Börsipäev 3. jaanuar - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 3. jaanuar

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Ajalooliselt kipub aasta algus kujunema aktsiaturgudel positiivseks. Kuigi sellel anomaalial pole kindlat ja selget vastust, siis põhjuseks pakutakse mitmeid tegureid. Esiteks müüvad paljud detsembris maksude tõttu portfellis suuremas miinuses olevad positsioonid, et jaanuaris uuesti tagasi osta.Teisalt likvideerivad väidetavalt enne aasta lõppu suuremas kahjumis aktsiaid ka osad fondid, et vältida nende väljatoomist osakute omanike jaoks koostatavates ülevaadetes, kuid jaanuaris võetakse uuesti positsioonid sisse.

    Perioodil 1930-2011 on S&P 500 jaanuari keskmiseks tootluseks olnud 1,4%, mis on osutunud pea kaks korda kõrgemaks keskmisest kuisest tootlusest, kuid viimastel aastatel on see efekt nõrgenenud. Pöörates tähelepanu spetsiifilisemalt jaanuari esimesele nädalale, siis allolev Bespoke’i tabel toob välja, et alates 1928. aastast on antud perioodi tootluseks olnud keskmiselt 0,61%, mis on 47 baaspunkti võrra kõrgem viie päeva pikkuse perioodi keskmisest 0,14%lisest tootlusest alates 1928. aastast. 65%lise tõenäosusega on jaanuari esimesel nädalal S&P 500 tootlus jäänud positiivseks.


    USA jäi eile küll suletuks, ent Euroopa börsidel õnnestus jaanuari efekti korralikult välja mängida, kui Stoxx 600 indeks kerkis 1,1% ning DAX tervelt 3% tänu arvatust veidi paremale detsembri PMI indeksile.

    Tänane makrokalender saab olema juba hulga põnevam. Kell 10.55 raporteeritakse Saksamaa detsembri ja novembri tööturustatistika, kell 11.30 Suurbritannia detsembri töötleva tööstuse PMI näit, kell 17.00 USA detsembri ISM ning kell 21.00 FOMC eelmise kohtumise protokoll.

    Euroopa indeksite futuurid on avanemas nulli lähedal või kerges plussis.
  • Morgan Stanley on järgmise aasta osas analüüsimaajadest selgelt üks negatiivsemaid, prognoosides 2012.a lõpuks S&P 500 sihiks 1167 punkti, mis tähendab ca 7%list langust võrreldes praeguse tasemega. Kugi S&P 500 valuatsioon võib näida hetkel suhteliselt atraktiivsena, siis MSi arvates on konsensus selgelt liiga optimistlik 2012 S&P 500 aktsiakasumi osas (ja ka 2013), kuna kasvu 2011.a 98 dollarilt 107 dollarile peaks 14% ulatuses toetama Bank of America üksinda ning 25% ulatuses USA kuus suuremat finantsettevõtet. Konsensuse kohaselt peaks järgmisel aastal 500st suuremast ettevõttest vaid 51 raporteerima kasumite langust.

    While 2011 was about multiple contraction, and further contraction is likely, we think 2012 and 2013
    are likely more about earnings than the multiple. We are posting a 2013 EPS estimate for the S&P500 of $103.1, 15% below the consensus bottom-up view of $121.1. We have modestly lowered our 2012 earnings forecast, from $103 to $100. We are most below the bottom-up 2012 forecasts in materials, financials, and technology. In 2013, most sectors appear to have estimates more than 10% too high (Exhibit 10). Of note, BAC is forecasted by analysts to drive 14% of the entire S&P500 EPS growth for 2012 vs. 2011 (Exhibit 7).


    Our more cautious view on earnings stems from three key factors. 1) We see global GDP decelerating over the next few months in nearly every major geography (Exhibit 15). 2) Recent company results have been weak (Exhibit 11), with companies like TXN, INTC, MU, ORCL, CRM, RHT, DRI, COST, FDX, and WAG reducing their outlook. This likely portends weak January results or April guidance. 3) The dollar has materially strengthened against the euro over the last few months (Exhibit 12) and our analysis shows this is highly correlated to earnings downside, with select staples, technology, and materials likely impacted. Furthermore, inventory levels remain crucial, as several industries now have inventory-to-sales ratios well
    above five-year averages (Exhibit 14).

    With record high cash balances, we see capital use and its consequences as key (Exhibit 18), with dividend yield likely a continued successful factor. CVX, JPM, TGT, BEN, CBS, WU, SPLS, and ABC are our top ideas for sustainable yield (Exhibit 20).
  • Saksamaa detsembrikuu töötururaport tuli oodatust parem: töötute arv vähenes 22 000 inimese võrra vs oodatud 10 000 ja töötusmäär langes 10 baaspunkti võrra 6,8% peale (oodati, et jääb püsima 6,9% peale). EURUSD erilist reaktsioon tulemuste peale ei näita ja kaupleb hetkel 0,38% kõrgemal $1,2983 juures.
  • Suurbritannia detsembri PMI oodatust parem, olles prognoositud 47,3 punkti asemel 49,6 punkti.
  • Zerohedge vahendusel võib lugeda, et maailma suurim rsikifond Bridgewater Associates, mis haldab üle $ 122 miljardi, on arenenud riikide majanduse suhtes äärmiselt negatiivselt meelestatud. Väga skeptilised ollakse just USA ja Euroopa suhtes ja firma esindaja sõnul valmistuvad nad aeglase kasvu ja kõrge tööpuudusega perioodiks, mis vältab vähemalt kümme aastat. Kuid nende investorite jaoks, kelle ajahoriston on pikem kui kümme aastat, on aktsiad ilmselt hea võimalus investeerimiseks. Postiivsed ollakse kulla osas.

    Robert Prince, co-chief investment officer at Bridgewater, and his managers at the world's biggest hedge fund firm are preparing for at least a decade of slow growth and high unemployment for the big developed economies. Mr. Prince describes those economies—the U.S. and Europe, in particular—as "zombies" and says they will remain that way until they work through their mountains of debt.
    In Europe, "the debt crisis is [a] long ways from over," he says. The economic and financial morass will mean interest rates in the U.S. and Europe will essentially be locked at zero for years.
    In this bleak environment, Mr. Prince says stocks remain vulnerable to "air pockets" from shocks, such as bad news out of Europe. But for longer-term investors looking out over the next decade, he says, equities may be a good buy. There is even money to be made in U.S. Treasurys, despite interest rates near record lows, and gold is likely to resume its climb as central banks print money to bolster their economies. Mr. Prince says
  • Hispaania tööturuolukord on täna avaldatud andmete kohaselt halvenemas. Detsembri lõpu seisuga on end töötuna arvele võtnud rekordilised 4,42 miljonit inimest, mis on kõrgeim näitaja alates 1996. aastast kui andmeid hakati koguma ja töötusmäär tõuseb seega veelgi edasi üle 22% piiri.
  • Kuulujuttude tasandil on turgudel täna liikumas kaks uudist. Esiteks räägitakse jälle Prantsusmaa reitingu võimalikust peatsest alandamisest. Teiseks olla Kreeka valitsuse esindaja öelnud, et Kreeka võib silmitsi seista eurotsoonist lahkumise stsenaariumiga, kui valitsus ei suuda jõuda kokkuleppeni oktoobris ELi kohtumisel sõlmitud teise päästepaketi üksikasjades.
  • Kaks suurt USA analüüsimaja on aktsiaturgude osas 2012. aastale ettevaatavalt negatiivsed.

    Goldman Sachs on S&P500 indeksi 2012. aastalõpu hinnasihiks välja käinud 1250 punkti (ehk -0.6%). Morgan Stanley hinnasiht on 1167 punkti (ehk -7.2%).

    Samas eelmise aasta alguses oli Goldman Sachs 2011. aastat kommenteerides oluliselt optimistlikum, kui lõpuks aasta kujunes. Seekord keerati siis optimism ootustes juba eos maha.
  • Risto Sverdlik
    ... Teiseks olla Kreeka valitsuse esindaja öelnud, et Kreeka võib silmitsi seista eurotsoonist lahkumise stsenaariumiga, kui valitsus ei suuda jõuda kokkuleppeni oktoobris ELi kohtumisel sõlmitud teise päästepaketi üksikasjades.

    Allikas. Tegu on siseriikliku retoorikaga ning mõeldud siseriikliku hoobade juhtimiseks. Kas euro või mitte euro on küsimus õhus alates GPap referendumitrikist, kuid see on muutunud tondiks millega hirmutada. Kui Hr. Turg võtab valitsuse pressisekretäri sõnavõttu kui ringlevat kuulujuttu, siis Hr. Trug on kaotanud oma usaldusväärsuse. Hullem kriis hoiti just jõulude ajal ära, kui Papademos tegi kolme partei liidritega eraldi kokkuistumise valimiste ja reformide osas. Kõik märkimisväärne on ND Samarase selgroomurdumine - tema retoorika muutus momentaalselt äärmiselt agressiivsest ja ründavast poliitiliselt aktsepteeritava kõva sõna ja valitsus pooldava vastu. Teisisõnu - Papademos suutis lihtsalt ja kiiresti selgeks teha, mida tähendaks valitsuskriis praegu Kreekale. Kuluaarides räägitakse, et Troika oli selgelt mõista andnud, et mistahes kõrvalekalle praeguselt kursilt loetakse automaatselt Kreeka poolsete kohustuste mitte täitmiseks. Võimalik, et see kivi murdis ja hobuse vastupanu selgroo.

    Küll aga Troika andis juba novembris mõista, et € 8bn pole probleem, aga € 130bn on juba probleem - toote tulemused, saate raha. Ja raha on praegu Kreekal vaja.

    Praeguse valitsuse suurimaks probleemiks on PASOK siseheitlus liidri positsioonile ning selles soovib osaleda kolm PASOKi praeguse valitsuse ministrit. Tulemuseks on see, et PASOK ministrite vahel on suuremad lahkhelid ja sõnavahetused kui ND või LAOS vahel ning üllatuste tipuks on seni LAOS suutnud olla selleks kaine mõistuse tasakaalustavaks keeleks.

    GPap on küsimusele, kas PASOKis tuleb liidri valimised enne valimisi, vastanud lausega "Ma täidan oma kohust". Mis see täpselt on, ei tea keegi. Kuna valimised on tulemas, isegi mitte aprillis vaid pigem mai alguses, siis mida kaugemale viiakse valimised, seda paremini saab valitsus reforme juurutada. Näiteks riigiteenistujate tööreservi saatmine ebaõnnestus seetõttu, et tööminister (PASOK) a) ei saanud hakkama b) riigistruktuurid hakkasid vastu c) tööminister teatas ebaõnnestumisest rääkides, et 8000 pensionile minejat ja 2000 tööreservi läinud on tugev signaal rahvusvahelisele üldsusele näitamaks Kreeka valitsuse otsustust tegutseda. Tööminister ise oli jõulunädalal kritiseerinud vahevalitsus ja tema käitumist riigiteenistujate koondamisel ja palgakärbetes. Tõlge - valimised tulemas, vaja om platvormi tugevdada ja saada PASOK liidriks.

    Koll, millega Troika on pidanud alati Ateenasse tulles võitlema, ja viimasel ajal on nad eriti tugevasti ennast kaitsnud antud küsimuses, on asjaolud mida Troika on Kreeka valitsuselt nõudnud ja kuidas Kreeka valitsus on seda rakendanud. Detsembri keskel tuli rahandusministeeriumist käskkiri riigiteenistujate palgamuutustest alates 01.01.2012. Troika ütles otse, et nemad ei nõudnud horisontaalset palgakärbet kõikidele nagu Kreeka valitsus tegi, vaid pigem eelistasid koondamist ja palkade säilimist. Valimised ju tulemas, ei saa koondada - lõigati maha kõikidel ja märkimisväärselt.

    Aga kui Hr. Turg elab lihtsate pressiteadete ja pealkirjade maailmas, siis on ainult kahju. Spetsialistid väidavad, et ta on targem kui kõik targad pead kokku.
  • Kreekal ei ole juba pikemat aega olnud turule asja nii et mida turg arvab on neile juba savi. Ja turule on suht savi mida Kreeka teeb või siis ei tee. Oluline on vaid see kuidas troikat moosida õnnestub, et järgmine nuts kätte saada kui eelmine otsas.
  • Seniks kuni PSI tingimused pole paigas, käib turg kikivarvukil, kuna Kreeka praegused võlakirjad on väljastatud Kreeka seaduste alusel. Sisuliselt võivad Kreeklased asjale täiega vee peale tõmmata ja minna edasi, sest seadusandlus soodustab Kreeka oma positsiooni ja investorid võivad Kreeka kohtus Kreeka riigi vastu minna, aga vähe võimalust võiduks.

    Üks PSI läbirääkimiste küsimus on, kas vahetatavad võlakirjad väljastatakse Kreeka või Inglismaa seaduste alusel. Viimase puhul tähendaks see seda, et kohustuste mitte täitmise korral on võimalik tagatisena konfiskeerida riikliku vara a la mõni Kreeka saar enda omanudsse saada. Milline täpselt on seis selles juriidilises küsimuses, ei tea, kuid viimased uudised ütlesid, et PSI arutelu on detsembri lõpus äärmiselt hästi edasi arenenud, jaanuari alguses tuleb lepingu mustand ja jaanuari lõpus saab PSI lepingu allkirjastada.

    Siit võib eeldada, et millise riigi seaduste alusel võlakirjad väljastatakse on kokkuleppele jõutud.
  • Gapping up
    In reaction to strong earnings/guidance: RMBS +10.2%.

    Select financial related names showing strength: DB +4.9%, BCS +4.6%, CS +3.1%, C +2.6%, BAC +2.5%, HBC +1.3%.

    Metals/mining stocks trading higher: MT +7.2%, RIO +4.9%, BHP +4.8%, BBL +4.8%, SLV +4.3%, HL +4.2%, GOLD +4%, AA +4%, GFI +3.6%, SLW +3.6%, GDX +2.3%, GLD +1.6%, .

    Select oil/gas related names showing strength: CHK +3.6% and TOT +1.7% (Total inks $2.3 bln deal with CHK, according to reports), SD +2.9%, PBR +2.2%, SDRL +2.1%, BP +2.1%, RDS.A +0.8%.

    A few China related internet names are trading modestly higher: SINA +3%, BIDU +2.5%.

    Other news: TEVA +4.1% (CEO to retire effective May 2012; Board names former senior executive at Bristol-Myers Squibb, Dr Jeremy Levin, to succeed him at that time), MCP +3.8% (Molycorp secures 78% of phase 1 rare earth production in customer agreements and XSORBX production), AVY +3.6% (3M buys Office and Consumer Products Business from AVY for $550 mln in cash), MJN +3.2% (FDA and CDC tests confirm Enfamil PREMIUM Newborn is safe), AKAM +1.8% (early strength attributed to positive mention in Barron's).

    Analyst comments: ATML +8.6% (upgraded to Buy from Neutral at Goldman), MU +7.3% (upgraded to Overweight from Equal Weight at Barclays), SQNM +5.6% (upgraded to Overweight from Neutral at Piper Jaffray), LSI +3.2% (upgraded to Overweight from Equal Weight at Barclays), POT +3% (upgraded to Positive from Neutral at Susquehanna), AEO +2.8% (upgraded to Overweight from Neutral at Piper Jaffray), CSCO +2% (upgraded to Overweight from Neutral at JP Morgan), ALTR +1.9% (ticking higher, upgraded to Buy from Neutral at Goldman).
  • Gapping down
    In reaction to disappointing earnings/guidance: TSTC -9.9% (light volume).

    Other news: ORCT -20.8% (discloses update related to court proceedings), APRI -7% (files $100 mln mixed securities shelf offering), MTG -4.8% (contributes $200 mln to increase the statutory capital of Mortgage Guaranty Insurance Corp, MO -3.5% (still checking).
  • Oppenheimer tõstab täna Riverbed Technology reitingu Hoia pealt Osta peale koos $ 30 hinnasihiga.

    Following our US/Europe channel checks (26 interviews), we believe Riverbed's 4Q11 sales are tracking in line with to slightly above expectations due to a typical year-end flush. In addition, traction and interest in Riverbed's newer products (Whitewater, Steelhead 7050, Stingray) seem to be rising although we expect tangible progress here only in 2H12. Looking ahead to 1Q12, we've raised estimates as demand looks to be stronger than we expected across geographies with a solid pipeline building. Overall, it seems Riverbed's momentum is still very strong, and we like its competitive position and strong execution. Therefore, we're upgrading the shares to Outperform from Perform and setting a $30 price target.

    Analüütikud väidavad oma uuringute põhjal on firma neljanda kvartali müük kulgenud igati ootuspäraselt ja isegi natuke paremini. Sellest tulenevalt tõstavad nad ka oma prognoose, kuna nõudlus paistab olema oodatust suurem.

    Solid December. Our checks suggest December quarter sales are tracking in line with to slightly ahead of expectations. European sales look to be strong once again with our contacts pointing to a typical year-end flush, while US demand is holding steady following a solid September quarter.

    Strong pipeline for March. We anticipate a stronger March quarter than we have seen in the past (down2.5% on average since 2008) and for management to guide ahead of consensus. Our checks point to especially strong US demand leveraging a robust pipeline and rising awareness of
    Riverbed's products. We've raised estimates accordingly.


    Detsembris oli müük Euroopas taas tugev ja USA-s jätkuvalt stabiilne. Analüütikud ootavad tavapärasest tugevamat esimest kvartalit, sest nende hinnagul on just USA nõudlus uut hoogu sisse saamas, mida kannustavad firma uued tooted ning teadlikkuse kasv RVBD-st.

    Tänane positiivse sentimentiga turg peaks soosima upgrade` ja kuigi Oppenheimeri sõna pole just kõige mõjuvõimsam, siis pakuvad nad oma tänases analüüsis turuosalistele uut infot, mis kinnitab, et ettevõtte jaoks kulgeb kõik hästi ja oodatust isegi paremini. Usun, et turu toel meelitab antud upgrade ka täna ostjad kohale.
    Eelturul kaupleb RVBD 2,77% plusspoolel, $ 24,25 kandis.

  • Green Mtn Coffee trading nearly 3% higher; Hearing positive mention at SunTrust related to K-cup sales
  • Prep for a Bette Davis Market
    By James "Rev Shark" DePorre
    Jan 03, 2012 | 7:51 AM

    All glory comes from daring to begin. --Eugene F. Ware

    The market is set to begin 2012 on a very upbeat note. There was some positive Chinese manufacturing data that helped to lift commodities on hopes of increased demand, but mostly it is just some good, old-fashioned new year cheer driving the early action.

    Historically the first few days of the new year tend to have a positive bias. Psychologically, folks are anxious to start off on a positive note and are inclined to be optimistic about what lies ahead. In fact, according to Sentimentrader.com the second trading of the new year has consistently been the most positive day of the entire year, although that hasn't been the case recently.

    Not only are we dealing with positive emotions to start the year, but we also have some unwinding of the administrative moves that were made at the conclusion of 2011. Many market players locked in gains and losses and now are looking to put that idle cash back to work quickly. No one likes to lag the indices out of the starting gate, so there is some increased pressure to quickly put cash back to work and to chase strength at this point.

    Regardless of what the market is doing this morning, the great thing about kicking off the new year is that we have a clean slate which allows us to clear our minds and start fresh. Last year is history and we need not dwell on it as we focus on ways to profit in 2012.

    I have no idea what the year ahead will hold and, frankly, I'm tired of all the predictions, especially since no one ever is right other than by luck. I've never made a dime from annual predictions and I suspect that they have lost people far more money than they have made them.

    What I do know is that we will have great trading success if we stay mentally prepared to deal with a market that is sure to have plenty of twists and turns. Europe is not likely to go away, the US is going to continue to have plenty of economic challenges and the election should add some drama. At the end of the year we could just as easily be up 20% as down 20%, but that will be irrelevant. Success will be a function of our ability to adapt as conditions change along the way. We will have big rallies, some nasty downside and plenty of opportunities to profit.

    Right now we have some optimism to drive the action. We might as well try to enjoy it because it will wear off fairly fast and things will become much more challenging very soon.

    As we kick off 2012, keep in mind that success is a product of grinding it out day after day. So strap on your trading helmet, adjust your goggles and buckle your seat belt. It is going to be a bumpy ride.
  • Barclays annab täna ka Micron (MU)-le Osta soovituse koos $ 9 hinnasihiga. Kahjuks pole õnnestunud mul selle calli sisu lugeda, aga huvi pärast võiks endale selle täna radalile võtta küll.

    Eelturul kaupleb MU üle 5% plusspoolel, $ 6,65 kandis.
  • Mõned uudised:
    •Synaptics (SYNA) announced that Design Studio4, Synaptics' ClearPad development solution embedded with patented SignalClarity Technology, is available for customer engagements.
    •Authentidate Holding (ADAT) announced that the Premier healthcare alliance has awarded a group purchasing agreement to Authentidate for the provision of remote patient monitoring telehealth solutions in the Premier Physiological Monitoring, Vital Signs category.
    •Anworth Mortgage Asset (ANH) announced that, on December 31, 2011, it entered into a Management Agreement with Anworth Management, pursuant to which the Manager will administer the business activities and day-to-day operations of the Company and perform services for the Company in the manner and on the terms set forth in the Management Agreement and pursuant to policies established by the Company's board of directors.
    •Cardium Therapeutics (CXM) reported on its exchange listing compliance with NYSE Amex. Co reports that its estimated stockholders' equity is now in excess of the threshold requirements under Section 1003 of the exchange's listing guide.
    •Anworth Mortgage Asset (ANH) announced that, on Dec 31, 2011, it entered into a Management Agreement with Anworth Management pursuant to which the Manager will administer the business activities and day-to-day operations of the Company and perform services for the Company in the manner and on the terms set forth in the Management Agreement and pursuant to policies established by the Company's board of directors.
    •BSD Medical (BSDM) announced it is approaching 100 patients successfully treated with the MicroThermX Microwave Ablation System at hospitals throughout the U.S.
    •Laboratory Corporation of America (LH) announced that its Zero Coupon Convertible Subordinated Notes due 2021 may be converted as set forth below.
    •Private client wealth manager Berry Asset Management confirmed that it has struck a strategic administration partnership agreement with SEI (SEIC).
    •Blue Wolf Capital Partners announced that Blue Wolf Capital has acquired Channel Technologies Group, LLC. Company's executive management team and Gladstone Investment (GAIN) are investing in the Company alongside Blue Wolf. Terms of the transaction were not disclosed.
    •BioMarin Pharmaceutical (BMRN) announced that the Investigational New Drug application for BMN-111, an analog of C-type Natriuretic Peptide. The company expects to initiate the Phase 1 trial in the first quarter of 2012. The company expects to start the Phase 2 study in pediatric subjects in the fourth quarter of 2012 or the first quarter of 2013.
    •Quest Diagnostics (DGX) will acquire the assets of S.E.D. Medical Laboratories and manage in-patient labs for the four Lovelace hospitals, as well as serve Lovelace Health Plan members. Financial terms of the transaction, which is expected to be completed this month, were not disclosed.
    •Light Media announced that it has signed an agreement with Arbitron (ARB) for radio ratings services for the BIA/Kelsey research group estimated $5.5 million Metro Albany, GA radio advertising market.
  • Research In Motion trades to highs; strength attributed to Financial Post story from overnight suggesting co is "leaning toward new chairman"

    http://business.financialpost.com/2012/01/03/rim-leaning-toward-new-chairman-sources/
  • Alari lingile veel täienduseks, et teatavasti on juba aastaid ettevõtte kaksikjuhtimine investoritele pinnuks silmas olnud ja probleem on muutunud seda tervamaks nüüd, kus firma on kaotamas kiiresti turuosa ning muutused juhtkonnas on muutunud lausa hädavajalikuks.
    Juhul, kui see jutt peaks tõele vastama ja muudatus juhtkonnas tõesti läbi surutakse tähendaks see RIMM aktsias ilmselt korralikku rallit.

    Hetkel kaupleb RIMM 5,8% plusspoolel, $ 15,35 juures.

  • USA detsembrikuu 50 punktist kõrgem ISM näitab, et erinevalt Euroopast on USA tööstustoodang pigem kasvamas:

    December ISM Index 53.9 vs 53.4 Briefing.com consensus; November 52.7
    November Construction Spending +1.2% vs +0.5% Briefing.com consensus

  • Täna on olnud upgrade`de turg. Nii RVBD ja ka MU on pakkunud päeva alguses ilusa liikumise.

    RVBD avanes küll üsna kõrgelt $ 25,02 juurest, aga jõudu ülespoole liikumiseks jätkus ka peale avanemist ning aktsia käis ära ka $ 26 taseme all. Nagu hommikuses postituses näha kauples RVBD eelturul märksa soodsamatel tasemetel. Hetkel kaupleb RVBD $ 25,15 juures ehk 7% plusspoolel.

  • Hmm, kas nüüd lõppevad need kiired liikumised.
    Federal Reserve officials will begin to publish quarterly forecasts for interest rates later this month, part of a communications revamp that could help bolster the fragile U.S. economic recovery.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon