Balti börsid 18. oktoober - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Balti börsid 18. oktoober

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Eile lõpetasid kõik kolm Baltikumi börsiindeksit kauplemise kõrgemal: OMX Tallinn (0.10%), OMX Riia (0.62%) ja OMX Vilnius (0.32%). Kokku tehti Balti põhinimekirjas olevate aktsiatega 359 tehingut ning käive jäi 2 miljoni euro piirimaile.

    Enim kaubeldud aktsiaks oli eile Olympic EG, millega sooritati 103 tehingut kogumahus 458 tuhat eurot (millest 145 tuhat eurot moodustasid 2 plokktehingut). Olympicule järgnes Grindeks, millega tehti 14 tehingut koguväärtuses 443 tuhat eurot (millest 380 tuhat eurot moodustasid 4 plokktehingut). Teisteks enim kaubeldud aktsiateks olid veel Grindeks ja Silvano FG, mille kaubeldi 433 ja 306 tuhande euro väärtuses. Suurimateks tõusjateks olid Baltika (3.22%), Grindeks (2.03%) ja PST (1.67%). Langejateks Olainfarm (-1.23%), Premia Foods (-1.13%) ja City Service (-1.08%).

    Täna on oodata Šiauliu Banka esialgsed III kv. tulemusi.
  • Šiauliu Banka in Line oma tulemustega, LHV?
  • Mõned tunni tagasi avaldas Šiauliu Bankas oma III kvartali tulemused. Üldiselt jäime tulemustega rahule, neto intressitulud olid ligikaudu 23.6 miljonit litti ning vastasid meie ootustele (LHV: LTL 23.9m). Kuid üllatuseks oli ettevõtte 7.8 miljoni liti suurune puhaskasum, mis oli märgatavalt parem tulemus kui olime oodanud (LHV: LTL 2.7m). Peamiseks erinevuseks meie ootatud ja ettevõtte puhaskasumi vahel oli 6.3 miljoni liti suurune kasum, mis teeniti lõpetatud tegevustest. (Link)
  • Ekspress Group teatas reedel Eesti Päevalehe kaudu, et kutsub 21. novembril kokku aktsionäride erakorralise üldkoosoleku, et arutada Gunnar Kobinile ettenähtud aktsiate ostmist. Börsile teatas ettevõte sellest alles reede hommikul peale kella üheksat.

    Nasdaq OMX Tallinna kommunikatsiooni- ja turundusjuht Ott Raidla kommenteeris situatsiooni järgnevalt
    "Kuna börsiettevõte peab oma info esmalt avaldama börsi infosüsteemi kaudu, siis on selle juhtumi puhul tegu reeglite rikkumisega. Juhtumit hakatakse menetlema". (Link)
  • Meie ootused III kvartali tulemustele on järgmised:

  • mrk
    OEG target siin tabelis tiba vale?


    Nad ei julge ilmselt enne tulemuste avaldamist midagi ennustada :-) Eks see ennustamine ongi üks tänamatu töö.
  • mrk
    OEG target siin tabelis tiba vale?


    Tänan! Viga parandatud (OEG hinnavahemik on EUR 1.90 - 2.10).
  • Liu-Lau Bankas ka tabelist puudu veel?
  • Tabelis ootused, avaldanuid ilmselt seetõttu (TKM nt.) pole.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon