Bitcoin - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Bitcoin

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

• Viimane aeg on pakkunud palju kauplemisvõimalusi, aga jah, mu isiklik tähelepanu on ETH ja altcoinidel. Sisusse peaaegu üldse ei süübi, mida erinevad coinid endast kujutavad, sest ses maailmas me lõpuni veel ei tea, mis neist saab või ei saa.
    Eraldi teemat ei hakka selleks tegema ja eks ma siis püüan nüüd mõni aeg häid tundeid (ja pinge ajal halvemaid) vaka all hoida.

PS - short oli lühike ja väga hästi veel ei tööta. Pisku ikka.

• Tundub, et Venemaal toimetavate ärimeeste jaoks on hetkel oma varasid BTC's turvalisem hoida kui rublas või Šveitsi pangas dollarites (sealt võivad sanktsioonid need ära külmutada). Igatahes mitmekümne miljoni dollari suurustega walletite hulk kasvas järsult.
  • Paypal Co-Founder Peter Thiel - Bitcoin Keynote - Bitcoin 2022 Conference
    https://www.youtube.com/watch?v=ko6K82pXcPA
  • Kas keegi omab kogemust Bitcoin Primega, on see scam? Netis arvamusi seinast seina.
  • Bitcoin vist nüüd euro vääringus kõige aegade kallim 60000+ euri. ATH siis täna.
  • Keegi kusagil kirjutas, et kui panna vana rekordi ostujõuga võrdlusesse, siis peaks uus bitcoini rekordhind minema praegu sinna umbes 75 000 dollari kanti kui õigesti mäletan.
  • Kuidas LHV alt BTC osta saab? Ei tundu, et "raha-kasvatamine" lõigus oleks võimalus valida krüptovara ja oste sooritada.
  • "EL"
    Kuidas LHV alt BTC osta saab? Ei tundu, et "raha-kasvatamine" lõigus oleks võimalus valida krüptovara ja oste sooritada.

Seda saab teha samast kohast kus ka aktsiate ostu ja müüki. Raha kasvatamine--- ost ja müük --- ning ülalt valid, kas "aktsiad", "krüpto (limited supply of nothing)", "fondid" või "võlakirjad".
  • ASX projekti ajas DLT poolt muuseas Blythe Masters. Kes koos Bill Winters(SC) mõtles välja MBS skeemi JPMis 90ndatel.(Loe Gillian Tett "Fools Gold"
    ASIC sues ASX over abandoned DLT project
  • Yeah, baby, I like it like that... nagu laulab Cardi B

Mu hetke kodulinn Lugano avas monumendi harilike autokraatide asemel hoopis Satoshi-le ...ilus.
    https://bitcoinmagazine.com/takes/satoshi-nakamoto-statue-in-lugano-is-inspiring-

• btc haterid kuidagi vaiksed viimasel ajal
  • "ymeramees"

ega su 2005 aastal X foorumiga liitumine sind btc-st paremini aru saama ei pane, ja hinda alla 100k ei hoia
  • Kui aasta tagasi trackisid ETF-d bitcoini kokku 10 mijardi eest siis täna trackitakse juba 120 miljardi eest.
    Võrdluseks näiteks kulda trackivad ETF-d 220 miljardi eest.
  • Viimased mõned postitused kõlavad nagu top signal
  • "Mrt"
    Viimased mõned postitused kõlavad nagu top signal

Siis on ju ideaalne võimalus shortid avada

Jään huviga PNL screenshote ootama :popcorn:
  • Kuulge, Jim Cramer andis ju nüüdsama just ostusoovituse. Ma ei saa aru, mida siin enam oodata ja arutada on?
  • Asse ka, 100k ja sealt ainult edasi.
  • "zuckerblaum"
    Kuulge, Jim Cramer andis ju nüüdsama just ostusoovituse. Ma ei saa aru, mida siin enam oodata ja arutada on?

Ega ei olegi midagi oodata. Kõik kes arvavad, et kõigi aegade btc top on käes, visake shortid sisse. Kui edasi ei kasva, siis ainus variant on nulli minna nüüd.

Jagan hea meelega referral linki exchangesse kus shortida saate. Kas on julgeid?
  • "dontgetrekt"
    "zuckerblaum"
    Kuulge, Jim Cramer andis ju nüüdsama just ostusoovituse. Ma ei saa aru, mida siin enam oodata ja arutada on?

Ega ei olegi midagi oodata. Kõik kes arvavad, et kõigi aegade btc top on käes, visake shortid sisse. Kui edasi ei kasva, siis ainus variant on nulli minna nüüd.

Jagan hea meelega referral linki exchangesse kus shortida saate. Kas on julgeid?

LHV foorum on mingi 25 aastat vana ja selle väitega ei pääse veel isegi Top 30 Famous last Wordsi tabelisse, pead veel pingutama. Pakun, et kunagi ei saa enam osta Arcot 1,97 euroga. oli legendaarne aga aasta pärast ei mäleta keegi enam kasutajat dong-erect.
  • Üldiselt hea märk ei ole, kui varaklass on nii õhku täis, et foorumisse hakkavad tekkima uued kasutajad, kelle ainus eesmärk on siin ülbamas käia. Ma võin sulle öelda, et sa ei ole esimene ega viimane, kes mingi varaklassi buumi seljas ratsutades arvab, et ta on geenius ja et this time it's different.
  • Kui vaatan oma tillukest krüpto portfelli, siis mulle tundub, et Ethereum on käivitamas Altcoini rallit. Saab näha, kauaks seda pidu jätkub. Kui ajalugu riimub, siis vast kenasti kevadesse…
  • Cmon kutid, kas 16 aastat BTC kasvu pole teile õpetanud, et halving ja pool aastat hiljem eelmise ATH breakimine on parabolic runi algus, mitte turu tipp?

Kui ei ole veel sellest aru saanud, siis ongi saatuseks taaskord tipus sisse fomomine (halvimal juhul altidesse), rahast ilma jäämine ja hapude viinamarjade jagamine foorumites.

Näeme turu tipus aastas pärast. Seniks - nautige sõitu! Tulen tagasi BTC hinda postitama aasta vältel ja hapusi kommentaare lugema XD
  • "dontgetrekt"
    Cmon kutid, kas 16 aastat BTC kasvu pole teile õpetanud, et halving ja pool aastat hiljem eelmise ATH breakimine on parabolic runi algus, mitte turu tipp?

Kui ei ole veel sellest aru saanud, siis ongi saatuseks taaskord tipus sisse fomomine (halvimal juhul altidesse), rahast ilma jäämine ja hapude viinamarjade jagamine foorumites.

Näeme turu tipus aastas pärast. Seniks - nautige sõitu! Tulen tagasi BTC hinda postitama aasta vältel ja hapusi kommentaare lugema XD

Vanarahvas ikki ütles, Tola nohh, lihtne ju.
  • "dontgetrekt"
    Cmon kutid, kas 16 aastat BTC kasvu pole teile õpetanud, et halving ja pool aastat hiljem eelmise ATH breakimine on parabolic runi algus, mitte turu tipp?

You pays your money and you takes your chances. Kõikse kõige paremat.
  • "dontgetrekt"
    /.../Tulen tagasi BTC hinda postitama aasta vältel ja hapusi kommentaare lugema XD/.../

Mina ei saa bitkoini osta - eetilistel kaalutlustel. Nimelt ma olen liiga hea inimene, ma tahan teistele ainult head ja ma saan väga hästi aru, et kui mina ostaksin bitkoini, siis ma ajaksin selle tegevusega hinda üles nende jaoks, kelle jaoks bitkoini omamine ja pidev juurde ostmine on ülimalt oluline. Miks mina, kui bitkoini suhtes ükskõikne inimene peaksin nimme sitta keerama inimestele, kelle jaoks see on ülioluline? Ega ma pole kaabakas! Ma ei lähe ju ka näiteks ühest rehvitöökojast teise ja ei osta ära kõiki rehve, mis sobivad Toyota Corolladele, lihtsalt selleks, et Corolla-entusiastidele sitta keerata. See oleks suht dick move. Vot - sama keiss on mul bitkoiniga. Ma keeldun entusiastidele sitta keeramast! Tänapäeval on ehe entusiasm nii haruldane, et ainult tõeline mölakas üritaks seda takistada.
  • Aga mis siis kui Trumpi Riiklikku Bitcoinireservi ikkagi ei tule nagu kunagi Suurt Müüri ei tulnud :/
  • Noh siis on teistel tegelastel käed pikalt ees... MSTR ostab turu tühjaks. Praeguse kaevandamise tempo juures on aastane juurde pakkumine umbes 160000, Saylor ostis ainuüksi eelmisel nädalal 55 500 tükki. Konverteerivad muudkui uusi võlakirju, et ainult juurde osta, mis pumpab ka hinna üles. Mina ei tea kui jätkusuutlik see on, ei tegele spekuleerimisega... kellel on, nautige sõitu ja pange kasumid õigel ajal lukku... mis seal ikka.

• Kollane joon siis BTC mining reward pooldumised. Kuidas nocoineritele tundub, kas joonistub mingi muster välja?

Isiklikult arvan, et wickib selle cycle lõpuks $1M peale ära. Meedia hakkab sellist ajupesu tegema siis nocoineritele, et süda läheb pahaks.

Ostate siis tipus ennast sisse, kuna järsult meedia maalib pilti nagu btc jääkski aina sirgelt otse üles minema. Finfluencerid, kes bear marketis cryptost räägivad p*ska, annavad järsku välja cryptoga rikkaks saamise õpikuid ja teevad koolitusi kalli raha eest (olles läbi lugemata isegi btc whitepaperit), ja jagavad "crypto" ponzi scamide referral linke. Isegi su naabri vanaema räägib kuidas ta pani pensirahad hakkama ja need juba kuuekordsed nädalaga. Siis lõpuks nocoinerid murduvad, sest "everybody's getting rich except me".

On nocoinerid tipus sisse meelitatud, tuleb hind 80-90% alla raudpolt aasta-kahe vältel (altcoinid 99%-100%), enne kui uus halving liigutab uuesti magneti trepiastme või kahe võrra kõrgemale.

Midagi pole muutunud - cycletega BTC hinnale tuleb lihtsalt numbreid vasakule poole komakohta juurde, ja BTC ihaldavaid osapooli kasvab magnituudides juurde. Samaks jäävad ka crypto hater nocoinerid, kes õigel ajal osta ei taha ja naeravad. Seejärel tipus fomovad ja põlevad heleda leegiga, et hakata jälle bearis rääkima kuidas crypto ikka on scam.

Mis ma tahan öelda on, et kui nagunii tippude tipus sisse fomote, võtke kohe siis kerge bag ligi.

Enjoy the ride. Ma olen igaljuhul väga excited :D

• "Milk"
    Mesasi see bitcoin on?

... ja mida sellega teha saab?

• hästi kirjutad rekt, asjata muretseti et hall of fame postitust ei tule :D aga no spekulatiivse asja kohta on btc tootlus juba ammu suht niru, pole midagi kadestada
  • "dontgetrekt"

...ma olen nüüd maailmas veidi elanud. Lähenen juba jupp aega tõkestamatult keskeale. Aga kuna juuksed on peas, siis on endal veel üpris noor tunne. Aga see selleks. Igatahes vähemalt viimase tsükli käigus olen ma täheldanud, et tüübid, kes päriselt, ausalt ja stabiilselt RAHA teenivad, võtavad PALJU rahulikumalt. When you have it made, siis nagu pole vaja plõksida. Muud polnudki. Loodan, et ühel päeval oled made.
  • Aga kui vaadata funktsionaalsust, levikut ja efektiivsust, siis MA, V ja AXP (kõik NYSE) töötavad ju suurusjärkude võrra paremini või mis? Bitcoin rohkem nagu margikogumise sektoris :) Või saab Buffet asjast valesti aru?
  • Buffett, Graham ja Saario saavad aru, nihil sub sole novium.
  • Keegi küsis LinkedIn'is:
    "Mida ütleksid 18-aastasele iseendale, kui saaksid öelda vaid kolm sõna?"

Keegi teine vastas:
    "Bitcoin is 100K."
  • "krohts"
    Keegi küsis LinkedIn'is:
    "Mida ütleksid 18-aastasele iseendale, kui saaksid öelda vaid kolm sõna?"

Keegi teine vastas:
    "Bitcoin is 100K."

18sed on lollid:D
    https://youtu.be/zorz3SXqjv0
  • https://www.youtube.com/watch?v=ORdWE_ffirg

See selgitas mulle päris hästi kogu selle maailma sisu. Pole küll ainult Bitcoin aga väga hea ja sisukas ajaloo kokkuvõte.
  • Teadsin, et midagi nii lihtsat, nagu btc hinna postitamine toob siin foorumis hate, kuna siin on palju nocoinereid kes btc whitepaperi lugemise ja ise mõtlemise asemel kuulasid warren buffeti ja charlie mungeri suguseid ja isegi ei hakanud uurima et kas btc on legit. Kuna targad vanad onud ütlesid kuidas asjad on, siis ise pole mõtet ju mõelda :D

Jagan lihtsalt btc hinda ja oma arvamust, ja nocoinerid on nii soola ja hapusi viinamarju täis. Nagu mina oleks see, kes hakkas plõksima :D Ei, ma postitasin lihtsalt btc hinna ja generational wealthi mööda lasknud ja mööda laskmas ja tulevikus mööda laskvad nocoinerid triggerduvad :D Mul on savi kas sul on coine või ei, lihtsalt tee silmad lahti ja ära mölise et "Se GrüPdO oN ScaAm vaRrEn PuhVeT üTLeS Ju!!!! MuNger Ka et sE RoTimYrK jU!!!! vTf iNdEksFonDi TuLeB OsTa!!!!"

Anyway, tagasi teemasse

BTC hind on 6 kohaline ja arvutid ei läinudki katki ära. Ei flash crashinud ka nulli ära, vaid tundub et buy pressure aina kasvab. Mis ma ikka jahun, 1 pilt on väärt rohkem kui 100000 sõna.
  • dontgetrekt, täiesti puhtast inimlikust uudishimust küsin, et miks ei ole siin sinu optimismist rõkkavaid kommentaare perioodist 2021. aasta detsember kuni 2022. aasta detsember?
  • "Murzilka"
    dontgetrekt, täiesti puhtast inimlikust uudishimust küsin, et miks ei ole siin sinu optimismist rõkkavaid kommentaare perioodist 2021. aasta detsember kuni 2022. aasta detsember?

Sest kui sa suudad natukene üles scrollida, siis sa näed mu lhv foorumiga liitumise kuupäeva. Tean et foorumis kaua olnud kasutajatel on raske uskuda, et elu käib ka väljaspool sinu foorumit.
    Ajamasinat mul pole, et ajas tagasi minna ja minevikus samuti siin terved bear marketid pasundada, et ostke madalal mitte tipus (sest halving triggerdab btc runi, mis triggerdab altseasonid). Küll aga võin sulle täna siin foorumis öelda mis tulevikus juhtub - btc jääb riiklikke tagatiseta scam lepalehtvaluutasi enda sisse imema ja usd/eur valuationis 2-3 sammu edasi, 1 samm tagasi lõpmatuse poole liikuma. Vähemalt nii kaua kui on mõtet seda trashi kasutada toodete ja teenuste väärtuste hindamiseks.
  • "dontgetrekt"
    "Murzilka"
    dontgetrekt, täiesti puhtast inimlikust uudishimust küsin, et miks ei ole siin sinu optimismist rõkkavaid kommentaare perioodist 2021. aasta detsember kuni 2022. aasta detsember?

.....Vähemalt nii kaua kui on mõtet seda trashi kasutada toodete ja teenuste väärtuste hindamiseks.

Trach on siin coin?
  • "Mardike"
    "dontgetrekt"
    "Murzilka"

.....Vähemalt nii kaua kui on mõtet seda trashi kasutada toodete ja teenuste väärtuste hindamiseks.

Trach on siin coin?

pmst see scam algas coinina küll, aga varsti liiguti lepalehtede ja nende digitaalsete alternatiivide ja muude tuletiste peale üle.

bitcoin has no top, because fiat has no bottom
  • Iga fiat-scam-lepaleht, mis siseneb generational wealth perpetum mobile'sse, väljub ühtlasi klassikaliste, rahavooga varade turult. Minu ideaalmaailmas on peaaegu kogu maailma "raha" koondunud krüptosse, bitkoin maksab kvadriljonteistkümmendtuhat dollarit ja kõik maailma ettevõtted on saadaval $3.50 eest. Ühel päeval jätan lõunal käimata ja ostan selle allesjääva fiat-scam-lepalehepahna eest Neste, Microsofti ja Verizoni ära. Ma mõtlen kogu ettevõte, mitte üks aktsia. Me oleme siin kõik 1 tiim ja toimetame sama eesmärgi nimel. Kõik võidavad!
  • Varsti ei õpetata ülikoolis majandust, hoopis bitkoinindust ja altkoinindust.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon