? BBCode? osaline BBCode? LHV enda derivaat BBCode'st? Viide õpetusele ja mis osad on toetatud vajaksid üle selgitamist

    2) Kui ma tahan pilti laadida ja eksin, kuidas ma saan juba serverisse üle tõstetud pilti eemaldada? Asi selles, et peale linkimist on postituses ainult viide pildi ID-le. Eksklikult edastades vale pildi (näiteks midagi väga privaatset) ei ole võimalik enam praegusel kujul seda ekslikult edastatud pilti kõrvaldada. On praegu pakkuda atlernatiivi kui ainult olla *äärmiselt* hoolas?

    3) Redigeerimine kui funktsionaalsus praegu ei ole saadaval, eksole?
  • 4) Mida annavad pöila üles / alla üldises plaanis?
    5) Kui ma vajutan ühte ja pärast teist, kumb kehtib?
    6) Kui vajutatakse suvalistel ajahetkedel, mis mõju on siis?

    Mingi lühikirjeldus foorumi uutest võimalustest kuluks marjaks ära.
  • 7) Kui ma avan teema, mida polnud ammu lugenud, visatakse alati teema lõppu. Näiteks ka peale postitamist konkreetses teemas, viskab lõppu. Kui vahepeal on aktiivsesse teemasse tulnud uusi postitusi, ei kajastu need ilmselgelt välja. Samuti ei kajastu see ilmselgelt vanas teemas ehk ma tegelikult ei tea, millised postitused on lugemata. See küll pole probleem, aga eelmise versiooni feature, millega ollakse harjunud ja oli äärmiselt kasutajasõbralik. Kas see on nüüd muutunud või kuidas tuvastada läbilugemata postitused per teema.

    8) Foorumi eelmises versiooniks oli postitusel piiranguks 400KB teksti. Isegi mitte ridade arv, vaid teksti maht. Kas see on säilinud või on laienenud?
  • 9) Viitele ei saa lisada kirjeldus. Näitab viidet kui url-i. Ei proovinud BBCode'i võimalusi.
    10) Esileheks on nüüdsest https://fp.lhv.ee/?id=80001? https://www.lhv.ee/?id=80001 toimub, aga suunab edsi fp serverile.
    11) Kuidas teha pildid kilikitavaks ja kasutada foorumi postituses thumbnaili ennast? Vanad postitused, kus seda kasutati, on konverteeritud uute koodi, kuid ma näen, et ka kõik pildid on toodud üle LHV serverisse - neil on image?=XXXX viide.
    12) Kuidas toimida, kui pilt on suurem kui võiks foorumisse postitada ja sooviks pildi suurust dünaamiliselt width ja height võimaluste korrigeerida. Olen tihti kasutanud seda. Ei ole BBCode vastavaid võimalusi uurinud ja testinud.

    13) Mis on praegu soovitatav maksimaalne postitatava pildi x-telje pikkus? Vanas versioonis või selle venitada laisa 910 pixliseks. Momentumi LNG postituse pilt oli selleks hea näiteks.

    14) Suurem probleem postituse parsimises ja foorumi visuaali vormistamises:
    Kui tehakse viga HTML koodis - ei tea kas käsitsi BBCode sisestades ja viga tehes probleem on olemas - siis foorumi üldine kujundus läheb samuti nihkesse. Vaata minu postitust test foorumis https://fp.lhv.ee/forum/threadView?threadId=115706&topic=forum_topic.beginner&postId=2176814

    Seal on underline tag'i lõpp puudu, mis kandus üle kõikidele järgnevatele postitustele ning lisaks veel lehe üldkujundusele.

    15) Tõenäoliselt on viga. Üldvaates ei ole näha millised postitused on loetud. Kuvab kui kõik postitused on loetud.


    ___________________________________________________________

    Samas, probleemi ei ole kui vaadata foorumi lehe vaates:




  • 15) Sooviks tagasi vana foorumi omaduse, kus foorumi nimetus oli brauseri päises kirjas. Praegu on rakse keset foorumit kiiresti orienteeruda, millises ollakse. "LHV finantsportaal" on vaga laialivalguv ning kogemata võid valesse foorumisse postitada.
  • pikkade teemade keskkohani jõudmine on muutunud seoses uue süsteemiga (postitused 20 kaupa grupeeritud) praktiliselt võimatuks. suhteliselt häiriv puudus, arvestades seda, et tahaks mõnikord kellegi vana postituse üles otsida näiteks juunist 2010 vmt. päises võiks olla kuvatud kõik postituste leheküljed, mite ainult algus ja lõpp või siis loodud mingi "kiirkerimise" võimalus.
  • Omamoodi naljakas, et on viidud sisse toredaid ja vähem toredaid muudatusi, aga see, mida minu arust foorumites enim küsitud on (edit-nupp), siiski tegemata.
  • Nii, õnneks ongi keskkond uuenenud ja väga ilus. Uuendusi ma omaks ei võta. See aga aitab kaasa võõrutusravile. Tekkiva vaba aja suunan sporti. :)
  • Tõrva ka !
    Vanemas keskkonnas mahtus juba pilt/teks ekraanile ära - siin aga tulem muudkui kerida ja kerida :((
    Aitab ilmselt uus monitor
  • Lisaks kotole PRO/BALTI analüüside lingid ka ei toimi.
  • Väga ilus ja uus. Ei julgegi kohe kuskile vajutada tead:)
    Küsimus: kuidas käib vanemate foorumiteemade otsimine, hetkel kohe ei leidnud?
  • Ilus kujundus.

    Aga võiks paremini eristada loetud ja lugemata foorumiteemasid. Vanasti haaras silm kenasti paksus ja tavalises kirjas teemasid, aga nüüd ei jää kohe silma. Kuigi kui lähemalt vaadata, siis loetud-lugemata teemad on eristatud küll.
  • finantsportaali lehe laius on liiga suur. St. LHV lehe sisu on normaalse suurusega, kuid background laius on VÄGA palju laiem, mistõttu tekib browseri alla horisontaalne kerimisriba.

    Üsna tüütu on, et saamaks teada, mis foorumid on loetud/lugemata, peab foorumi rea lõpus numbreid jälgima, kas on ikka 0/500 või on üks lugemata positutus 1/500. Vana keskkonna Bold/normal oli kordades mugavam!
  • Täname kommentaaride eest ning jõudumööda anname igale punktile tagasisidet.
    Esimeses versioonis on loodud foorumitele Preview võimalus, järgmistes uuendustes tekitame ka postituse muutmise võimaluse (teatud periood peale postitamist).

    Samuti on tulevikku suunatud Like/Dislike funktsioon, juba praegu saab anda igale postitusele kas + või - reaktsiooni (oma hinnangust saab aimu selle järgi, kas pöial püsti roheline või pöial alla punane), hiljem on iga postituse juures vastava postituse statistika ning selle järgi koondatakse parimad postitused foorumite TOP-i "Hinnatuimate" sektsiooni.
  • Stacey
    finantsportaali lehe laius on liiga suur. St. LHV lehe sisu on normaalse suurusega, kuid background laius on VÄGA palju laiem, mistõttu tekib browseri alla horisontaalne kerimisriba.

    Üsna tüütu on, et saamaks teada, mis foorumid on loetud/lugemata, peab foorumi rea lõpus numbreid jälgima, kas on ikka 0/500 või on üks lugemata positutus 1/500. Vana keskkonna Bold/normal oli kordades mugavam!


    ok... lehe liigne laius oli vist ajutine. pärast postitust kadus scrollbar ära.
  • Bold/ normal funktsioon on olemas Foorumite koondlehel, taastame selle ka finantsportaali esilehel.
  • Internetipangas tekitame Powertraderi ikooni, seniks saab lisaks internetipanga menüüst Powertraderi avada Turud ja hinnad lehelt.

    Võimenduse intressimäärad on viidud LHV Panga kodulehele: Investeerimine>Laen väärtpaberite tagatisel>Intressimäärad
  • kas kasutaja profiilis oleb meiliaadress on ka teistele foorumlastele näha?
  • AloV
    Internetipangas tekitame Powertraderi ikooni, seniks saab lisaks internetipanga menüüst Powertraderi avada Turud ja hinnad lehelt.

    Võimenduse intressimäärad on viidud LHV Panga kodulehele: Investeerimine>Laen väärtpaberite tagatisel>Intressimäärad


    Ei, ma mõtlesin, et kus on näha, palju on mul see kuu kogunenud võimenduse eest makstavat intressi.
  • Oma konto koondvaate puhul võiks eksisteerida võimalus gruppide järjestust muuta. Hetkel on järjekord Raha-Hoiused-Aktsiad-Fondid-Pension, mulle aga meeldiks, kui seda nimekirja saaks järjestada näiteks Aktsiad-Fondid-Hoised-Raha-Pension vms.
  • mis on lahti Balti turu hindadega? turgude lehel ja üksiku aktsia bidil-askil klikates avatavas orderbookis on hinnad erinevad, sealjuures turgude lehel bid > ask
  • balti turgude lehel võiks aktsiate nimekirjas eesti-läti (peale Viisnurka) ja läti-leedu vahle olla tühi rida, või pool tühja rida eristamaks kus ühe või teise riigi aktsiad lõppevad/algavad.
  • Mingi probleem on finantsportaali üldvaates foorumite vaatamisega. Nii lehe enda refresh annab tehnilise vea teate kui ka foorumi konkreetset postituste avades. Samas, see tehniline viga võib olla mõne klili probleem, kui vajutada päises "finantsportaal" ja saada ilusa pildi, siis asi jälle "töötab".

    Konkreetne näide koos urliga.


    Ma ei tea, kas see oli ka eile, kuid täna see hakkas kohe silma. Võibolla muudeti midagi / fixiti mõni asi ja detail jäi kahe silma vahele.
  • Mnjah, edit nuppu oleks olnud vaja. Tsenseerinuks postituse paremini ära.
  • Umbes üle ühe kliki annab lehe avanemisel teate "tehniline viga" ning korra jooksis finantsportaalis olev tekst kokku (positsioon visati kõik ühte kohta).

    Oleks ka mugav, kui portfelli vaate all oleks võimalik aktsiaid enda äranägemise järgi väiksematesse gruppidesse jagada.
  • Huvitav, kui kogu portaal on SEB pealt mahaviksitud, või nende progeja tööle võetud,
    siis oleks võind ka nii teha, nagu SEB tegi, et uus ja vana portaal on 1-2 kuud paraleelselt kasutatavad,
    et saaks harjuda, aga kiiremad asjad vajadusel vanast ära teha.
  • Veebiteenuse viga, osa andmetest võib olla mittekättesaadav ja Tehniline viga
    Ärge jamage,sedasi kisute börsi langusesse:)
  • Henno Viires
    kas kasutaja profiilis oleb meiliaadress on ka teistele foorumlastele näha?


    Hetkel seda ei näidata, loome hiljem funktsionaalsuse, kus kasutajal on võimalus seda näitamist lubada.
  • rivo20
    AloV
    Internetipangas tekitame Powertraderi ikooni, seniks saab lisaks internetipanga menüüst Powertraderi avada Turud ja hinnad lehelt.

    Võimenduse intressimäärad on viidud LHV Panga kodulehele: Investeerimine>Laen väärtpaberite tagatisel>Intressimäärad


    Ei, ma mõtlesin, et kus on näha, palju on mul see kuu kogunenud võimenduse eest makstavat intressi.


    Kui võtta Koondvaade> Võimendus ja valida konkreetne konto, siis on üleval näha kogunenud intress.
  • Veel üks uus avastatud ettearvamatu tulemus. Portaali üldlehel viimast (pildiga) postitust kuvab järgmiselt:



  • Henno Viires
    mis on lahti Balti turu hindadega? turgude lehel ja üksiku aktsia bidil-askil klikates avatavas orderbookis on hinnad erinevad, sealjuures turgude lehel bid > ask


    Bid ja ask on hindade lehel vahetuses. Korrektselt kuvatakse hindasid kui vajutada bid/ask peale või Powertraderis.
  • TOP10 loetelus viimase lisatud postituse ajatempliks on ka või äsja täna lisatud postitus tähistatud "eile".
    Mujal, teemas ja muudes kohtades, kus seda ajatemplit kuvatakse, on olnud õige.
  • Henno Viires
    mis on lahti Balti turu hindadega? turgude lehel ja üksiku aktsia bidil-askil klikates avatavas orderbookis on hinnad erinevad, sealjuures turgude lehel bid > ask


    turgude leht ei toeta 3 komakohaga hindu, need ümardatakse 2 komakohaga hindadeks, mis põhjustabki askist suurema bidi?

  • Anette
    Lisaks kotole PRO/BALTI analüüside lingid ka ei toimi.


    See on hetkel internet exploreri probleem. Tegeleme sellega.
  • Finantsportaali esilehel ja foorumi üldlehel teha refresh, siis uute postitustega teemad ei ole mitte antud alajaotuse nimistu tipus, vaid nende asukoht on muutmata ja lihtsalt kuvatakse lugemata postituse arvu . Feature või viga? Näiteks kui positus tehakse teemasse, mis pole kiirvaates kuvatud, siis ei näe koheselt seda üdlse - oleks nagu mitte kasutajasõbralilkkus.

    16) Linkide lisamine foorumi postitusse võika olla võimalusega saada kohe BBCode postitusse, mitte ainult läbi avaneva akna.
    17) Kui postituses kasutatakse mitu pilti, siis praegu peab neid ükshaaval sisse lugema. On ettenäha võimalust mitme pildi korraga sisselugemiseks?
    18) Lisaks nagu italic ja bold tegemine toimub, kus ma märgistan lõigu ja vajutades vastavale ikoonile tekivad BBCode tagid, peaks olema ka postitusse pandid linkide BBkodeerimine. 10 lingi ükshaaval läbi avaneva akna on ajamahukas. Kopeerides lingid postitusse ja vajutades "insert link" ikooni kodeeriks foorum ise need linkidele omaseks BBCode'ks. Ennem ei olnud see probleem, sest igaüks tegi neid kuidas jaksas. Kasutajamugavuse lisandumisel on kitsenenud variantsiooni võimalus.
  • netipangas on aktsiahinnad kuvatud viivitusega. enne seda ei olnud. kas nii jääbki või on see ajutine?
  • miks orderbook ja tehingute loetelu erinevates akendes ei avane?
  • Ost ja müük on lihtsalt ära vahetatud, ning peale selle ümmardatud kahe koma kohani. Muud ei midagi.
  • K-Bros
    netipangas on aktsiahinnad kuvatud viivitusega. enne seda ei olnud. kas nii jääbki või on see ajutine?


    Balti aktsiate hinnad hakkavad olema ikka reaalajas. Seega hetkel olukord ajutine.
  • Henno Viires
    miks orderbook ja tehingute loetelu erinevates akendes ei avane?


    Hakkavad avanema erinevates akendes.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon