Balti börsid 11. oktoober - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Balti börsid 11. oktoober

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Balti aktsiaturud liikusid eile valdavalt külgsuunas. OMX Baltic indeks lõpetas päeva 0.1% kõrgemal kuid Tallinna ja Riia börsiindeksid langesid vastavalt 0.11% ja 0.32%. Vilniuse börs seevastu tõusis 0.27% kõrgemale. Kauplemisaktiivusus jäi eile tavapärasest madalamaks – tehinguid sooritati vaid 596 tuhande euro väärtuses.

    Enim kaubeldud aktsiaks oli eile Tallink Grupp, millega tehti 16 tehingut koguväärtuses 166 tuhat eurot. Järgnesid Olympic EG ja Tallinna Vesi vastavalt 146 ja 62 tuhande euroga. Suurimatest tõusjatest võib välja tuua Baltika (2.99%), Vilkyškiu Pienine (2.72%) ja Pieno Žvaigždes (2.01%). Langejatest Nordeconi (-1.94%), Olympic EG (-1.55%) ja LESTO (-0.68%).
  • Äripäev: Põldma Kaubanduse omaniku ja tegevjuhi Heinar Põldma sõnul unistavad nad enda kodumaise rõivabrändi loomisest, mis on disainitud ja toodetud Eestis. (Link)
  • Täna kell 12 allkirjastavad Tartu linnavalitsus ja OÜ Lõuna Jää ühise tegevuskava, mille kohaselt peaks 2016. aastaks Tartus valmima uus jäähall. (Link)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon