Balti börsid 17. aprill - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Balti börsid 17. aprill

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Balti börsid lõpetasid eilse kauplemispäeva miinuspoolel, kui tehinguid tehti 0,94 miljoni euro eest: OMX Tallinn oli -0,01% all, kui Balti indeks kauples -0,13% madalamal. Tähelepanu all oli Olympic, kes eile varahommikul tuli välja I kvartali müügitulemustega, mis nagu näha, valmistasid turuosalistele heameelt: +2,62% plussis, olles suurimaks tõusjaks ning enim kaubeldud aktsiaks 245 tuhande euro suuruse käibe juures. Suurimad langejad olid eile Baltika (-5,12%) ja Arco Vara (-2,83%).
  • TEO tulemused väljas ning üpriski ootuste lähedale.
    Käive kasvas aastaga 2,5% 190,5m litini (LHV: 187,5m). Ootusi löödi eelkõige tänu IT üksuse tulemustele, mis müüs esimene kvartal suuremas koguses tehnikat (ühekordne tulu raporti kohaselt).
    Tänu IT üksuse tuludele olid ka kulud kõrgemad.
    EBITDA kasum paranes veidi aastaga 73,9m litilt 74,4m litini (LHV: 75,7m litti).
    Puhaskasum kahanes 37,7m litilt 37,1m litini (LHV: 38,0m litti). Peamine kasumi kahanemise põhjus on kõrgem tulumaks.

    Kokkuvõttes siiski korralikud tulemused TEO-lt ning heameel näha, et internetiteenuste üksus näitab taaskord kasvu ning ka kogu grupi käive kasvab. Samuti on pidama saadud kasumlikkuse langus.

    https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=501172&messageId=614698

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon