Balti börsid 27. märts - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Balti börsid 27. märts

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Eile oli Balti börsidel tavapäraselt rahulik päev, tehinguid tehti 0,63 miljoni euro eest. Enim kaubeldi Olympicuga (173 tuhat eurot), mis oli +0,73% üleval. Tallinnas oli börs +0,19% ja OMX Baltic +0,30% plussis.
  • Hiljutise dividendi ettepaneku järgselt (0,20 litti aktsia kohta; 8,9% tootlust) oleme uuendanud PRO all ka TEO LT prognoose. Jätkame "Neutraalse soovitusega" ja hinnavahemikuga 0,61-0,67 eurot aktsia kohta.

    Lähemalt:

    https://fp.lhv.ee/pro/news/4595890
  • Ei tea, kuidas Swedi hoiuse müük läks:


    1. PLAATINUM Eesti Ettevõtted 1
    •Hoiuse müügitähtaeg – 8. märtsist 19. märtsini 2012.
    •Hoiutähtaeg – 2,5 aastat.
    •Miinimumsummad – 5 000 eurot.

    Onkaks valikuvõimalust:

    • Riskipreemiata eurohoius,
    osalusmäär: 15-30%;
    • 10% riskipreemiaga eurohoius,
    osalusmäär: 60-80%.

    Osalusmäär on esitatud vahemikuna, arvestades et selle täpnesuurus määratakse kindlaks pärast hoiuste edukat märkimist ja avaldatakseinvesteerimishoiuse tingimustes sätestatud korras. Osalusmäärnäitab seda, kui suur osa korvi kasvust jaotatakse investorile.

    Alusvarast:

    Investeerimishoius on seotud aktsiate korviga, millesse kuulubneli Eesti ettevõtet: Silvano Fashion Group, Olympic Entertainment Group,Tallinna Kaubamaja ja Tallink. Silvano FG on Venemaa, Valgevene, Baltikumi, Ukrainaja muudel turgudel tegutsev juhtiv pesuettevõte. Olympic EG onsuurim kasiino-meelelahutuse pakkuja Baltikumis, Valgevenes, Poolas jaSlovakkias. Tallinna Kaubamaja onjaekaubandus-ettevõte, kes tegeleb ka hulgikaubanduse ja kinnisvaraga. Tallink on parvlaevade operaator, kes korraldabminikruiise ja reisijate vedu Läänemere piirkonnas; ettevõte pakub ka ro-rokaubavedusid valitud liinidel.
  • Nordecon andis teada 14,7m eurosest lepingust. Varasemalt on sellest juba ka juttu olnud ning ajakirjandusest läbi jooksnud:

    https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=497780&messageId=610337

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon