Valuutaturud 15. august - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Valuutaturud 15. august

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Euroopa sessioonil on täna tähelepanu all Suurbritanniast tulevad makronäitajad. Kell 11.30 ilmub UK juulikuu töötururaport, kust oodatakse, et Claimant töötusmäär jääb püsima 4,9% peale ja kolme kuu ILO töötusmäär jääb samuti püsima 8,1% peale, hoolimata majandusseisu halvenemisele viitavatest hiljuti avaldatud makronäitajatest. Nimelt kui esimeses ja teises kvartalis oli näha tugevat erasektori tööhõive paranemist, siis suures osas tulenes see olümpiamängudega seotud töökohtadest, mitte paranemisest üldises majanduses. Lisaks langes UK majandus teises kvartalis 0,7%, olles esimeses kvartalis langenud 0,3%. Töötuabiraha taotlejaid peaks seejuures lisanduma juulis 6000.

    Täna ilmub ka Inglismaa keskpanga viimase kohtumise protokoll, millest saab selgema ülevaate, kuidas üheksa hääleõigusliku liikme arvamused see kord jagunesid. GBPUSD kaupleb hetkel avanemistaseme $1,5665 juures.

    Suurim langeja on sarnaselt eelmisele paarile päevale olnud Austraalia dollar, mis on taandumas eelmise nädalal tehtud nelja ja poole kuu tippudest. AUDUSD on täna langenud 0,25% ja kaupleb ligi kahe nädala põhjades $1,0460 juures. USDJPY on vaikselt murdmas välja mõned nädalad kestnud külgsuunalisest koridorist ja on tänaseks tõusnud uude ühe kuu tippu 78,95 tasemeni.

    USA sessioonil on ilmumas juulikuu tarbijahinnaindeksid, kapitalivoogude raport ja tööstustoodangu tulemused.







Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon