Balti börsid 17. oktoober - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Balti börsid 17. oktoober

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Eile lõpetas Balti põhinimekirjas olevast 35 aktsiast vaid 5 kauplemise kõrgemal. Tänu sellele liikusid ka enamus Baltikumi börsiindeksid madalamale: OMX Tallinn (-0.17%), OMX Riia (0.29%) ja OMX Vilnius (-0.41%). Kauplemisaktiivsus oli kõrge ning tehinguid sooritati 1.6 miljoni väärtuses, millest lõviosa tehti Tallinna börsilt (982 tuhat eurot).

    Enim kaubeldud aktsiaks oli eile Tallink Grupp, millega sooritati 33 tehingut kogumahus 567 tuhat eurot (plokktehinguid ei tehtud). Tallinkile järgnes Olympic EG millega tehti 71 tehingut koguväärtuses 224 tuhat eurot. Teisteks enim kaubeldud aktsiateks olid veel Apranga ja Olainfarmi, mille kaubeldi 124 ja 118 tuhande euro väärtuses. Suurimatest tõusjateks olid Olainfarm (2.53%), City Service (0.54%) ja Tallink (0.11%). Langejateks Skano Group (-2.40%), Lasco (-2.09%) ja Premia Foods (-2.08%).

    Homme on oodata Šiauliu Banka esialgsed III kv. tulemusi.
  • Tallinna Kaubamaja juht Raul Puusepp ütles, et Debenhamsi ja HMi tulek Eestisse ei avalda pikas perspektiivis koguturule olulist mõju. Samas püüab Kaubamaja pidevalt paremaid hanketingimusi saada ning marginaale parandada. (Link)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon