Valuutaturud 25. september - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Valuutaturud 25. september

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Teisipäev on turgudel alanud suhteliselt rahulikult. Aasia indeksid on lõpetamas sisuliselt nullis ja ka Euroopa ning USA futuurid kauplevad minimaalselt plusspoolel. Valuutaturgudel pole samuti suuremaid liikumisi Aasia sessioonil toimunud. Riskivaluutadest on ainsana hetkel kerget müüki saanud euro, mis kaupleb dollari suhtes 0,2% madalamal $1,29 taseme juures. Eurole avaldab survet ilmselt uudis, mille kohaselt Kreeka eelarvedefitsiit tuleb tõenäoliselt suurem kui Troika poolt seatud tingimused lubavad.

    Üheks olulisemaks sündmuseks öösel oli Austraalia keskpanga kaks korda aastas avaldatav finantsstabiilsuse ülevaade, mille peamine sõnum oli see, et kohalikud pangad saaksid probleemideta hakkama nii väliskeskkonnast kui ka riigist endast tulenevate šokkidega. AUDUSD langes eile $1,0385 tasemeni, kuid on sealt kergelt taastunud ja kaupleb hetkel avanemistaseme $1,0425 juures.

    Tänastest makronäitajatest avaldati hommikul Saksamaa GfK tarbijausalduse indeks, mis jäi vastavalt ootustele püsima 5,9 punkti peale. Kell 11 peavad Saksamaal kõne Angela Merkel ja Mario Draghi ning pärastlõunal toimub nende omavaheline kohtumine. Lisaks korraldab Itaalia täna võlakirjaoksjoni.

    Suurbritanniast on täna tulemas BBA kodulaenude andmed (kell 11.30) ja lisaks tasub silma peal hoida ka Inglismaa keskpanga liikme Paul Fisheri kõnel Londonis (kell 12.30). GBPUSD on alates üleeelmisest reedest kaubelnud külgsuunaliselt $1,6230 taseme juures.







Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon