Balti börsid 16. märts - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Balti börsid 16. märts

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Eile oli Balti börsidel korraliku käibega päev - tehinguid tehti 1,53 miljoni euro eest, millest poole moodustasid tehingud Tallinna Veega (-0,07%). Aktiivselt kaubeldi ka Merko ja Olainfarmiga. Enim kerkis päeva jooksul Baltika, +2,84% plussis.
    OMX Baltic oli +0,29% kõrgemal, Tallinna börs +0,25%.
  • Kirjutasime Balti PRO alla uue analüüsi Olainfarmi kohta ning vaatasime lähemalt ka Läti apteegiturgu. Õiglase väärtuse hinnavahemik on jätkuvalt 3.50-3.80 ning soovitus Osta.

    Lähemalt saab lugeda:
    https://fp.lhv.ee/pro/news/4593088
  • Ekspress Gruppi aasta aruandest käesoleva aasta ootused:

    2012 aastalt ootame konservatiivset müügikasvu perioodiliste väljaannete ja online segmendis. Perioodiliste väljaannete müügikasvu ootuse aluseks on reklaamikäibe taastumine lõppenud aasta teisel poolaastal, mis võiks jätkata nõrka kasvu ka käesoleval aastal. Trükiteenuse segmendis me olulist kasvu ei oota tulenevalt trükiettevõtte võimsuse ammendumisest kõrghooajal. Samas ootame aastalt kontserni EBITDA marginaali kasvamist 1-2 protsendipunkti võrra, kuna me ei näe allikaid kulude oluliseks kasvuks. Meie eesmärgiks 2012 aastal on tõsta online segmendi efektiivsust, jätkata Ukraina Delfi arendamist ja reklaamimüügi võimekuse tõstmist, suurendada digitaalse kirjastamisega seotud tellijate arvu ja tulude kasvu perioodiliste väljaannete segmendis ning jätkata meie meediabrändide baasilt ühendtoimetuse viimist järgmisele tasemele.

    https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=496008&messageId=607971
  • Ekspress Grupi ootuste kommentaariks võiks lisada, et olukorras kus kogu maailmas perioodilste väljaannete segmendi (ehk siis perioodika tellijate arv) osatähtsus väheneb - oodata siin tulude kasvu on põhjendamatu optimism ... et mitte öelda rumalus.
  • Masinist, minu arvates tuleneb nende perioodiliste väljaannete kasvu ootus reklaamikäibe ja digitellijate arvu kasvust.

    2012 aastalt ootame konservatiivset müügikasvu perioodiliste väljaannete ja online segmendis. Perioodiliste väljaannete müügikasvu ootuse aluseks on reklaamikäibe taastumine lõppenud aasta teisel poolaastal, ... suurendada digitaalse kirjastamisega seotud tellijate arvu ja tulude kasvu perioodiliste väljaannete segmendis


  • 09.03.2012 allkirjastati Viru-Nigula Vallavalitsuse ja Ühispakkuja AS Merko Infra ja AS Merko Ehitusvahel leping Viru-Nigula aleviku reoveekogumisala ÜF veemajandusprojekti ühisveevärgi ja – kanalisatsioonitorustike ning -rajatiste projekteerimis-ehitustöödeks.
    Ehitustööde kogumaksumuseks on 1 702 407,00 EUR (lisandub käibemaks 20%).

    Allikas:
    http://viru-nigula.edicypages.com/

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon