Balti börsid 28. august - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Balti börsid 28. august

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Sarnaselt kõikidele teistele suurematele Euroopa ja ka USA börsidele olid ka Balti indeksid (v.a Riia) kerge müügisurve all. Tallinna börs lõpetas 0,25% madalamal ja Vilnius 0,68% madalamal.

    Tallinnas jäi käive väga tagasihoidliku 234 000 EUR kanti, kus suurima käibega kaubeldi Tallinki (-0,21%) ja Silvano aktsiatega (-0,77%). Suurimaks langejaks oli Tallinnas eile Arco Vara aktsia, mis lõpetas päeva 3,31% miinuses. Baltika langes -1,26%. Ainsateks tõusjateks oli eile Tallinna börsil Harju Elekter (+0,72%) ja Premia Foods (+0,28%).

    Lõviosa eilsest Baltikumi käibest tehti Vilniuse börsil, kus tehti üks suurem blokktehing Apranga aktsiaga. APG1L ise lõpetas 0,76% madalamal. Suurimatest langejatest võib välja tuua City Service aktsia, mis lõpetas päeva 2,6% madalamal. Sellele järgnes PRT1L (-2,14%) ja Linas Agro Group, mis langes päevaga 1,86%.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon