Börsipäev 24. detsember - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 24. detsember

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Ilusaid pühi kõigile minu poolt!
    Kes jõuluaskelduste kõrvalt täna veel aktsiaturul toimetada soovib, siis USA turud avatud pool päeva ehk sulguvad 20.00 meie aja järgi. Täpselt niikaua vahendab täna ka LHV ordrereid. Euroopa turud on täna suletud ja Venemaa avatud. Homme on suletud ka USA aktsiaturud.
    Tõenäoliselt tuleb täna vaikne tiksumine väga madala käibe juures. USA indeksite futuurid kauplevad praegu 0,2% miinuspoolel.
  • Herbalife expects to exceed its previously announced quarterly guidance of $50 million of the repurchase authorization in upcoming quarters; will host Investor Meeting on Jan 10 (27.27)

    Co will host an Analyst and Investor Meeting in New York at 9:00 AM EST on January 10, 2013. Senior mgmt will discuss the co's business in detail: Comprehensive response to investor questions on its business model; Regulatory perspectives; Update on the business and strong growth prospects.

    Due to trading blackout period restrictions, the co noted that it has yet to utilize the $950 million remaining on its existing $1 billion share repurchase authorization. The co said that it now expects to exceed its previously announced quarterly guidance of $50 million of the repurchase authorization in upcoming quarters. Herbalife noted that it has retained Moelis & Company as its strategic advisor.


    HLF, mis möödunud nädalal tugeva müügisurve alla sattus, on täna eelturul kosumas ja kaupleb 3,5% kõrgemal. Ettevõte kavatseb 10. jaanuaril vastata kõikidele investoreid ja analüütikuid huvitavatale küsimustele ning ühtlasi kavatseb esialgsest plaanist rohkem aktsiaid tagasi osta.
  • HLF hommikusest tugevusest pole enam midagi järgi ja aktsia on tegemas uusi põhju.
    HLF hetkel kauplemas ligi 6% miinuspoolel ( $ 25,66)
  • Kui pikk on HLF dividendide maksmise ajalugu? Saan aru, et firma on ikka reaalset raha välja käinud. Põhimõtteliselt on iga firma püramiidskeem - tootmist on võimalik jätkata seni kuni on tarbijaid. Kui teed toote, mis on igavene, siis saad müüa seni, kuni on ostjaid. Kui teed toote mida ei osteta (liiga kallis, ei ole moes vms.), siis ei ole võimalik ka müüa. Kui on toode milleta ei saa - elekter vms., siis ei ole üldiselt ka probleemi müügis jne.jne.
    HLF võib olla püramiidskeem kui asjas on rohkem usku ja hinda kui toodet - ostetakse seni kuni viimane lüli loodab selle tootega rikkaks saada, aga paraku ei ole võimalik enam seda kellegile müüa, sest garaazid on täis ja keegi ei osta, sest tegemist on "mahlaveega", mida võib lasta kevadel kasest.
    Aga nüüd võiks moderaator mind pühadeajaks ära blokkida, sest kavatsen veel peale võtta :)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon