Valuutaturud 31. oktoober - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Valuutaturud 31. oktoober

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Pärast eilset riskivaluutade tõusu on tänased liikumised jäänud vägagi tagasihoidlikuks ja kõik peamised valuutapaarid kauplevad hetkeseisuga avanemistasemete suhtes kerges plussis. Kuna USA börsid on tänasest jälle avatud, siis võib näha turgudel üldist positiivset meeleolu, mis võiks idee poolest pakkuda edasist tuge ka riskantsematele valuutadele.

    Austraalia dollar on hetkel kauplemas 0,2% plusspoolel ja on liikumas uuesti $1,0400 taseme suunas, mis on oktoobris osutunud kolmel korral tugevaks vastupanutasemeks. Varahommikul avaldatud makronäitajate kohaselt kasvas Austraalia erasektori krediidimaht 0,3% vs oodatud 0,2% (M/M) ja aastataguse ajaga võrreldes 4,0% vs oodatud 3,9%; eelmise kuu näit oli vastavalt +0,2% ja +4,1%.

    Eurole on kolm viimast päeva pakkunud tuge $1,2885 tase, kust praeguseks hetkeks on tõustud $1,30 taseme juurde. Hommikul avaldati Saksamaa jaemüügi tulemused, mis eelmise kuuga võrreldes näitasid 1,5% kasvu vs oodatud 0,3%, kuid aastasel baasil oli langus oodatud 1,1% asemel koguni 3,1%. Prantsusmaa tarbijatekulutused kasvasid augustiga võrreldes 0,1% vs oodatud 0,2%, kuid aastasel baasil oli langus 0,3% vs oodatud -0,2%. Lisaks on täna veel tulemas Itaalia ja eurotsooni töötusmäär ja tarbijahinnaindeksid. Kell 13.30 algab ka eurotsooni rahandusministrite konverentskõne, kus arutatakse Kreeka probleeme.

    Korralikuma hoo on sisse saanud ka Suurbritannia naelsterling, mis kaupleb hetkel 0,30% plusspoolel $1,6120 taseme juures ja on ühtlasi läbinud septembrist püsinud langeva trendikanali ülemise ääre.

    USDJPY on pärast eilset langust, mis oli tingitud Jaapani keskpanga stiimulprogrammi mahu suurendamise otsusest, samuti taastumas ja kaupleb hetkel 0,2% kõrgemal 77,80 juures. Eelmisel nädalal tegi USDJPY nelja kuu tipu 80,35 tasemel.


    EURUSD


    GBPUSD


    USDJPY


    AUDUSD

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon