Börsipäev 20. august - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 20. august

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kuigi eestlased tähistavad vabariigi iseseisvuse taastamist, siis ülejäänud maailm elab oma tavapärases rütmis. Eile sulgusid kõik peamised Euroopa ja USA indeksid punases ning hetkeseisuga on ka kõik Aasia turud lõpetamas kauplemist päris tugevas miinuses: Nikkei 225 kauplemas -2,6%, Hongkongi börs -1,7% ja Austraalia -0,6%.

    Euroopa indeksite futuurid kauplemas kuni 2,5% madalamal (Itaalia) ja USA futuurid kuni -0,23% madalamal.
  • Spekulatsioonid Fedi võlakirjade ostuprogrammi lõppemise suhtes on jätmas oma jälge turusentimendile. Eile avanesid USA turud plusspoolel ning tundus, et pullid said hea sisenemiskoha pärast kõige halvemat nädalat 2013. aastal. Siiski lõpetasid USA turud päeva 0,5-0,6% madalamal, mõnevõrra paremini läks Nasadaqi indeksil, mida toetas Apple’i aktsia tugevus. Tehnoloogiaindeks on ka ainus, mis alates võlakirjade ostuprogrammi kärpimise kuulujuttudest juunis positiivsel territooriumil kaupleb.

    Seega on USA aktsiaindeksid sulgunud punases neljandat kauplemispäeva järjest, mis on pikim järjestikune langusperiood käesoleval aastal. Negatiivsuse põhjuseks olid taaskord tõusvad võlakirjatulusused, kui USA 10-aastase paberi hind sulgus 2,88% peal. Ka Euroopas polnud eile midagi rõõmustavad, kui siiamaani tõusu vedanud perifeeriariikide aktsiaturud tõid EuroStoxx 50 indeksi 1,1% madalamale.

    Makrokalendris täna taas märkimisväärseid sündmuseid ei ole, kell 15:30 avaldatakse Chicago Fedi aktiivsusindeks.
  • JCP Reports Q2 (Jul) loss of $2.16 per share, excluding non-recurring items, $1.02 worse than the Capital IQ Consensus Estimate of ($1.14); revenues fell 11.9% year/year to $2.66 bln vs the $2.78 bln consensus.

    Aktsia eelturul kauplemas kerges plussis, $13,40 kandis.

  • Nelli Janson
    JCP Reports Q2 (Jul) loss of $2.16 per share, excluding non-recurring items, $1.02 worse than the Capital IQ Consensus Estimate of ($1.14); revenues fell 11.9% year/year to $2.66 bln vs the $2.78 bln consensus.

    Aktsia eelturul kauplemas kerges plussis, $13,40 kandis.


    J. C. Penney on Conference Call- says it is assuming that it does not need any additional financing
    Will have $1.5 bln of available liquidity by year end...


  • Jah, see teda hoiab. Kui see nii oleks, siis oleks väga suur osa shordi teesist katki. Aga ajalugu on näidanud, et ettevõte ei näe kõige paremini tulevikku ette :)
  • Üsna värske IPO LITB, mis tegeleb internetikaubandusega ja mille aktsia on alates turule tulekuga tõusnud üle 100%, on nüüd tagasi seal, kust alustas. Ettevõte teatas eile oma kavartalitulemused, mis ilmselgelt investoreid ei rõõmustanud, sest aktsia kaupleb täna eelturul 40% madalamal.

    LITB is -40% after reporting its first quarter since its June IPO; Q2 adj. EPS of $0.10 beat the $0.05 consensus; rev rose 53% YoY $72.2 mln vs the $76 mln consensus; co guided for Q3 rev of $68-70 mln vs. $77.94 mln Capital IQ Consensus

  • Jup, ja IPO korraldajapank tegi 3 kuud pärast IPO-t dg to underperform.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon