Balti börsid 3. veebruar - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Balti börsid 3. veebruar

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Eile liikusid Balti börsid ülespoole: OMX Tallinn +0,18%, OMX Riga +1,19% ja OMX Vilnius +0.40%. Eilse päeva käibeks oli Baltikumis 2,8 miljonit eurot, millest Ukio Bankase tehingud moodustasid 1,69 miljoni eurot ja oli päeva lõpuks +0,54% kõrgemal.

    Täna hommikul avaldas Tallink jaanuari statistika. Eelmise aasta jaanuariga võrreldes vähenes reisijate arv 3%, kui sõiduautode ja kaubavedude mahud kasvasid vastavalt 1% ja 20%. Reisijate arv kahanes enim Soome-Rootsi (-9%) ja Eesti-Rootsi (-6,5%) liinil, Eesti-Soome liinil oli reisijaid -0,4% vähem. Kaubaveod kasvasid enim Eesti-Soome liinil +54%.
  • Läti Statistikaameti andmetel kasvas tööstustoodang 2011. aastal +8,9% vs 2010. Lõppenud aastal kahanes tootmine 4 sektoris: keemiasektoris, paberi- ja jookide tootmises ning muus tootmises (mängud, mänguasjad, sporditarbed, meditsiinilised vahendid jne). IV kvartali tööstustoodang langes kvartali baasil -0,5%, aasta baasil tõusis +5,6%.

    http://www.csb.gov.lv/en/notikumi/industrial-production-output-2011-33235.html
  • Baltika annab teada:

    AS Baltika soovib informeerida investoreid, et esialgsete konsolideeritud majandustulemuste alusel ei vasta ettevõte 31.12.2011 seisuga Äriseadustiku netovara nõudele: omakapital ei moodusta poolt aktsiakapitalist. Lisaks oktoobri ja novembri väga headele müügitulemustele ja kasumile vastas ka detsember ettevõtte ootustele nii müügitulemuste kui ka jooksva kasumi osas enne ühekordseid kandeid. Samas tingitud suurtest ühekordsetest mitterahalistest mahakandmistest ja provisjonidest lõpetab ettevõte esialgsete majandustulemuste alusel neljanda kvartali märkimisväärse kahjumiga.

    Konsolideeritud auditeerimata 2011 ja neljanda kvartali finantstulemused avaldatakse 29. veebruaril.

    Vastavalt ka 16. detsembril 2011 avaldatud informatsioonile esitatakse nõukogu poolt heakskiidetud tegevuskava kohaselt aktsionäride üldkoosolekule 20. aprillil 2012 ettepanek vähendada aktsiakapitali nimiväärtust, mis tagab Äriseadustiku nõuetele vastavuse.

    https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=488986&messageId=598645

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon