Börsipäev 24. juuni - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 24. juuni

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kuigi täna Eestis riiklik püha, siis USA aktsiaturud tegutsevad hoolimata sellest ikka oma tavapärasel ajal.
    USA turg on alustamas oma päeva üsna negatiivses meeleolus, sest indeksite futuurid kauplevad eelturul ligi 1% miinuspoolel. Põhjust tuleb otsida tõenäoliselt Hiinast, kuna sealne aktsiaturg kukkus 5% kasvava mure tõttu likviidsuse pärast.
  • STEC to be acquired by WDC for $6.85 per share

    STEC-i aktsiatega hetkel kauplemine peatatud.
  • Kuna lhv s paistab puhkepäev olevat, siis asendame:P Korralik müük päeva esimesel poolel, eriti tugevalt on müüdud kõiki toorainefirmasi, raske on leida üksikuid, mis pole miinuses, Tugeva laksu on Obama homse kliimateemalise kõne eel saanud kõik söetootjad, siin teemaks olnud WLT käis 2 dollarit ehk 15,5% madalamal ja kaupleb peale väikest kosumist 10,9 juures. Viimase 4,5 aasta põhjades kaupleb ka CLF käies 15,5.
  • Microsoft and Oracle (ORCL) announce enterprise partnership, terms not disclosed (34.00 +0.74)

    Co and Oracle (ORCL) announced a partnership that will enable customers to run Oracle software on Windows Server Hyper-V and in Windows Azure. Customers will be able to deploy Oracle software - including Java, Oracle Database and Oracle WebLogic Server - on Windows Server Hyper-V or in Windows Azure and receive full support from Oracle. Terms of the deal were not disclosed.


    MSFT JA ORCL sõlmisid koostöölepingu.
  • Kuigi päev algas sünges meeleolus, siis turu lõpuks on ostjad ohjad üle võtnud ning SPY miinus on sisuliselt üles ostetud (-0,10%, $ 158,80)
  • Nelli Janson
    Kuigi päev algas sünges meeleolus, siis turu lõpuks on ostjad ohjad üle võtnud ning SPY miinus on sisuliselt üles ostetud (-0,10%, $ 158,80)

    natuke vara, sulgemiseni oli lausa 30 minutit millest piisas 1,3% kukkumiseks:)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon